Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (420)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()@Kimsin_sen_ etiket çıkmadı Bu yorumuma
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Düşüş beklentisi diyorsanız 4-5 ay önce daha yeni yükselişe başlamadan bu çalışmayla nereye kadar gidip nereden dönebileceği hakkında çok yorumlar yapmıştık.
Senaryolar ürettik ve çoğu tuttu.
Bakın ben sadece düşüş ya da sadece yükseliş yönlü bakmıyorum olaya, her 2 yönde ihtimalleri değerlendirmeye ve düşüşte umut aramaya ya da yükselişte olumsuz noktaları değerlendirmeye çalışan biriyim. Bu paylaşım ve altındaki çoğu yorumumda da var bu sadece bir örnek. Ama önemli olan ihtimalleri öngörmeye çalışmak ki faydası olsun. @Kimsin_sen_
Neyse ki siz de farklı bir şey bekleniyorsunuz haftaya. Sert aşağı ya da yukarı olabilr de sonuç olarak rakam verin bilsin herkes. Diğer türlü biri bir şey der biri farklı sonuçta birinden biri tutacaktır illaki.
0BeğenmedimŞikayet
sirri35 ()Peki bundan sonrası için öngörünüz nedir üstad
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu yaklaşık 2-3 aylık grafik bakınız gümüş nereden dönmüş, en yüksek 0.786 hedefine iğne atıp 0.618 ile yaklaşık 21 gün arada kaldıktan sonra asıl hedeflerini aldığı için düşmüştür olması gerektiği şekilde. Kusursuz çalışmış demek yanlış olmayacaktır.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet yine 27.70 direnci üzerindeyiz bakalım kapanışlar böyle gelirse güzel olabilir. ytd
https://altin.in/bossvurguncu
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Her iki yone temkinli olduktan aonra sorun olmaz kardesim :)
Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Aminnn artık çıkınca satacagım düsüncede alacagım
Ama satmaya korkuyorum
Korku olustu bende :)
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Sizde sagolun kardesim insallah gonlunuze gore olur guzel yerden satarsiniz
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Bu dua önemli
Kandin için istedigini dinkardesin için istemek bizim için çok öneml
Sagolasınız
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çanağın hedefi de aslında 31 dolar üzeri gibi oluyor makul bir durum olabilir altın da destekleyecek olduktan sonra aslında öyle güzel ihtimaller de var :)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Hakkimizda hayirlisi diyelim kardesim insallah herkesin gonlune gore olur kimse terste kalmaz.
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Haklısınız
haıyırlısı Allahtab
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()O zmaan şunu soyleyebilir 25.8 kirilmazsa ve 26 uzerinde gunluk kapanislar yaparsa 1 kez daha 27.7 uzerine atarsa ve gunluk kapanislar yaparsa bana cok azcik guvenip az bir miktar alinabilir. 34 hedef olur:) ytd
1BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Tmdir knk sagoll
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aslında 27.30-50 arası ilk durak tutunamazsa alt destek 26.95-27.08 bandı teknik olarak. Tabi alta doğru devam ederse... ytd
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet güzel açıklama abi :) Hep dediğim gibi 30.5 üzeri kapanışlar gelmedikçe alttaki her ihtimal daha güçlü geliyor bana o yüzden risk almıyorum zaten bende. Ama hal böyleyken bile kar alabilmek çok güzel bir durum :)
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Mumun dibi bellimi dost
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Hocam tez vakitte insallah analiz calismasini yapıp bizlerle paylasabilirsiniz gercekten nokta atışlarını ile bize cok destek oluyorsunuz
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Valla kardesim cikacagi yer sijirli dusrcegi yerin siniri yok :) o zmaan almam beklerim. 30 ustunde gunluk kapanis yapar. Cikacagi yer sinirsiz dusecegi yer sinirli olur o zman da fiyata bakmam alirim :) ytd
2BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Kardesim simdi piyasa ile inatlasmak olmaz 1960 dan 1760 ilk dustugunde herkes dusmez dedi emin ol. Ben 1760 alacagim dedim.
1859 da iken yani subatta 1690 da alacagim dedim en dip icin de 1672 dedim geldi
Suan 1860 da acaba 1560 a gidiyor muyuz onu anlamaya calisiyorum ona kadar veririsem ve 1560 hedef dersem yuzde 90 gelme ihtimali var. Ama onu ha diyince soyleyemem :) belki haziran basindan belki 2 hafta sonra yada 1 hafta sonra anca soyleyebilirim. Ytd
1560 hedef olursa 19.8 ile 21.8 gelmesi gereken aralik.
30 dan dustugunde herkes 26 nin alti yok diyordu 23.6 en kotu degecek dedim 23.8 de kaldi 0.2$ hata payim da olsun :)
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Şöyle 4 stlikten bakalım. Trend kanal tepesini aşındırmış ve tam direnç altındayız ve kırmızı bir mum geliyor gümüş onsta.ytd
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Yok sizi anlıyorum
Ama geri 22 ler zor gibi gözüküyor
Yani biz bi 25 26 görsek gine ekleriz demek istedigim
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()O riski göze almak yerine kar almayı tercih ederdim ben de olsam ytd olmadan tabi :)) evet benzer gibi görünüyor değil mi yine. ytd
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Herkes konusur ben yaparim :)
Suan icin beklentim bu degil suan ben sadece izliyorum. Rakam vermiyorum cunku beklemiyorum. Bekledigim zaman o rakam gelene kadar alim yapmam :) şubatta uye oldum 4 matta kadar dusecek dedim dustu aldim :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Dusun ben bile bak ben bile diyorum :) 4 marttan beri icimde hic korku yoktu ilk defa buraya cikinca oluştu. 8 ocak ve 6 kasim hareketler cok benzer. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok zayıf bir ihtimal belki abi ama ihtimal ihtimaldir sadece çalışma korkusu zihinleri bulandırsa bile insan düşünüyor acaba diye ve bu da etkili oluyor al sat tut kararında :)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Hocam 22 ker hep dib dediler gelme ihtimali zayıf gibi ama bu gümüş tabikide:)
Bakalım nası olacak
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()O obo calismaz umarim diyim ya :) oboyu calistircak gibi yapsalar ve once 23.6 kirilsa sonra 22.8 den donse herkes ters kose tam spek hareketi :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Seninle çok önceden konuşmuştuk ya abi zaten aynı OBO'dur grafik atmıştın galiba sen :)