Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0506 23:37:56
EUR 36.3459 23:37:56
USD 34.5724 23:37:56
ALTIN ONS $2626.8500 23:37:56

Konu: Gümüş Ons Elliot/2 Çalışmam (Boss. V_Paradoks)

Gümüş ons 1 St. Bu da 2. Elliot çalışmam olsun. Alta üste ihtimaller de simüle edilmiştir.

Kesin çalışır diyemeyiz, garanti yoktur, sadece bir senaryonun simülasyon çalışmasını içeren
kurgusal hayal ürünüdür. Hedef simülasyon hareketleri değişiklik içerebilir. Asla yatırım
tavsiyesi değildir, sonuçta bir yatırım uzmanı değilim. Potansiyel bir oluşum fikridir, eğitim ve
gelişim amacı da vardır. Sonuçta teknik bir grafiktir, teknik dışı gelişmeler bozabilir,
değiştirebilir. dolar ın durumu da tl bazında farklı sonuçlar verebilir...
Ben bile buna göre işlem yapmıyorken, buna göre işlem yapılmaması yönünde uyarayım.
Herkese bereketli kazançlar dilerim.

Yorumlar (118)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 4 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Kırşehirli4040 ()

Dostum Önemli Olan Bakalım Emitalara Ne Kadar Etki Edecek Normal de Etmeme Olasılıgı yok gibi önce düşürüp sonra yükşeltirlermi diye düşünmüyo değilim

Saka_Er için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kırşehirli4040 ()

Ayın 15 inde pazar günü joe bidene imzaya sunul cakmış

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Çok teşekkür ederim abi bilmukabele.
Çok doğru söylüyorsunuz tamamen katılıyorum.
İyi h. sonları

drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

elinize saglık kardeşim , olası senaryoları bilip ona göre tedbir almak herzaman akıllı yatırımdır

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bu da aynı çalışmanın düşen kama ile güncellemesiydi üstadım bakmak istersen @drtunahan

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Teşekkür ederim hocam güzel görüşleriniz için sizin de elinize emeklerinize sağlık takipteyiz

drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

Elinize saglık kardeşim, güzel bir çalışma, like

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bu çalışmada en güçlü gördüğüm seviye 24.80-90 ve 24.60-70 bandıydı.

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Abim şimdi şöyle bu çalışmada alta üste kısa vadede belirli bir çerçevede olabilecek seviyeleri simüle etmeye çalıştım lakin illa hepsine gidecek diye değil de gidebileceği ve potansiyeli olan seviyeleri ama herhangi birinden de dönebilir yukarı da devam edebilir daha aşağı da olabilir. Biliyorsun 24 lerde zaten Romulan vardı. Bu çalışmada da 24.80-90 bandını almış oldu. Ama işte kapanış spenksi oldu hatta öyle ki sürekli sat diyen P. Sar son saatte al verdi yani kapanışta, saçmalık ötesi yani. Bana sorsan kapanış yine de fena değil ama bir tekrar alt denemesi yaparsa bilir. Lakin 24.09 a kadar nereden dönerse dönsün kabulüm rahatım bunu dün de demiştim çünkü makul seviyeler dönüş için. Ama daha altları sıkıntılı olabilecek durumlar yaratabilir. 22 aylardır potada olan bir rakam ama işte gider gibi yapıp gitmez, gitmez gibi yapıp gider bu spenklerin işi belli olmaz. Alta delici iğne her gördüğümde tekrar alta atak beklerim genelde ama 2. atağı iyi savuşturdu ve yükselecek görünümde kapattı kısaca. Zaten ilk yükseliş beklediğim seviye 25.75-85 bandı sonra tekrar bir geri çekilme ama illa olacak diye değil yine de o zaman duruma bakmak gerekir tekrar doğru yorumlamak adına. ytd Neyse bakalım güzel h. sonları abi :)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Teşekkür ederim anlayışın için..
Aynen abi ben de ona spenksi kapanış ya da robotik kapanış diyorum ki kapanış görmeden yapılan yorum biraz yavan ve yanıltıcı olabilir.
Senin yorumunda çok mantıklı ki zaten öyle olması da gerekiyor olmadan olmaz kolay kolay :)

LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Mantikli kardesim etkilememek adina saygi duyarim. Kapanisi yapmadan ben cok bakmiyorum. Haftasonu bi bakarim nereye gelir nereye gider ne olur diye.

