Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (133)
0BeğenmedimŞikayet
Meke07 ()Hocam tepki yükselişi de siz satmayı düşünüyor musunuz
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
finnari ()Meehaba pamzartesi tepki yukselisin de hangi fiyatlari takip etmeli peki ongorunuz nedir
0BeğenmedimŞikayet
yalnızkurt34 ()Takipteyim.. Altındaki zararımı kapatıyım dahada bulaşmam zaten
1BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Aynen hocam mevcut tarihlerde 2 gün sapma mevcut pazartesi tepki çıkışı nda bulunabilir şuanda yeni formasyon şu şekilde
04 06.2021 326
09.06.2021 313
17 06 2021 332
19 06 2021 322
07 07 2021 355
___Ytd___
yalnızkurt34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
yalnızkurt34 ()Bu hafta bir miktar düşüş mü var yani.
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Teşekkürler bol kazançlar dilerim hocam
Hasannn321 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
finnari ()Tesekkur ederim sagolun
0BeğenmedimŞikayet
Hasannn321 ()@finnari isterseniz bu grafiği de inceleyebilirsiniz ytd. tekrar emeğinize sağlık @Kzılhafiye1
0BeğenmedimŞikayet
Halill_29 ()Gümüş başka kral o gümüşden kazandığımı hiç bir emtia vermedi bugüne kadar
1BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Aynen hocam en son bıktım 500 grm 198 çıkış yapıp gümüşe geçtim de kaybolan günlerin acısını ordan zar zor çıkarabildim
Halill_29 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()fırsat buldukca dostları bilgilendirmeye çalışıyoruz inş hocam
1BeğenmedimŞikayet
Halill_29 ()Aynen valla 6 ay esir etti ben yine yarı tl elimdeydi altlardan aldıkda fazla etkilenmedim ama gerçekten bunaltmıştı
1BeğenmedimŞikayet
Hasannn321 ()Tabiki öyle ama al fırsatı vermeden yukseliside geçebilir geçen ay çoğu arkadas ilk yükselişte sattı sonra alim fırsatı vermeden 340 geldi platin önce bezdiriyor sonradan güzel atak yapıyor ytd. keske grafik bilgimiz olsa ayarlama yapacağız da o da yok sizin gibi değerli arkadaşlardan daha fazla yorum ve grafik bekliyoruz :)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Ne fırtınaydı ama aynı bu şekilde 200 görünceye kadar millet inim inim inledi
Halill_29 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Onunda yeri ve zamanı var hocam çok sefer burda sabah alıpalıp akşama 1haftalık kar edenler var yeri ve zamanını iyi ayarlamak lazım
1BeğenmedimŞikayet
Halill_29 ()Bilmezmiyiz güzümüzü 116 da açmıştık
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Sağlık olsun hocam platin her daim böyle değildir aslında arada bu şekilde davranıyor oda sizlere denk geldi eski platinciler bilir bir deyim vardır düşmanın varsa sakın onunla tartışıp kavga etme al ona bir 10 grm platin çeksin dursun derlerdi :))
ibonline için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hasannn321 ()Terste kalanlardan biride benim :) sabırla beklemeye devam yıl içinde güzel yerlere geleceğini düşünüyorum platin al sat olarak degil uzun vade düşünenler için daha uygun ytd. sabah aldim aksam karla satıyım olmuyor malesef gümüş vs. gibi
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Hocam böyle zamanlarda size tavsiyem talimatla değilde manuel işlemden yana olun çünkü her zaman bu şekilde fırsatlar düşmüyor en azından yarın manuel tarftarı olun bazen 1 gün 30 güne bedel oluyor manuel imkanı yoksada parçalı şekilde aşağı doğru talimat verilebilir
Ali_Babaa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Babaa ()322 den aşağısını beklemeyelim mi yani
313 e talimat verip bekliyorduk biz de
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ():)) EyvaAllah kardeşim sıkıntı mentos de geç 327 en azından bir miktar tl al demiştim bu haylaz ın böyle yapıcağı belliydi onun için söylemiştim ama hiç kıpırdama başka fırsatlara inş
Kerembey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Sağolun hocam bol kazançlar olsun inş
Mrs_Teacher için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Sağolun hocam rica ederim bol kazançlar olsun inş
_Wolf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Hocam bu ara gümüşe hiç yanaşma dikkatli ol
Goktugaytug için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Sağolun hocam herkesin anlıyacağı bir çalışma yaptım durum budur moralleri bozmanın hiç gereği yok inş bir kaç güne hızlanmaya başlar herkes sıkıntıdan kurtulur gerçi 330 larda alımlar başladığında kimseyi etkilememk için ufakta olsa uyarı yapmıştım
Platin için Kzılhafiye1 yorumu (3 hafta önce) Cevap yaz
MaşaAllah MasaAllah görünen o ki epey kişi terste kalıcak bu sefer
https://altin.in/kzilhafiye1/9
0BeğenmedimŞikayet
Mülayim46 ()Ons sabit durmadı hocam yüzde 3.70 düşmüş imansız:))
Kerembey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mülayim46 ()Babada müstahak güzel güzel satıyordum bir yere kaçtığı var gibi hemen geri alıyordum ama ders almıyoruz elimizde olmayınca uçacak zannediyoruz
Goktugaytug için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerembey ()Dolar atağı bugunde ona yakındı hocam bu sefer ons yamuk yapiyor ama olacak ya nasip diyip bekleyecez
Mülayim46 için cevaplandı (yorumu göster)