Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (200)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Yok kardesim huzurun sessizligi yani tekmamibro ile yazisan kim olursa engelliycem. Onlar yuzunden zaten dun engel yedim
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Kıymetli ustam @ÇANCILAR_PET_SHOP engeli varmış sende eğer konu @USTAMM ilgili konu ise o yalnış anlaşılmayı düzelttik özür diledi o konu ile ilgili sakıncası yoksa engeli kaldırabilirmisin
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Firsatlar bitmez kardesim onemli olan dogru zamanlama. Diyelim sattin cikti 29.4 e sonra dustu 27.38 e sen aldin 34 oldu bak kardasin :) ytd
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Olur tabii kardeşim:)tşk ederim.. aralarda alsat fırsatıda verse olur ; ) bekleriim
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Sattiktan sonra alacagim zamanlarda yada alim yerlerine yakin uyaririm olur mu etiket yapmiyorum da
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Kardesim ben dususe sicak bakmiyorum. Suandan dolayi grafikleri ciz parcalarin yarisi calisir sonra son parcada sistemi degistir cunku spek sen degilsin o grafigi calistirmaz yada dolayli calistirir :) yukselis olma ihtimali daha agir ytd cunku gostere gostere ben dusuyorum demek. Dusecekse 1655 yakar 29.4 yakar sonra 1817 de durur 1 kac gun oyalanir :) ytd
kimyagerme için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ():))) siz en iyisi alırken beni etiket yapın:))olmazmı:(
0BeğenmedimŞikayet
kimyagerme ()Takip ettiğim kıymetli arkadaşlar var çeşitli platformlarda. hepsi bir düşüş bekliyor. bir tuzak gibi. Ama 22 ons altı çok ihtimal verilmiyor. bence de 27 yi zorladığı bu hafta bir düşüş olabilir. Takip ettiğim kişiler hep farklı platformlardan yani bir grup üyesi değil. Bu nedenle farklı bakış açılarının aynı noktada birleşmesi bir düşüş beklentisini güçlendiriyor. Hayırlısı olsun inşallah
0BeğenmedimŞikayet
İlla_edep ()Sayfanızdan bakım zahmet olmazsa atabilirsiniz arkadaşlarda fikir alışverişi olur
0BeğenmedimŞikayet
İlla_edep ()Prdn 8.41 demişti sn @selcukcelik neyse üç aşağı üç yukarı gidecek gibi sn @LosAnarquista60
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Evet dolar da attim 3 tane ihtimal etiket yapayim isterseniz. Ytd
İlla_edep için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İlla_edep ()Elinize sağlık. Dlr da site saatlikte fincan kulp mevcut gibi. Size zahmet bakar mısınız ? Sn @selcukcelik in belirttiği 8.46 hedefine götüren
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()6 cizim var hangisini seciyorsun :) etiket yapacagim :)
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Valla kardesim 6 tane formasyon attim incelenebilir :) hangisini calistirirlar bilmiyorum :) ben 1. Resmi favorilerime ekledim sadece :) ytd
İlla_edep için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İlla_edep ()Elinize sağlık sn @LosAnarquista60 gönlümden geçen kimse terste kalmadan çalışması. Büyük resim de hep bir obo gibi gelmişti. Gümüş alımı yaparken beni korkutan olası resim
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Görme şu şekilleri, başka açıdan bak:) 1 numaralı çizgiden başlat sol omuz yap
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Olmw olasili bence yok. Ama formasyon yariya kadar calisir yani 21.8 ihtimali var asagi ihtimaline yok diyr bilirim. Ytd
6_nci_hisss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Asagi tl ihtimali yazarsam beni burda topa tutarlar :) ben formasyonlari yaziyorum :) anlik olarak da dusebilecegi cikabilecegi yerleri :)
Bu formasyonun hedefi nedir diye soruyorsaniz. 4, x yada 5, x fakat formasyon olusurmu diye dlsoruyorsaniz olusmaz yarida iptal ederler yani 6.2 lerden yada 5.97 lerden donderirler. Bu formasyona baslarsalar. Ytd
Bu formasyon degil de yukari formasyonlari calistirirsalar tepede cok buyuk sayilar var.
0BeğenmedimŞikayet
6_nci_hisss ()Olma olasılığı var mı? ustam, bana biraz zor geliyor da, ekonomi bu kadar dar boğazda iken, bi ihtimal faiz artırımı olur sa, oda zor gibi, hayırlı si bakalım
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Sayın @LosAnarquista60 aşagı ihtimal tl olarak belirtmeniz mumkünmü? Ful tl
Beklemedeyim