Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (63)
1BeğenmedimŞikayet
Paramaribo_ ()Havalar sıcak, mevsimlere uymak lazım:)
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Tamam
Maskeyi de çıkartmışsınız :)
Paramaribo_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Paramaribo_ ()Bizim sayfayada uğrayın arada Ustam, görmek isteriz sizi..
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Özellikle ABD verileri çok etkili oluyor. Geçen hafta verileri inceleyip cuma günü verilerin kırmızı gelme olasılığını yüksek gördüğüm için perşembe günü yüklü alım yaptım. Bu haftaki verileri inceleyecek fırsatı bulamadım. Verileri inceleyip ona göre bu haftalık yolumu çizeceğim. Ytd
dogrusubende24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dogrusubende24 ()ALLAH bereketini arttırsın.
gümüş en güzel ivmeyi hem asya hemde ABD olumlu tepki verince kazanıyor.
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()%82 gümüş %18 dolar var elimde. Gümüşler 27.2 ortalamalı ki daha önce bu gümüşleri yine bu seviyeden alıp 28 onsta dolara parite etmiştim. Yaklaşık 3 hafta önce de böyle bir senaryo olmuştu. Haftayı sınırda kapatan gümüş Asya ile yükseliş yönlü devam etti
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Evet
Ytd
1BeğenmedimŞikayet
dogrusubende24 ()pazar gecesi belli olacak...
uzmanlar yön yukarı ama,
bir ayda bir iki kez dip için uyarıyor.
7.85-90 gelse satsak, dip dedigimiz 7.40-45 gelirmi yada 8.10lara kadar devam edermi
bunun tedirginligini yaşıyoruz aslında. bu aralar grafikçiler çift yön veriyor aşagı kırılım, yukarı kırılım diye.
işte bu yüzden yüzde 30, tl yada dolar paritesini kullanmak daha mantıklı gibi.
yani her 20 krş yükselmede kenarda dolar yada tl için silahımız olmalı.
aşagı giderse alım yapılır yada parite.. yukarı giderse zaten mevcut emtian var gibi YTD
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Aysa piyasası geçen haftalarda bu seviyeden kapanış yaptığında alım yaparak yukarı yönlü hareketine katkıda bulunmuştu. Bakalım bu hafta da öyle olacak mı? YTD
0BeğenmedimŞikayet
dogrusubende24 ()ustad: yani ilk önce yukarı gitme ihtimali yüzde 50 daha fazla
dogrumu anladım.
5BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Önce 26.63 sonra 29.50 ihtimali,
önce 29.50 sonra 26.63 ihtimalinin yarısı gibidir.
Ytd
_Wolf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Wolf ()Hocam 29.50 hedefine 26.63 uğrayıp mı gitmesi ihtimali ile direk gitme ihtimalini değerlendirirsek. Banttan da çıktı. Tekrar girdi kalıcı olacak mı? Siz daha önce uğramısı şart değil demiştiniz. Yüzdeye vursak YTD olmadan.. Şahsi düşünceniz ve arkadaşların düşüncesi nedir? Ne dersiniz?
1BeğenmedimŞikayet
hkaratas ()Emeginize sağlık hocam. İnsallah hedefe kilitlendik bekliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Teşekkür ederim Allah razı olsun.
_Wolf için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()30.50 grafikteki formasyonlardan bulunan bir hedef değil. O aylar öncesinden Haziran sonu için belirlenmiş bir rakam. :)
YTD
1BeğenmedimŞikayet
_Wolf ()Hocam emeğinize yüreğinize sağlık. Takipteyiz..
1BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Eyvallah üstadım. Repertuara aldım. Teşekkür ederim.
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Merhaba
Ben düsüs tarafında değilim. Büyük resimde düşüş görmüyorum. Kısada düşüşler büyük resmi bozmaz bence. :)
YTD
iknownothing için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()umut var tabi. olmaz mı. :)
YTD
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
MMS ()Hocam merhaba xrp ve btc hedefiniz gelmedi varmı umut diycemde sorarken bile kendimin umudu yokki :((
1BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Değerli üstadım, volatility stop, stochastic ve bollinger bands birlikte bakınca sanki düşüş yeni başlamış gibi bir izlenime kapıldım. Sizin görüşünüz nedir. Nerelere düşeceğini zaten fib düşüş gösteriyor.
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()eskiden 26.63 ümüz vardı. önemliydi. şimdi de 28.33 ümüz var. bunun üstü tutunursa güzel olur.
YTD
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Tam sınırda kapattı. Ne çok iyi ne çok kötü.
YTD
Uzeyd için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uzeyd ()Ustam pazartesi günü ne bekliyorsunuz gümüş için. Saygılar
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Evet, muhtemelen 28,35 ilk hedef sonra 28.88 bakalım hangisinden dönecek!
Bu dirençleri ara ara deneyip kıramadıkça bir tık aşağıları deneyebilir diye düşünüyorum. Çekilmeler güç toplamak için olacak! geçen ayki 28.07 kapanışı 27 ler artık cepte diyor, bizi pek zorlamaz artık, vizesiz seyahat:)büyük resimde öyle görünüyor haftalık aylık grafiğe bakarsan yükselen üçgen yada flama... tabi hangi formasyon işlediğine göre hedefi de değişir...
Hayırlı geceler bereketli haftalar iyi hafta sonları...
@LosAnarquista60
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()yok estagfirullah sıkıntı yok.
Erkn79 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erkn79 ()Pardon öyle demek istemedim özür dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Ne dediğini çok iyi anlamıştım. Farkındayım. :)
0BeğenmedimŞikayet
Erkn79 ()Bu arada emeklerinize sağlık diyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Erkn79 ()Yani diyorum takip ettiğim tüm hedefleriniz tuttu. Iskalayan bir hedefinize şahit olmadım hocam. Fişeklerim hazır hedefi bekliyor. Tatile çıkma zamanı :)))