Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (65)
0BeğenmedimŞikayet
ghostcrow ()amin sizin de gönlünüze sağlık bereketli kazançlar
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ghostcrow ()ne demek hak ediyorsunuz bu listede olmayı
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Süper olmus
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Teşekkür ederim
Güzel gönlünüze sağlık
Afat_sum için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()rica ederim.
ESRA42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ESRA42 ()Teşekkürler
2BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()ben dolarda düşüş beklemiyorum ama 8.2 nin altına inerse sadece risk var yoksa yükseliş eğilimli duruyor. ytd
endekslerde düşüşden kaynaklı dolarda düşüş gerçekleşti borsada da bir miktar toparlanma oldu.
endeksler yukarı borsa hareket ederse dolar hızlı bir yükseliş daha yapabilir gibi . ytd
ESRA42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ESRA42 ()@ losAnarquista60
0BeğenmedimŞikayet
ESRA42 ()Şimdi dolar almak mantıklı mı? Düşüş ön görünüz var mı? Amaç ortalamayı düşürmek
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()teşekür ederim kardeşim.
Afat_sum için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Afat_sum ()Rabbim sizlerden de razı olsun, sevilerek takip ediliyorsunuz
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Afat_sum ()@Ademcan @Lab_Tek_44 @LosAnarquista60 @selcukcelik @Invincible_lion @drtunahan @Aytaç_fb41
ghostcrow için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gocayörük ()Kahve gönderiyorum açığa gelince engel atıyırlar :))
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Açığa gel abi gizlide napıyorsunn :)
gocayörük için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
gocayörük ()Beni unutma paşa ben sizi gizli takipteyim:))
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()teşekür ederim kardeşim sağolasın.
1BeğenmedimŞikayet
ghostcrow ()Sadece dualarımda yoksunuz üstad. Bunu yazmaktan çok hoşlanmıyorum ama benim gelirim bana yetiyor çok şükür gümüşten kazandığım para ile elimden geldiğince her ay düzenli yardımda bulunduğum aileler var onların rızkında bile varsınız.
The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ghostcrow ()ne müsadesi takibinizden onur duyarım sadece
Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Hayırlı akşamlar saygı değer hocam
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Varolasınız hocam. Seviliyorsunuz. Hayırlı akşamlar
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Emeğinize gönlünüze sağlık . Sizle alakalı değil kendi fikrimi yazdım. Tekrar teşekkür ederim.
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Müsaadenizle sizi takibe alacağım hocam
0BeğenmedimŞikayet
ghostcrow ()Eyvallah asıl sizin gönlünüzün güzelliğinden öğrendik biz gümüşü. Sayfamda da her daim yazdığım üzere gümüşe yeni başlayan tüm arkadaşlara tavsiye niteliğindedir bu liste.
2BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Helal olsun be kardeşim yararlı olmussam inan bu maddiyatan daha değerli buluyor bu aciz kardeşine sadece dua isterim tekrar teşekkür ederim
2BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()@ghostcrow gönlünüzün güzelliği yeter
@selcukcelik hocam sizde benim favorimsiniz
1BeğenmedimŞikayet
ghostcrow ()Üstadım biliyorum sayfada birbirini seven sevmeyen kıran inciten çok kişi var ancak ben gümüşü öğrendiğim kişileri kendi şahsımda ayırt etmeksizin yazmak istedim. Ayrıca unuttuklarım varsa ve siteden istifa eden tüm dostlarda umarım onları yazmadım diye mazur görürler.
2BeğenmedimŞikayet
ghostcrow ()Rica ederim üstad sayfadan ayrılanları yazmadım haklarını helal etsinler. Ancak bu sayfada gümüşü, pariteyi, grafik okumayı, veri yorumlamayı, doğru yatırımı, kara kanaat etmeyi, zararda sabretmeyi, bilgininde bir zekat olduğunu, hiç karşılıksız yardımlaşmayı ben bu listede yazdığım kişilerden öğrendim. Hepinizden bir kırıntı bile aldıysam ne mutlu bana benden yana sizlere hakkım sizde helal hakkınızı helal edin çünkü bende çoktur eminimki.
The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Estf teşekkür ederim. Listedeki isimlerin içerisinde onur ve altıncıdayı hariç diğer tamamı favorimdir.
1BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Teşekkür ederim değerli kardeşim