Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (420)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet hocam aldım biraz fırsat verince :)
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Amin sagolasin
İBRAMÇAVUŞ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Kanada Doları:) ablan sepeti genişletiyor... bakalım başıma ne iş açacağım:))
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Sagolasin, azcık ta CAD aldım paritelik... haber ver dediğin için yazdım:)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()3 te bir alım yaptım. Bilgine
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim hocam :) yani olur da OBO yapar aşağılar gelirse 305-310 TL bandı güzel değerlendirme fırsatı olur. Gelmezse de bu seviyeler de güzel en azından parça almak için çok iyi seviye 315-320 diyelim :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dolarda 8.10-15 güzel seviye. Ons şu an 26.20 direncini aşmaya çalışıyor. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim sevindim buna :)
Gümüş_Sevdalısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim hocam ne güzel bir yükselen trendi olmuş Xpt'nin TL bazında şimdi baktım da, hala güzel değerlendirme imkanı var gibi bu seviyelerden 319-320... Lakin dolar bazında günlükte bir OBO tehlikesi var ama umarım çalışmaz o. Çalışırsa da yeni fırsat olur daha alttan almak adına onuda takipte olacağım. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Amin hocam Amin kimse zarar etmesin bol bol kar etsin isterim :)
1BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sevdalısı ()Hocam banada ilham verdiniz
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Maşallah ablacım gülüşlerimiz daim olsun ben de pek güldüm bugün :))
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet hata ettim 0.20 gr olarak 5 kademeli girmem gerekti :))
Gümüş_Sevdalısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ():))) sesli güldüm kendime de sana da
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah çok az çalışma imkanı oluyor bi bakayım birazdan grafiğine de :)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Amin değerli dostum cümlemizin inşallah :)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sevdalısı ()Ful girmeeydiniz keşke :))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah hocam haklısınız çok doğru dersiniz :) Bu sitede çok Varlıklı olup çok yüksek alanlar da var çok az alabilen öğrenciler de var sonuçta Rabbim cümlesine bereket kılsın :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yok full girdim risk budur :))
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Amin cümlemizi :)