Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (73)
0BeğenmedimŞikayet
Pınar21 ()Ya kusura bakmayın ben b. t. c türk tl ile aldım dolarla almadım yani bir coin 3 bin attım birine bin lira attım böyle parça parça alımlar yaptım küçük rakamlarla başladım bunlar bianceye tl mi geçecek dolara çevrilerek geçecek ve bu miktarlar yeterlimi geçmek için bilginiz varsa öğrenebilirmiyim
Karadayi_akrep için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DoğukanG06 ()Para atma coin at. Coin atmayı da tarif ettim bak.
ELVS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()binance de hesap açıp kriptolarınızı gönderin binance ye.
0BeğenmedimŞikayet
ELVS ()Abım onu gectım yarın kapanmasın ondan korkuyom
Adaletsiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()düze çıkınca binance ye geç bence.
Adaletsiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()dostum bitexen de daha çok zarar edersin batırdı beni bitexen
makas aralığı ve üstten satıyor
0BeğenmedimŞikayet
ELVS ()Bitexen den parayı atacam adres istiyo bıanceden baktım göremedim hesap numaram nerde yazıyo?
DoğukanG06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Karadayi_akrep ()Edersiniz en sag tronu secin komisyonsuzdu eger degismediyse usdt
Pınar21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Hayır tabiki bekliyorum kısmet duzecelek inanıyorum
BaFRaLıı55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Baktım canım binancetr den denemelik aldığım 100 TL lik xrp vardı şimdi döndürmek istedim oluyor ama 20 usdt olması gerekiyor en az o yüzden gönderememedim ben
0BeğenmedimŞikayet
BaFRaLıı55 ()Napacaz boyle elif hanm zararkes yaptinmi
ElifBlt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
altin_takipçisi ()Bender binanceyé geçtim . bu asiler patIR patır dökülmeye başladı.
1BeğenmedimŞikayet
DoğukanG06 ()Yapabilirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
Pınar21 ()Sağol Elif
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Canım ben paribudan attım ama oluyor die biliyorum sen yinede bi araştır bende bakarım şimdi
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Yok ablacım ELVS arkadaşımız bitexen den binanceye geçecek ona yardımcı olmaya çalışıyorum
atmetmuti için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sufi123 ()Çok basit coin transferi binancede hesap açın yeterli
0BeğenmedimŞikayet
Pınar21 ()Elif merhaba b. t. c türk ten coinleri binanceye tl geçmeden transfer edebiliyormuyuz bilgin varmı
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Aynen sen tamamla hesap açma işini takılırsan yaz bende birazdaha araştırayım öyle yol alalım
0BeğenmedimŞikayet
ELVS ()Ben yorubeden vıdeo varsa bakayım olmadı az çok dikir ednıyım
Sufi123 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
atmetmuti ()Abla uygulamayı mı değiştiriyosun
0BeğenmedimŞikayet
ELVS ()Abi bitexen deyım
DoğukanG06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DoğukanG06 ()Binance a hesap nosu girilmiyor zaten. Hangi borsadasın suan. Doğrulamaların tamamsa başlayalım
0BeğenmedimŞikayet
ELVS ()Tamam pc başina geceyım ben yazarım size önce bianceye hesap tanımlıyayım ufak bi müktar yolluyayım bakalım olcakmı ona göre hareket ederiz
0BeğenmedimŞikayet
Sufi123 ()Coin olarakta taşıyabiliyorsunuz dostum Binance nakite geçip atmaniz şart değil taşımak isterseniz eğer.
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Tamam stres yapma beraber yapalım ben şimdi baktım adım adım gidelim korkma yaparız için rahat etsin
0BeğenmedimŞikayet
Erbil07 ()@DoğukanG06 hoca haklı bende bitxen var soyguncu hocam bunlar ve zaman zaman erişilme sorunu yaşanıyor en az 20 civarı jetonu binance transfer ettim çok basit ve hızlı bence de işlemden kırkma
0BeğenmedimŞikayet
ELVS ()Ne bıleyım bu arkadal yapıyodu bana actı güvenli dedi ama baksanıza parır patır dökülüyo
artıdeğer için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
artıdeğer ()Nereden buluyorsunuz bu platformları, Bitexen'i ilk kez sizden duydum.
0BeğenmedimŞikayet
ELVS ()Üyelik actım 3 aşamayı gectım ama coın tranferi için oraya hesap tanımlamam lazım bide oldu bıanceden para cekıcem misal nasıl cekıcem bılmıyorum yanı hesap tanımlama kısmına gelemedim