Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (47)
0BeğenmedimŞikayet
Hyusuf ()Stop: 0.065
Fiyat: 0.063
Bu şekil doğru mu?
0BeğenmedimŞikayet
Ebru2395 ()Teşekkür ederim hocam
BOZUK_SAAT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Biricik ()Tmm teşekkür ederim
2BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()tct almak isteyenler parça alımlara başlayabilir
0BeğenmedimŞikayet
gümüşşşşş ()Tamam kardes kar gitti sadece sorun yok acgözlulük ettim 1.30 bekledim)))
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ():) güzel aferin size hocam ben takip ettiğim ürünlerde yazıyorsam vardır bir sebebi anlık yükselişlere aldanmayın. En fazla kardan olursunuz satın dediğimde satın isterse uzaya çıksın :) biz o an sadece aldığımız küçük kara bakalım
gümüşşşşş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ebru2395 ()Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
gümüşşşşş ()Begendim sağolun)
1BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()ben 0,0650 yi kıracağını düşünmüyorum ama kırar ise yükseleni kırmış olur buda düşüşünü derinleştirir. Stop neden kullanmıyorsunuz hocam bu iş stopsuz olmaz. Stop zararı kabullenmek değil aksine zararı kabul etmemektir. Doğru yerde yapılan stop her zaman en doğrusudur
Ebru2395 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gümüşşşşş ()Satmadım kardeş bende 1.12 vardı gider daha diye düßündüm btc de 58 de olunca))
1BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()toparlar hocam ama dün tronu satmıştık bugünkü düşüşte tekrar aldıysanız kar verir. Dün satmadıysanız da sadece olası kardan olmuşsunuz 1,15 i takip edin kar al yapıp izlemede alın
gümüşşşşş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ebru2395 ()Ben stop koymuyorum hiç takip ediyorum yani 0.065 olsa geri dönmez mı tekrar tct iyi alıcısı var çünkü tamam emirleri vermiştim zaten hadi bismillah:) çok teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
gümüşşşşş ()Bizim tron toparlarmı kardeş
1BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()0,0680 de gelirse alın sonrasında 0,0660 takip edin altına sarkma yapmazsa hedefi 0,09 stop rakamını da bir kademe aşağı koyun örnk 0,0650 gibi olabilir
Ebru2395 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ebru2395 ()Ozaman almayayım ben değil mi? Zaten zarardayim hocam
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()hocam dikkat edin yinede yükseleni aşağı kırarsa can yakar
rcpsntrk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
rcpsntrk ()Eyvallah merak ediyordum bende. Dün 0.72den satış girmiştim sonra 68den geri aldım. Şimdi 85e koyayım satışı bakalım