Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (53)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()sanırım gerçekleşen harekete dönüşecek!
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Pazartesi günü keşke satsaydin hangi banka
Meke07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Değerli arkadaşlar 26$gün kapanışı olursa ve hala mart ayındayız usd kanadinda ise hala alti gap boşluğu var yön asagi veya yukarı demek şimdilik net değil @mehmetc
1BeğenmedimŞikayet
Meke07 ()Dün sattım hocam . zaten ortalamam da yüksekti. ilk defa çıkayım 7 den dedim . Bankadan satamadım.
The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Bir yarını görelim Allah kerimdir ne zaman sattınız
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Hayırlı akşamlar bereketli kazançlar kardeşim
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Mehmet Hocam elinize sağlık teşekkür ederiz
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Şuan yorumlarımız btc sayfasına düşüyor yeni farkettim:)
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Meke07 ()Hocam TL deyim ne yapmamı önerirsiniz bir türlü zararını çıkaryamıyorım.7 den satamadım.8_9 aylık gümüsü 6.43 lerden zararına sattım.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Valla ben bi flama olusumu goruyorum ama cizeyim istersen yoksa bana mi oyle geliyor birde sen bak
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bugün grafiğe baktımda altında yukarıya gidecek izlenimi oluştu bende, uzun süredir bulunduğu kanalı yukarıya kırmaya çok meyilli ayrıca düşen kama 1890 gibi bir hedefi var yanlış hatırlamıyorsam
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tsk ederim. Bu durumda .23.80 olsa dolar 7.90 olsa 6.04 cıkıyor . ytd
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bende ona guveniyorum :) ama altinda 1775 i gecemezse ta 1650 ye ya 1585 e yolculuk yapacak gibi o yuzden zaten asagidaki degerler beni korkutuyor. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Altın ons aşağı çektiği gümüşü şimdi de yukarı çekecek diyelim!
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Aynen oyle 25.8 e igne atyi diye ben almadim ne o gun nede ertesi gunu 26.3 de dedim hizli duserse diye cok yavas dustu simdi de acaba dedirtiyor.
Birde rasyo alcalan ucgeni kirmisti ucgenin icine igne atti o da beni tediegin ediyor.
Ben suan zarar kes yapmiyorsam sadece altin ons kanadi suan icin cok saglam duruyor 1720 altina inmedikce 1775 e kesinlikle cikmali diye dusuyorum ve ordan da 1875 buna guveniyorum sadece o yuzden izliyorum :) 1720 kirilirsa o zaman bi dusunurum :)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Evet benim kafama takılan da aynı şey! Muhtemelen dönüp dolaşır o iğneyi çuvaldız olarak 24.1xx kadar atabilir! geçen sefer 30 dolardan düştükten sonra 25.9xx e attığı iğneye 28.3 e dokunduktan sonra döndü geldi 24.8 den geri döndü sonrasını biliyorsun yatay band da sürünmeye devam...
0BeğenmedimŞikayet
Onnbaşı ()@The_RePaN Kardeş yönü yulkarı çevirdi denebilir mi? Burdan biraz satmak uygun olutr mu<*
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Doğrudur hocam 5 aşağı 5 yukarı
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben 200 gunluk ortalamaya igne attigi icin tedirginim yoksa cok emindim daha dune kadar yukselecegine :)
Altin ons da ocakta 1801 e 50 haftalik ortalamanin altina igne atti sonrasi ortada o yuzden tedirgin ve temkinli yukselis beklemek cok daha mantikli en azindan 26.6 geldiginde satmayi dusundurur :)
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Hocam biz periyot Hocam ile bir grafik üzerine yorum yaptık 24 altini iğneyebilir sadece tahmin ediyorum ytd
m_alii için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Soylediginize gore yanlıs anlamadıysam 24.20 ihlal edip 23.80 den mi döner dusunceniz var ? Yanlıs da duzeltirmisiniz?
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()valla benim beklentim ve öngörüm o yönde ama ... hayırlısı bakalım izleyelim
1BeğenmedimŞikayet
m_alii ()Alt destek dediğiniz kaç acaba
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()evet sabah bende size yazmıştım hatırlarsanız sarkıp dönebilir diye!
hayırlı akşamlar size de bereketli kazançlar saygılar hocam
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Alt yorum yok grafikte profiline bakayim.
Bu arada o cizdiginin aynisi btc de oldu 42 kirildiktan sonra 27 ye geldiginde. O yuzden belki bunda da aynisi olur diye dua ediyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()İlk büyük üçgen gibi alt desteğinden iki ihlal yapabilir hayırlı akşamlar bereketli kazançlar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()evet alt yorum çıkmamış mı?
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bunu mu dedin dostum
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()evet hocam bence de o yüzden baya 30-40 dün kırılına kadar yatay gidebiliriz! geçmişe bakarsak yukarı yönlü kırılmış ve fm hedefi yarım kalmış bitmemiş devam etmesi için bu yeni oluşan üçgeninde yukarı yönlü kırması lazım teknik olarak
hayırlı akşamlar
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Bu grafikte büyük çalışıp yukarı yönlü çalışacağını öngörüyorum ama o üçgen içinde biraz oyalacaktir velev ki aşağı kıracaksın da son bir hafta içinde olur tahmin ediyorum ytd