Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (41)
1BeğenmedimŞikayet
Serap34 ():))
ben pazartesi az bir şey satmıştım onu yerine koymaya çalışıyorum siz yüklü miktar mı alacaktınız
Horozuğur20 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Horozuğur20 ()Hocam ekrana bakmaktan gözüm yoruldu dahdr hocamızın işaretini bekliyorum:))
Serap34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Serap34 ()Elinize sağlık hocam sterlin hedefi 12,48 ise dolar da 9 civarı olur diyecektim siz belirtmişsiniz zaten
DAHDr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Serap34 ()Ben sakince bekliyorum, bir düşüş gelirse alırız gelmezse sağlık olsun deriz
0BeğenmedimŞikayet
Horozuğur20 ()Uçuyor hocam ne alacağız
1BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Teşekkür ediyorum
1BeğenmedimŞikayet
DAHDr ()Dolarda takip seviyemiz 7.68 altına inmedikçe olumlu. Sterline benzer 1 G lük grafikte çanak FM hedefi 8.94 YTD.
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Hocam selamunaleykum
Dolar beklentiniz nedir acaba
1BeğenmedimŞikayet
DAHDr ()10.73 ü söylemiştim aşağı kırar mı kırmaz mı izliyoruz. Kırmaz ise Ona göre kararınızı veriniz. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Horozuğur20 ()Hocam alım yapıyormuyuz bekliyormuyuz sorumluluk bana ait saygılar ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Demeyin öyle hocam 12.48:(
Bu demek olurki dolarda çıkacak :(
İnseallahda olmaz