Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (144)
1BeğenmedimŞikayet
Çarmıklı ()Hocam Benim grafikte 27 ye gidip 255e düzelttik ten sonra gelecek sizin C dalgası. Emiğinize sağlık. Bekleyip görelim inşallah. Hayırlı cumalar
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()o alım emirleri doların 8.05 altına inmediği için iptal oldu , piyasa ile inatlaşmamak gerek , doların gerçek değeri şu an için 7.70-7.75 , üstü köpük , uygun zamanda bizden çıkaracaklar acısını 6 ay önce olduğu gibi
NEW_GOLD için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()teşekkür ederim kardeşim
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pınarbaşı ()Alım emri Gr TL olarak bereler uygundur Tunahan bey
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()gram TL yorumu çok yapmıyorum , doların ne ettiğini kimse anlamyor , doların reel değeri 7.70-7.75 üstü köpük ama , kimseye anlatamıyrum
Tıkandı_baba için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sevdalısı ()Ilk defa duydum hocam aydinlatirmisiniz bu konuda gmstır fonu nedir?
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Eline emeğine yüreğine sağlık
Varolasın hocam
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()ben teşekkür ederim kardeşim
Antidepresann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()grafikte geri çekilme tarihi var , 27 nasana kadar sürüyor geri çekilim
Cevahir8160 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()B dalgası A dalgasının kazanımın yarısına kadarını geri alır prensibine dayalı değerlendirme yapılabilir kardeşim
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NEW_GOLD ()6.25-6.05 alım emirleriniz var diye hatırlıyorum sadece bol kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()çok iyi izah etiniz aynen öyle kardeşim
yabangülü_17 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yabangülü_17 ()Hocam emeğinize sağlık, B dalgası 27 nisana kadar devam edip C ye geçebilir doğru mu.6.96 altına inmeyince alamadım.
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Tedekkürler hocam
Kaç gündür bekliyordum
Yorum ve grafik
Allah razı olsun
Bu grafiğe göre dolunay zamanı geri çekilme onsu 25 gibi mi bekliyorsunuz
Grafiğe göre
Daha alt olabilir mi
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()27nisana kadar bi geri çekilme beklemiyormusunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Rexona ()Öngörünüz nedir biraz param var
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()hergün GMSTR fonu ile al sat yapıyorun , kim demiş beklediğimi son 2 ayda al sattan kazandığımı 2 yılda kazanmadım desem yeridir , tekniğini burada açıklamıştım , meraklılar bilir
NEW_GOLD için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SÜPHAN ()Tamam hocam. Teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Çok teşekkürler hocam ellerinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()şu an B dalgasındayız
SÜPHAN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tıkandı_baba ()C dalgasının gram tl fiyatlamasıni belirtmemişsiniz hocam
0BeğenmedimŞikayet
Kocaeli_4141 ()Hocam bekliyelim mi düşmesi için yoksa burda alalım mı
0BeğenmedimŞikayet
SÜPHAN ()Teşekkürler hocam. B dalgası hangi güne denk geliyor. Bilgi verebilir misiniz.
0BeğenmedimŞikayet
NEW_GOLD ()Sürekli TL de bekleyişiniz sona erdi sanırsam. veya alım yaptınız haberimiz yok