Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (420)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yok hocam öyle bir şey değil bu farklı bir durum. Yani buradan anlatılmaz olduğu için yazamıyorum tabi ama anlayışınız ve ilginize teşekkür ederim
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yok hocam teşekkür ederim düşünmeniz yeterli
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hayat işte hocam oluyor bilirsiniz bazen ne diyeyim... Ne diyeyim sağlık olsun
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim ablacım dinleniyorum bugün bol bol :)
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Amin cümlemizin hocam inşallah bilmukabele :) bugün pek girmedim ama hocam moralim bozuktu
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim en sıkı takipçim Ravza hocam :))
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Sen bir dinlensen artik güzel insan:)) enerjin ve gözün hala sitede, sen bize lazımsın, dinlemelisin...
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Size de hayırlı sahurlar hocam uyandım ama zor kalktım yine :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Maşallah hocam hafızanız çok iyi :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet sahur da bir ayrı güzellik oluyor hocam ben de genelde kalkarım ama uyku ağır basmaya başladı son zamanlarda :)
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Haklısınız ama üzülmeyin hocam sahur yapınca daha çok acıkıyorum sanki :))
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sahura kalkmıştım ama yine uyumuşum hocam :))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aleyküm selam üstadım. Fibo düzeltme seviyeleri aracı ve rsi ile stock rsi indikatörleri kullandım burada.
A_atila için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()Eyvallah üstad hep beraber inşallah
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_atila ()Selam ustam fibo icin kullandığınız indikatorun ismi nedir tam olarak
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hocam zaten bereket demek bu demek yoksa fazlaymış azmış ne önemi var ki :)
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkür ederim bereketli kazançlar dilerim
AMEDLİ_E_Z_21 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hayırlı Ramazanlar cansın kral :)
İBRAMÇAVUŞ için cevaplandı (yorumu göster)