Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (111)
0BeğenmedimŞikayet
Beratpaşam ()Hocam ben buradayım ama satışım neden 432 şu an düzelir mi hocam
shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Sevgili dostum umarım şimdi mutlusunuzdur. 443'ün üzerine çıktık nihayetinde.. Artık psikolojiniz düzelmiştir umarım.. Selamlar..
batançocuk74 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alparslan_6155 ()Sepet yapınızysra btc de yakın bir zamanda düzeltme düşüş bekliyormusunuz yeni zirve yakınmı
0BeğenmedimŞikayet
altininn ()hocam altın onstaki death cross için ne düşünüyorsunuz? sizce uzun soluklu olmayacak o zaman öyle mi? selamlar.
0BeğenmedimŞikayet
Kasım_ ()Hocam iyi geceler gümüş hedefiniz nedir
0BeğenmedimŞikayet
Albatros79 ()Tşk abi iyi geceler
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Hocam o girişler satış ihtimalinden olabilirmi yoksa almak için alınmışmi:))
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Altın'dan ufak bir çıkış var gümüş ve platinde ise tam tersine giriş var.. Selamlar.
ANL_ANL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ANL_ANL ()hocam selamlar değerli metal eftlerinde göze çarpan bir durum var mı? selamlar saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Maalesef yok, selamlar.
KAPAKÇI_GELDİİİİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()hocam mith ile ilgili bir yorum unuz veya çalış maniz var mi
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()İnşallah edinmiştir :) Çünkü ben alımları 1700'de bitirdim biliyosunuz :) O yüzden 1700 üzerinde tutunmasını istiyorum ama bakalım getirilerin seyri ne olacak, DXY nasıl seyredecek, altın ETF'lerine girişler görecek miyiz ilerleyen günlerde biraz daha netleşir. Selamlar.
Albatros79 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Albatros79 ()Abi 3 gündür ons altın 1720 altına bırakmıyor kendini burayı sağlam bi destek edindi denebilir mi?
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Tekrar bir çalışma yapmadım. Ancak tekrar 6.80'leri deneyebilir. Malum şu anda Sudan ve Malawi'den bile çok faiz veriyoruz. O yüzden bir miktar geri çekilme olabilir ancak artık diplerin sınırlı olduğu kanaatindeyim. Tabii maliye politikası tarafından ciddi bir hamle gelmezse. Para politikası olması gerektiği gibi hamlelerini yaptı. şimdi top maliye politikasıyla kuru düşürecek adımlar atmakta. Bakalım zaman ne gösterecek.. Selamlar.
Direckartal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Ben yıl içerisinde yeni rekorlar bekliyorum. YTD. Selamlar.
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Çoğunlukla bankalar aracılığıyla alıyorum. Özel bir stratejim yok yani :) Arada opsiyon işlemleri yapıyorum onu da uluslararası brokerlar aracılığıyla yapıyorum :) Genelde bu şekilde. Selamlar.
nekk2088 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Hocam orta vade gümüş ons kaça kadar yükselir, dolar düşüşü bizi terste bıraktı
0BeğenmedimŞikayet
nekk2088 ()Altını nereden alıyorsunuz acaba :)
0BeğenmedimŞikayet
Direckartal ()Hocam hayır günler, faiz artışı ile birlikte dolar da yeni bir dip beklentiniz nedir ? Saygılar hocam
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Açıkçası paritede yıl içerisinde 1.26-27'lere doğru bir yükseliş beklentim var. Bunu parite sayfasında da dile getirmiştim. Ancak öncesinde 1.19'lara doğru bir geri çekilme görürsek alım fırsatı olduğunu da yazmıştım. Nitekim ilk etapta bu geri çekilmeyi gördük. Fakat ben hala euro longlamaya cesaret edemiyorum. Sebep derseniz de yükselen ABD getirilerinin doları daha favori kılması. Ayrıca dolar shortların çok yüksek olması da diğer bir etken. O yüzden bu 1.19'luk seviyeyi 1.17'lere çekmekte fayda var zannedersem. 1.17x'ler görülürse euroya geçmeyi daha uygun görüyorum fakat şimdilik biraz daha izleme taraftarıyım. Selamlar.
ibrahimsezer için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ibrahimsezer ()Hocam eur/usd paritesindeki bu yukselis tepki yükselişi olarak mi kalır tekrar 1.190 lara geri gelir mi parite hakkındaki yorumunuz nedir zahmet olmazsa yorumlarmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
batançocuk74 ()Aynen öyle güzel hocam :( bakalım 1750 üstü gelecek mi inşallah
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Evet önemli bir direnç. O yüzden üzerinde tutunabilirse olumlu olur dedim. Ancak tutunamazsa bu 1700-1750 bandında gidip gelmeye devam ederiz.. Bakalım.. Hafta kapanışı nasıl olacak.. Selamlar.
Ferdi_57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Bu kadar basit olduğunu düşünmüyorum. Eğer kısa vade de trade ediyorsanız elbette daha çok teknik seviyelere bakmakta, getirileri ve DXY'yi takip etmekte fayda var. Ancak orta vadeli bir yatırım düşünüyorsanız ve ben beklerim arkama da bakmam diyorsanız bence alım seviyelerindeyiz. Ben risklerin katlanarak büyüdüğünü düşündüğüm için altından çıkmayı bir an bile düşünmüyorum henüz. Tabi herkesin kendi takdiri.
Darphane_burda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Çok teşekkür ederim bilgi için saygılar..
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()55.52 ama ben 58.16 dan aldım maliyet yüksek
Ferdi_57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ferdi_57 ()50 sağlam direnç sanırım abi.
0BeğenmedimŞikayet
Darphane_burda ()hocam şimdi, ycc yok. 1750 yide pek geçicek gibi değil. şayet geçmezse 1700 e doğru düşerse tekrar. yükseliş haziran toplantısına kadar beklermi ertelnmiş olurmu.
1BeğenmedimŞikayet
Ferdi_57 ()Yükseliyor:) kaç şu anda satış baktın mı?
Betdolar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Gümüşü TL olarak takip etmiyorum. ONS olarak 26.20-26.30 üzerinde tutunması 50 günlük hareketli ortalamasının üzerine yerleşmesi anlamında olumlu olur. Ancak hafta kapanışını da görmek gerek. Ben şimdilik 25.50'den aldığım parçayı tutuyorum. Orta vadede ise olumluyum. Ancak kısa vadede getirilerdeki bir zıplama vs tabii ki sert satışı beraberinde getirebilir ki alım fırsatı olur. YTD. Selamlar.
Onnbaşı için cevaplandı (yorumu göster)