Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (111)
0BeğenmedimŞikayet
Bursa_Kartalı_ ()Sevgili hocam Gr altında full bekliyoruz 460 ile buradan Bir miktar satıp alttan almak için düşünceleriniz nelerdir. Dolar ve Gr altın için düşünceleriniz nelerdir
esperto için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
murat08 ()Hangi enstrüman'da aleyhimize hocam ?
Ons geri çekilme yapar mı acaba?
shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Doların seyrinin maalesef aleyhimize gelişeceğini düşünüyorum. Önümüzdeki haftalarda yeni zirveleri üst üste görebileceğimiz bir döneme girebiliriz. Ben o yüzden düşüşlerin alım fırsatı oluşturacağı kanaatindeyim. YTD. Selamlar.
Konyalimm için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
heros ()tamam yazdim
")
omubu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
omubu ()Yınede aklının bir köşesinde bulunsun. ytd
heros için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()bu kurlami?
omubu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
omubu ()Şöyle bir 176x yapıp dönmesi lazım. ytd
heros için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()bu onslardaki dusus neye isaret sence
azizim
Konyalimm için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Hocam dolar için ongorunuzu alabilirmiyim
0BeğenmedimŞikayet
SEASON ()Merhaba sizce buralardan tekrar dolara girilirmi?
2BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Bence güvende. Türkiye'nin bankacılık sistemi güçlü. Selamlar.
esperto için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
esperto ()@shaokahn merhabalar. Sizin bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Sizce vatandaşın bankada nakit, döviz veya emtia olarak tuttuğu paralar güvende mi? Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
hasret79 ()Tabiki kardeş hızlı çıkışın hızlı inişi olur. Asıl yarın borsanın nasıl tepki vereceği olacaktır
Traderxxl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Ancak dışarda TL satışı olmazsa ytd
Traderxxl için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Bayağı çekilebilir ytd
hasret79 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Direckartal ()Çok teşekkür ederim hocam , sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın tavsiyeleriniz önemli bizim için
0BeğenmedimŞikayet
hasret79 ()Hocam müdahaleye gerek kalmaz yurtiçi satıcılar yeterli gelir
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Şu anda yapabilecek pek bir şey yok gibi. Sabah olsun bankalar açılsın bakalım bir karar alacak mi BDDK, MB veya hazine.. Bu kur artışına bir müdahale gelir diye umuyorum ama bilemiyoruz şu anda tabi.. Selamlar.
Direckartal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Direckartal ()Hocam suan TL yi ne yapmalı kademeli ayirmistim, pazartesi dolar almayi düşünüyordum
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Evet onsta da olabilir... Ki ben bekliyorum bir ralli.. O yüzden altındayım zaten.. Ama zaman sıkıntım da yok o yüzden bakalım nasıl göreceğiz önümüzdeki ayları, izleyelim :))
Direckartal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Direckartal ()Hocam ons ta bir gece de böyle bir yükseliş mümkün mü : ) dolarla ilgili sorularım olmuştu hatırlarsanız dolar dolar dedik doları yükselttik gönlümüz onstan yana
0BeğenmedimŞikayet
Darphane_burda ()Eyvallah hocam saolun
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Evet kastettiğim sabah ki resmi açılış. Çünkü şu anda düşük likiditeli piyasadayız. Sabah bi bankalar açılsın, makas azalsın, görelim bakalım. Alım yapılacaksa bile o zaman yapılsa daha isabet olur diye düşünüyorum ancak tabi herkesin kendi takdiri. Selamlar.
ibrahimsezer için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Yarın paylaşayım ofise geçince, selamlar.
Darphane_burda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ibrahimsezer ()Daha azalacak derken makastan bahsediyorsunuz demi hocam birde böyle zamanlarda gece islem yapmak mi yoksa sabah piyasayı beklemek mi mantıklı çünkü bir kaç kerede böyle gece yukselislerinde sabah herkes satiyor da
1BeğenmedimŞikayet
Beratpaşam ()Sen çok iyi bir hocasın seni canı gönülden tebrik ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Beratpaşam ()Ya millet nasıl satıyor ne yapacam tüh 443 gördüm marj düzelir diye satmadım :(
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Daha piyasa açılmadı. Spread yüksek. Bir de aşırı volatilite tabii.. Gün içerisinde daha azalacağını düşünüyorum..
Beratpaşam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Darphane_burda ()Herkese günaydın hayırlı haftalar. Hocam selamlar nasılsınız. Ons altın etflerde bir hareketlilik varmıdır. Bir değişiklik gördünüzmü saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Arda22 ()Çocuk üyeliği iptal ettirdi.