Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (45)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Dent yürümeye başlamış sanki. Yarına koşacak gibi bir his oldu :)
Mrvv27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sivassli ()Hocam Sc show yapiyor. 0.32 destekleri daha gelmez gibi. Unutmalik alacaktim ben yaa nereden alinir bilmiyorum ytd
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kasva22 ()Msj alındı hahah tutmaya devam :)
0BeğenmedimŞikayet
Mrvv27 ()Abi dent ne zaman başlıcak hareketine :)))
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()En son bunu SC için sormuşlardı :)
kasva22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kasva22 ()Abi SOL ne zaman başlıcak hareketine ona aıra gelmedi bir türlü :)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Yok maalesef.
Yamanne için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaxamozzz ()Ustad neo buradan döner mi yoluna devam eder mi sizce.
0BeğenmedimŞikayet
Yamanne ()Hocam fet ve pond takibinz varmidr
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()PHB; CKB, Celr, Trx, iost bakabilirsiniz.
Ali2542 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali2542 ()Hocam iyi günler yeni başlamış sayılırm sizi uzaktan takip ediyordum başka 0 bol coinler varmı geleceği parlak matıc ankr falan aldım
0BeğenmedimŞikayet
Kolay ()İki hoca da takibimde sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar sayfada sizinde böyle anlık girdi çıktılarınız hoşuma gitti
ozgur86 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Günaydın. Sizin de kazancınız bereketli olsun.
Biricik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Biricik ()Günaydın bol kazançlar hocam