Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (111)
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Efendim bereketini görün inşallah. Önemli olan miktar değil, önemli olan mükemmelliğe doğru evrilen iz sürmeniz ve avcılığınız. Ne güzel. Çok sevindim. Başarılarınızın devamını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()O kadarını bilmiyorum ama o da tanıştığıma memnun olduğum bir emtia. Daha bilgili ve akıllı bir ky olsam daha fazlası da kazanılırdı ama hiç üzmedi sağolsun, bereket versin. :)
Altinagram için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()ytd lı tabıkı :)))
RESSST için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()yetmez adas yetmez dahası var 30.35 on s lara kadar :))) nıye anlasamıyoz bız senınle :))
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Grafiklerini her al sat ta paylaştım kardeşim beraber hareket edenler oldu
Çok şükür bereket versin
Mik777 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Tamam abi sağolasın
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()350 civarı kardeşim bakalim o gün gelsin duruma göre
Sosa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Platin için cevabımı verdim ben, iyi ki almışım, yine olsa yine alırım.
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Bunda platinin kabahatı yok
Yapan yapmıs
0BeğenmedimŞikayet
Mik777 ()Hocam sen Iyi kâr yaptın o zaman her hareketin nokta atışı olmuş ekonomistler bile bunu tutturamaz tebrik ederim
0BeğenmedimŞikayet
Altinagram ()Gümüşü 2022 Mart ayında görün bir de. Altından on kat daha fazla kazandıracak.
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Şimdi nereden vedalaşma bekliyorsun başkanım
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Gümüş de alıyorum, onu da severim, bol kazançlar. :)
0BeğenmedimŞikayet
Mik777 ()Denedim 325 335 arası gidip geldi al sat yaptım zararlı çıktım
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Benim daha yüksek alımlarım da var ama, onlar bekleyebilir? Neyse, o zaman gelsin duruma göre rahatsız ederim. :)
Bana platinde yol gösterdiğin için tekrar sağol.
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()209 liradan alip sonra 272 de satip 248 de geri aldik sonra onu 296 da satıp 272 de yine aldık şu an 334 biz de cacik yapmak için uğrasmadik bence de olmaz @Hanım_Teyze sen denedin mi
0BeğenmedimŞikayet
Mik777 ()Kardeşim platin 1200 ile 1250 arası gidip geliyor onun yerine gümüş daha iyi
0BeğenmedimŞikayet
Bjk42 ()Abim sıkıntı yok yeri gelince sahibine teslim ederiz :))
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Aldığım parçalardan biri 2 aydan kısa sürede yüzde 19 kâr etmiş? Ben platinden memnunum.
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()415 bile olabilir Teyze ama 272 de alirken 350 hedef koyduk
0BeğenmedimŞikayet
Mik777 ()Platinden bir cacık olmaz
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()400 de mi olabilir? 350 gelirse niye satayım ki o zaman, hepsini satmayayım en azından?
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Derler derler :))
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()herkes demiş mi yine :)
aspar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Ha böyle işte yavaş yavaş :) bak site usta dolmuş zateb arada kaynama sonra:)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()209 dan beri yavaş yavaş gidiyorum kardeşim :)
aspar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Yavaş git :))
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()şimdi platin 400 de yazar diyecemde yarın hemen bekleyecekler o yüzden adım adım ytd
Bjk42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bjk42 ()Dostum ben gramı unutacam 400 den fizikiler var bende daha duruyor:)
Adrenalin11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bjk42 ()Dostum ben gramı unutacam 400 den fizikiler var ben de daha :))
Bjk42 için cevaplandı (yorumu göster)