Ben kapanislara bazen bakmiyorum cunku bilerek yukselecekse sinirin altinda dusecekse sinirin ustunde kapattiriyorlar. Nasil ki 1 aydir us10y ve dxy de yukselis beklediysem suan 2 hafta duzeltme bekliyorum emtialar cokecekse bu paralar dagitilmaya basladiginda cokecek. Yoksa benim gecen sene ki martla isim yok :) ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Abi yanlış anlama ama alım satım bilgisi paylaşmıyorum prensip olarak esasen lakin dün bir kere paylaştım sonra pek çekindim yanlış etkilenen olur diye. O sebeple bugün yazmayayım kusura bakmaz isen :)
Diğer taraftan çok fazla grafik çalışması yaptım bugün de ama 1 ay önceki aylık sıkışma grafiğim vardı o biraz ürkütücü çünkü sıkışan üçgen alta kırdı ilk seviyesi geldi, ayrıca 49 dolardan gelen düşen trendin altında kaldık üstünde kapanış gerekli diye düşünüyorum 2-3 gün... ytd

LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Kardesim alim yaptin mi

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İnşallah üstadım bilmukabele hayırlı akşamlar ve iyi h. sonları dilerim

The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

The_RePaN ()

Ben teşekkür ediyorum, sizin de cok değerli çalışmanız ve emeginiz var başarının devamını dilerim

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Est. hocam olur mu. Dinlenin tabiki... Çok teşekkür ederim görüşleriniz için.
Sizin çalışmanız, hedefler ve bahsettiğiniz konuya uygun olması bile tesadüf olamaz bence de güzel bir tevafuk diyelim :)
Diğer taraftan bu çalışmaların hedefine gitmesi durumunda bir çanak yapmış da oluyor gibi. ytd diyelim tani yine de.
Ayrıca sayfaya değer kattığınız için çok teşekkür ederim

The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

The_RePaN ()

Üstadım yatmıştım simdi uyandım, yeni gördüm yorumunu kusura bakmayın lütfen calisman cok güzel olmuş ikisinin tepe hedefi ayni olması herhalde tesadüf olmamalıdır

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

@The_RePaN hocam sizin çalışmanızla
da çok uyumlu olmuş dediğim çalışmam buydu :)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

@The_RePaN hocam sizin çalışmanızla da çok uyumlu olmuş dediğim çalışmam buydu :)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

25.05 üzerinde 3 saat kalıcılık ve sonra 25.40 üzerinde kalıcılık durumunda 25.75-85 bandına gidebilir. ytd
Lakin altında kalırsak baskılama sürer, 24.80-90 sonra 24.55-65 bandı önemli olacaktır. ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Gümüş ons 24.90 a sondaj attı onu tekrar denemeden çıkacağını sanmıyorum retest yapayım diyebilir yahut yetmezse daha alta da sarkabilir. Kesin diyemem ama delen bir mum vardı. Belki de inmeyiz artık bilemiyorum ama 24 lere kadar potansiyel olduğunu unutmayalım teknik anlamda. ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Gördüğümüz gibi 24.88 var burada şimdilik 24.90 a vurdu.
Bir altı 24.60-70 olabilir. ABD açılışına bakarım ben artık. ytd

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bu çalışmamdaki rakamları iyi takip etmenizi öneririm dostlar.
Hacim alabilirsek 25.70-80'lere doğru bir atak gelebilir.
Lakin bu şekilde sönük ve hacimsiz devam edersek 24.80-60 ları da görme ihtimalimiz potansiyel dahilinde teknik olarak. ytd

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bu da düşen kama fm güncellemesi olsun elliot'a ek olarak.
Düşen kama tutulmaz ama inşallah dip yapmıştır artık gümüş ons.
O durumda geri başladığımız seviyelee dönme ihtimali olabilir belki de...ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum