Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (111)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Tabii, teknik tek başına yeterli değil, onu gayet iyi anladım ama formasyon öğrenmeye, grafik üstüne bir şeyler çiziktirmeye de çalışmak da keyifli ve bir oranda yol gösterici diye düşünüyorum.
Piyasa takibinin gayet önemli olduğundan kuşkum yok, haklısınız.
Kio için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Denizzz_ ()İşte eksik kalmak şöyle dursun :)) Uygulamadan olmaz demek istemiştim.
TheNeWYoRKeR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Bilmukabele can kardeşim. Ne olacaksa hep birlikte olsun inşallah. Selam ve dua ile.
6_nci_hisss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()abi elliot belki ama digerleriyle ilgilenmiyorum, kolay olanlarla ya, iste rsi gibi, stoch gibi ya da macd gibi, aslina bakarsan hepsini kullanmayi nispeten biliyorum, eksik olan kisim hangi zaman periyodlarini neye gore dikkate alacagimiz
saatligi mesela ne zaman,4 saatligi ne zaman, gunlugu, haftaligi, ayligi v. s..
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ÖzLeMm09 ()Ahh bu bendeki gram aşkı olmasaa:)) nasıl seviyorum bir bilebilsenn:)))
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
6_nci_hisss ()Gece gece güldürdün Hakan hocam Allah da sizi güldürsün inşallah amin
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()ona hazircilik deriz @Denizzz_ , yemezler
:)))
Denizzz_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Adaşım, q@Murat5635 genç olunca onun indikatörlerde yanılma payı daha az olur diye düşünüyorum. Bir ara Gann fanını kullandım Ganndırdı beni. Elliot denedim, El gibi davrandı bana, parabol denedim, bende para bol olmayınca adam yerine koymadı. Nasıl olacak bu iş:)))
0BeğenmedimŞikayet
Denizzz_ ()İlk emri uygulamadan sonrasına geçiş mümkün mü? :))
0BeğenmedimŞikayet
Kio ()Dış piyasayı takip et abd altın alıyorsan abd verileri temel analiz dediğimiz kısım önemli gerisi zor iş eğitim ister püf noktası veri akışı
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()fisher transform, rsi benzeri ama bu biraz daha hassas gibi abla
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()ne gelirse elden hazirim kardesim, ne demek
YESRİB için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Heh, bir fisher eksikti, şimdi de onu merak edeyim bari. Bakayım neymiş.
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()eyvallah abim benim dogru dedin sen oku bize anlat bizler iyi bir dinleyici oluruz sizin yanınızda :)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()ne demek, ben tesekkur ederim, insallah bi seyler katabiliriz kendimize
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Olur tabii, paslaşırız, teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()bilmemek ayip degil, ogrenmemek ayip degil mi @YESRİB kardesim,
ikra! ilk emiri uygulamayip sonrasina gecersek eksik kaliriz:)
YESRİB için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()sen bu gidişle ögretim üyesi gibi üni lerde canlı ders bile verirsin abi bi :)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()Birlikte ogrenelim abla, akliniza takilan bir sey oldugunda sorabilirsiniz:)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()benim senden ricam su, rsi da, fisher da ya da stochastikte neye gore saatlik gunluk veya haftalik bakilir? hangisinin sinyali neye gore dikkate alinir, mesala su an gram altinda saatlikte 4 saatlikta gunlukte hatta haftalikta sat sinyali gelmis, aylikta yok mesela, anlatabildim mi derdimi:)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Ben çok zayıfım daha ama konu çok zor geldiğinden değil, yeteri kadar çalışmıyorum, benim hatam.
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Tamam ustam ilk fırsatta derim ama sen kesin full gram ve usd de olursun :)
ÖzLeMm09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()aslinda kolay abla, benim eksigim hangi indikator hangi zaman araligiyla calisir, saatlige ne zaman bakmak gerek 4 saatlige ne zaman bakmak gerek, gunluge ayliga vs.. geri kalaninda fena degilim, tabi katedecek cok yol var daha da en azindan kendime bir seyler karalayabiliyorum:)))
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()bu sayfada olmaz kardeşim @hakan7038 abim de olur derse müsait bir sayfada ben varım
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Çok zevkli ama de mi bir çalışma konusu olarak? Keşke öğrenebilsek.
1BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()Murat kardesim biraz indikator calistirsaniz bizleri @hakan7038 abiyle birlikte, rica etsek balik vermeseniz de balik tutmayi ogretseniz musait zamanlarda olmaz mi? :))
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Adaş 35 usd grafiğini kaç ay önce attım ya :)
RESSST için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ÖzLeMm09 ()Sen demedin :)) ben hiç platin almadim al demedin :))
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Ben mi demedim :)
ÖzLeMm09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ÖzLeMm09 ()Bana hiç deme zaten:))