Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0890 15:31:11
EUR 37.4172 15:31:11
USD 34.3347 15:31:11
ALTIN ONS $2757.1450 15:31:11

Konu: Gümüş Ons ve Usd/TRY Son Durum

Yorumlar (49)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Davut19 ()

Valla admin elinden geleni yapıyor kardeşim. Siteye yazıyorum cevap yazmasan kendim çalıp kendim oynuyorum:)

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Harika benzetme :)
Ya güzel dostum senin bildirimler bana neden düşmüyor yoksa kimseye mi düşmüyor senin bildirimler anlayamadım bu durumu sayfaya bir ayar verilmeli bu tarz hatalar için

Davut19 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Davut19 ()

Afrika da safarideyiz mubarek:)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Aynen 6. dayı ben de MB kararı gelmeden fiyatlanma oluyor görüşündeyim. Karar çıksa bile zaten o zamana kadar da fiyatlanmış olacak pas geçerse DXY destek vermese bile en azından dolar daha fazla salmayıp gümüşe destek verebilir de. Ons düşmesin de şimdilik toparlama olacaktır diye düşünüyorum. ytd

ALTINCIDAYI_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ALTINCIDAYI_ ()

Enflasyon faizin üzerine çıktı, bu sebeple geri çekilme mb den faiz artırımı beklentisi ile gerçekleşiyor olabilir, dxy dende tam destek var tabiki, pas kararı gelirse, dolar yükselir, yükselmezse birinci sebep iptal olur ve dxy de dahada geri çekilmebtezi kuvvetlenmiş demektir

0BeğenmedimŞikayet

Mhmthsbhl ()

Evet oralarida anca faiz artirimiyla gorur.
Eyvallah kardesim bol kazanlarin olsun ins.

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Burada günlükte 8.62 de Timsah kırmızı ve maviyi de alta doğru kesince
Ne olduğunu görüyoruz bugün.
Gümüşte de tam tersi bi durum var. Kırmızı ve maviyi kesmesi durumunda ki Timsah ağzı yukarı açmış durumda, 26.60 lara kadar soluksuz yürüme ihtimali olabilir, farklı bir durum olmazsa. Bizim için önemli olan 26.60-70 üzerinde kalıcılıktır esasen.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İhtimal ve senaryolar üretilebilir.
Bu tarz şeyler oluyor genellikle.
Dolar MB kararına kadar dalgalı düşüş sürecektir büyük ihtimalle ilk etapta bir ekstra gelişme olmazsa. ytd

Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Azra35 ()

Inş dediğin gibi olur

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Gümüş ons yükselmeye başlarsa, gümüş TL bazında kayıplar sınırlı kalacaktır. Dolar MB kararı sonrası yahut bir gelişme sonrası belki o kadar inmeden toparlarsa ikisi birden yükseliş kulvarına girebilirler. Sadece sabretmek kalıyor. ytd

Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Azra35 ()

Usd 7.80 gelirse gümüş de yine mi inecek

Ya bu gümüşün kaderi ne böyle 27 ons bi gelemedi

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

@Mhmthsbhl dolar için düşüncem. ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Dolarda ekstra bi çalışma yapmadım kardeşim. Bu grafik yeterince açık bence 7.80-8 civarı görünmekte, bulunduğumuz seviye altında kapanışlar gelirse ve yazdığım gibi biraz da bizim MB kararına bağlı sonuçta. Lakin Timsah günlükte acımam diyor. ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Kar alırken de mesela parça çıktın yükselirse kalan kar yazmaya devam eder düşerse alttan destekleyip gram artar. Bence güzel strateji dip ya da tepe beklemektense. ytd

Çakıltaş için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

ellilot ()

hata yapmadınız tecrübe kazandınız bu biraz maliyetli oldu :)) ilk zmnlar yazdım öğreticem öğreniceksiniz die

Bolu_İstanbul için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Çakıltaş ()

Benim parça anlayışım 2-3 parça idi eskiden. Evet kar alırkende çok doğru dedin. Tek seferde kar alıp çıktıklarımda oldu ama 2-3 parçayı aynı şekilde 2 veya 3 parçada çıktığımda dediğin gibi dönmesi kolay oluyor. Aksi halde hatırlarsan fomo olayını söylemiştin bana. Uzun süre hareketsiz kalsam işte bu sefer de bu durumla başa çıkmak zorunda kalabilirdim. Tüm yardımların ve içtenliğin için tekrar teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

Bolu_İstanbul ()

An be an takip ediyorum sizi :) Bu sayımı kaçırmak istemiyorum kesinlikle. İlk sayımı son anda yakaladım, daha önceden fark edemedim. Hata yaptım :)

ellilot için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Aynen. Hatta çok da iyi yaptın parçalın da parçalısı iyidir böyle belirsizlik zamanlarında. Kar alırken de aynı yapılabilir. Risk azaltma güven verir. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Çakıltaş ()

Çok sağol. Kendi adıma hatırlarsan hazirandan beri parçalının parçalısı işlem yaptım diye sitem ediyordum kendime şimdi şükrediyorum iyi ki öyle yapmışım. En azından biraz hareket edebiliyorum ama her halukarda bu sabır işi

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Teşekkür ederim sizleri yalnız bırakmak istemiyorum moral bozmak yok umutlar yükseliyor. Dolarda da merkez kararından sonra duruma göre toparlama gelme ihtimali olabilir belki karar fiyatlanmış olabilir de. Lakin yine de karardan sonra bakmak lazım duruma. ytd

1BeğenmedimŞikayet

ellilot ()

olsun problem yok asıl bundan sonrası önemli çıkışı çok iyi değerlendirmelisiniz

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Yani 26.67 üzerinde günlük kapanışlara ihtiyacımız var artık yükseliş başlaması adına. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Bolu_İstanbul ()

Adminden ricada da bulunmuştuk ama dönüt olmadı maalesef.

1BeğenmedimŞikayet

Çakıltaş ()

Eline emeğine sağlık sağolasın

0BeğenmedimŞikayet

Fatih001 ()

Emeğine sağlık
Takip
İyi ki varsın

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Gümüş ons günlükte 26.20-30 bandından destek buluyor. Günlükte Timsah'ın yeşil dişleri 25.44 civarında bulunan kırmızı ortalamayı kesebilir ve önemli olan 25.67 de bulunan mavi ortalamayı da keserse yükseliş hızlanabilir. Şu anda biraz daha kafalar aşağı eğik gibi görünmekte ama önemli olan gün sonu kapanışları olacaktır. ytd

2BeğenmedimŞikayet

ellilot ()

rica ederim kendim atabilsem her hareketi çizerim ama zaman sanırım

0BeğenmedimŞikayet

Bolu_İstanbul ()

Hocam teşekkür ederiz grafik için.

0BeğenmedimŞikayet

Fatih001 ()

Sayın @admin
@ellilot hocam için grafik yetkisi lütfen

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Olur hocam bakıp birazdan atarım

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum