Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0483 11:22:41
EUR 36.2572 11:22:41
USD 34.5620 11:22:41
ALTIN ONS $2699.9700 11:22:41

Konu: Bir Höstad'ın Günlüğü

⭐⭐USTAMM ()
Gümüş
Bir Höstad'ın Günlüğü :)

Hayırlı Pazarlar

Yorumlar (65)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ghostcrow ()

amin sizin de gönlünüze sağlık bereketli kazançlar

selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ghostcrow ()

ne demek hak ediyorsunuz bu listede olmayı

LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aşkım_gumus ()

Süper olmus

0BeğenmedimŞikayet

Lab_Tek_44 ()

Teşekkür ederim
Güzel gönlünüze sağlık

Afat_sum için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

rica ederim.

ESRA42 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ESRA42 ()

Teşekkürler

2BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

ben dolarda düşüş beklemiyorum ama 8.2 nin altına inerse sadece risk var yoksa yükseliş eğilimli duruyor. ytd

endekslerde düşüşden kaynaklı dolarda düşüş gerçekleşti borsada da bir miktar toparlanma oldu.

endeksler yukarı borsa hareket ederse dolar hızlı bir yükseliş daha yapabilir gibi . ytd

ESRA42 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ESRA42 ()

@ losAnarquista60

0BeğenmedimŞikayet

ESRA42 ()

Şimdi dolar almak mantıklı mı? Düşüş ön görünüz var mı? Amaç ortalamayı düşürmek

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

teşekür ederim kardeşim.

Afat_sum için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Afat_sum ()

Rabbim sizlerden de razı olsun, sevilerek takip ediliyorsunuz

Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

gocayörük ()

Kahve gönderiyorum açığa gelince engel atıyırlar :))

1BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

Açığa gel abi gizlide napıyorsunn :)

gocayörük için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

gocayörük ()

Beni unutma paşa ben sizi gizli takipteyim:))

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

teşekür ederim kardeşim sağolasın.

ghostcrow için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ghostcrow ()

Sadece dualarımda yoksunuz üstad. Bunu yazmaktan çok hoşlanmıyorum ama benim gelirim bana yetiyor çok şükür gümüşten kazandığım para ile elimden geldiğince her ay düzenli yardımda bulunduğum aileler var onların rızkında bile varsınız.

The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ghostcrow ()

ne müsadesi takibinizden onur duyarım sadece

Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Lab_Tek_44 ()

Hayırlı akşamlar saygı değer hocam

1BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

Varolasınız hocam. Seviliyorsunuz. Hayırlı akşamlar

1BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

Emeğinize gönlünüze sağlık . Sizle alakalı değil kendi fikrimi yazdım. Tekrar teşekkür ederim.

1BeğenmedimŞikayet

Lab_Tek_44 ()

Müsaadenizle sizi takibe alacağım hocam

0BeğenmedimŞikayet

ghostcrow ()

Eyvallah asıl sizin gönlünüzün güzelliğinden öğrendik biz gümüşü. Sayfamda da her daim yazdığım üzere gümüşe yeni başlayan tüm arkadaşlara tavsiye niteliğindedir bu liste.

2BeğenmedimŞikayet

The_RePaN ()

Helal olsun be kardeşim yararlı olmussam inan bu maddiyatan daha değerli buluyor bu aciz kardeşine sadece dua isterim tekrar teşekkür ederim

2BeğenmedimŞikayet

Lab_Tek_44 ()

@ghostcrow gönlünüzün güzelliği yeter
@selcukcelik hocam sizde benim favorimsiniz

1BeğenmedimŞikayet

ghostcrow ()

Üstadım biliyorum sayfada birbirini seven sevmeyen kıran inciten çok kişi var ancak ben gümüşü öğrendiğim kişileri kendi şahsımda ayırt etmeksizin yazmak istedim. Ayrıca unuttuklarım varsa ve siteden istifa eden tüm dostlarda umarım onları yazmadım diye mazur görürler.

2BeğenmedimŞikayet

ghostcrow ()

Rica ederim üstad sayfadan ayrılanları yazmadım haklarını helal etsinler. Ancak bu sayfada gümüşü, pariteyi, grafik okumayı, veri yorumlamayı, doğru yatırımı, kara kanaat etmeyi, zararda sabretmeyi, bilgininde bir zekat olduğunu, hiç karşılıksız yardımlaşmayı ben bu listede yazdığım kişilerden öğrendim. Hepinizden bir kırıntı bile aldıysam ne mutlu bana benden yana sizlere hakkım sizde helal hakkınızı helal edin çünkü bende çoktur eminimki.

The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

Estf teşekkür ederim. Listedeki isimlerin içerisinde onur ve altıncıdayı hariç diğer tamamı favorimdir.

1BeğenmedimŞikayet

The_RePaN ()

Teşekkür ederim değerli kardeşim

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum