Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (56)
0BeğenmedimŞikayet
yldrm1 ()sanırım kullanamayacağım hocam bu sistemi
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()pratik yapmayınca zoe gelebilir ama kısa vadeli al sat için gerçekten çok iyi makas farkı olmadığından , birde diyelim ki fiyat 43.000 siz 42.700 diye alım emri verin o seviyeye gelince alır, ben hep öyle yapıyorum
yldrm1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()yok maalesef
turna58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
turna58 ()Tuna han bey dediğiniz fonları kveytürkte varmı
0BeğenmedimŞikayet
yldrm1 ()tam idrak edemedim inanın bu sistemde gümüş alım satımını :/
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()evet öyle ama sattıktan sonra aynı parayı mevcut paritelerde kullanım serbes yani onun için 2 gün beklenmiyor , zaman kaybı diyorsan oradan USDTR dolar fonu var aynı bankanın ona geçersin , borsad işlem yaparsın ya da tl de bekletir 2 gün sonra hesabına aktarırsın
0BeğenmedimŞikayet
yldrm1 ()deneme maksatlı bir iki işlem yaptım ama borsa hissesi şeklinde işliyor anladığım kadarıyla, mesela 42,550 de satmak istedin, o rakamlar yazıyor ekranda ama satmıyor, bankayı aradığımda ise karşıda alıcı bekleniyor alıcı olmadığı için şuan satış işlemi gerçekleştirilemiyor diyor, yine satış gerçekleşse bile borsa hesabından tl ye geçişi bir kaç gün sonra genellikle 2 iş günü sonunda yapıyorlarmış
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()şu an reel değerin üstünde böyle olunca işlem yapmıyorum , hafta içi ilk kez cuma günü reel değerin üstünde seyretti , asıl değeri 6.45 gr gümüşe denk gelmeli , hata baze %3.5 gibi uçuk değerler üzerinde oluyor, buna dikkat edilmeli öncelikle , reel değerin altında olduğunda gümüş artmasa da reel değerine geldiği için sadece bunu takip edip al sat yapmak bile karlı
0BeğenmedimŞikayet
yldrm1 ()@drtunahan hocam aramıza hoş geldiniz tekrar :) Alt yorum2
0BeğenmedimŞikayet
yldrm1 ()@drtunahan hocam aramıza hoş geldiniz tekrar :) Alt yorum
0BeğenmedimŞikayet
yldrm1 ()@drtunahan hocam alt yorum düşmedi sanırım
0BeğenmedimŞikayet
yldrm1 ()Selamünaleyküm, hayırlı haftalar hocam, İş Bankasında hesap açtım bugün, kısa vadeli günlük al sat işlemleri için düşünüyorum, ancak tam detayını hala idrak edemedim, al diyorum emir girildi diyor, GMSTR de, sonra hisse senedi olarak satıyor sanırım, gümüş gr olarak değil, bu konuda bana rehberlik edecek bir açıklama yapma şansınız varsa memnun olurum hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()teşekkür ederim kardeşim , bol ve bereketli kazançlar
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Anladım hocam
Tesekkürler
Sizi takibe devam
Varolun
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()jetonlarla ilgilenmiyorum , kardeşim
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Hayırlı akşamlar sayın hocam
Bu coinler için ne düşünüyorsunuz
Siz coinlere de yatırım yapıyor musunuz
Tesekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Futbol ()Hocam selam, işcep ye yatırım hesabım var, bu bahsettiğiniz fonlardan hiç anlamam, fiyat olarak alım şuan uygun mu? Yada şu fiyattan bunu al bu fiyata gelince sat diyebileceğiniz ne var, ne kadar alınabiliyor, hisse senesi gibimi. Çok sordum, günlük al sat yapmak istiyorum da yardımcı olursanız sevinirim.
0BeğenmedimŞikayet
Elcuar ()Hocam böyle durumlarda elimiZde TL ile beklerken gümüşün düşmesini beklerken risksiz nasıl değerlendirebilir. fon demişsiniz de pek anlayamadım günlük al sat demissiniz
0BeğenmedimŞikayet
SUHEYL ()Teşekkür ettim Çok sağolun
0BeğenmedimŞikayet
yldrm1 ()Üstad şuan 41,990 yazıyor, 6.45e bölünce 6.51 rakamı çıkıyor, çarpınca değil sanırım.
Bu 6.45e bölme meselesinin detayı nedir acaba, öğrenmek için soruyorum
0BeğenmedimŞikayet
Volkan59 ()Teşekkürler hocam ağzına sağlık
0BeğenmedimŞikayet
1I96RD ()Abi merhaba yeni turex ve jants kagitlarda görüşünüz nedir tskler
0BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Is bank gümüş fonlarinda ne kadar komisyon alıyor sizden? Ve toplam kâr uzerinden de vergisi %10 mu?
7BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()bu fiyattan dolar almam, emptia da almam , gümüş ve altın alırım ama istediğim fiyata gelince , istediğim fiyata gelmez ise trend dönüşümü olduktan sonra alırım , görünüm onslar adına hala pozitif değil, pazartesi olsun yeni teknik verileri değerlendirmeden işlem yapmamak lazım , genel anlamda 10 gündür öngörüm değişmediği için 6.25-6.05 band8ından kademeli emirlerim var , Günlük al sat için zaten borsa altın ve gümüş fonları üzerinden trade işlemi hergün yapmaktayım , temel prensip hep aynı regresyon kanalının alt bandına yakın alım , kanalın üst sınırına yakın sat
Volkan59 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Volkan59 ()Özcan bey dolar almayi düşünüyormusunuz. Evet ise kactan girersiniz
7BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Herşey serbes , istifade edilebiliyor ise Elhamdülillah niyetimiz hasıl olmuş demektir, kardeşim
ismklnc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ismklnc ()S. A Tunahan hocam izinsiz sayfana girip bilgi ve fikirlerinden faydaniyorum hakkını helal et hocam
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Evet kardeşim, bazen beklenti ve reel gerçekler farklı olabiliyor
Deniz58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Her birinin gr değerleri var kardeşim, GMSTR 6.45 gr gümüş mesela
Damat55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Reel değerinin altında olması ek bir avantaj
Hayallerparis52 için cevaplandı (yorumu göster)