Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (133)
0BeğenmedimŞikayet
Halill_29 ()Şuan alım kovalıyorum düşerse alacam yine
ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mülayim46 ()Tüm uyuzlukları bizi buldu Hocam elimize ne alsak uyuza bağladı hani çok şükür hep kar ile sattım ama uyudun zamanda alsam aldığım karın yaklaşık 2.5 katı kar olurdu küsmek tabi
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KadirBen ()Teşekkür ederim hocam
0BeğenmedimŞikayet
Halill_29 ()30-40 krş bana göre risk elinde olan bekleyebilir alttan alımları olan ama yeni alacak olanlar için sıkıntı gümüşün 1 günde 1 tl düşüşlerini gördük
0BeğenmedimŞikayet
Dash ()Kardeşim benim ortalamam 310 tl
muz69 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dash ()Destekden güzel dönüyor. Tutuyor şuan için.
0BeğenmedimŞikayet
Halill_29 ()Alsat için ideal dün aldım 70 bin tl lik bugün sattım dünden bugüne 5500 verdi iş yoğunluğundan bakamadım
Dahada yüksekten satabilirmişim hangi emtia bu kadar kazandırabilir 1 kg gümüş parası bile değil yatırdığım para
1BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()18 30 da hocam
Pasa67 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Hocam gümüşün en son 7.94 gideri var hedefi orasıdır ytd
Halill_29 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halill_29 ()Sizleri bilmemde 7.5 bile pahalı
0BeğenmedimŞikayet
muz69 ()hocam iyi akşamlar sakıncası yoksa ortalamanız kaç.
Dash için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KadirBen ()Hocam hayırlı akşamlar
Paladyum bu seviyede alım için uygun mu sizce 769 vakıfta
0BeğenmedimŞikayet
Halill_29 ()Gümüş güzeldir kademeli alım yaptınmı terse kalsanda çıkması çabuk oluyor gümüşde kazandığımı hiç bir emtia kazandırmadı
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Tepki iğnesi attı hocam
Ali_Babaa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Babaa ()Bugün mü gördü 316
0BeğenmedimŞikayet
Halill_29 ()Gümüş fırsat vermedi bende sanala geçtim iyiki geçmişim daha önce geçseymişim
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Aynen hocam dikkatli olmak lazım
0BeğenmedimŞikayet
Dash ()Gümüşünde tersi pistir. Burda şahit oldum arkadaşlara. Tepede yakalanmamak lazım hocam al satı iyidir. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Hocam yani gümüşteki beklentim 7.51 kadar düşmesi yönünde bugün bir çılgınlık yapıp kendini yukarı attı ancak yinede daha henüz düşüş potasında platine gelince şahsi görüşüm yarını bir görün daha iyi fırsat verebilir yinede son karar sizlerindir ytd
Night_day için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halill_29 ()Gümüş en azından düşsede çıkıyor alsat fırsatı veriyor bu yataya geçtinmi ömür törpüsü bıktırıyor uzun vade tutana birşey
Demem ama alsat yapılacak emtia değil altında dahil
0BeğenmedimŞikayet
Night_day ()Bende 331 den tersteyim hocam bir miktar nakitim var almaya cesaretim yok ilk defa platin aldım terse kaldım gümüş almak istiyorum ama daha düşer mi acaba