Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (118)
0BeğenmedimŞikayet
es_ank ()Teşekkür ederim hocam
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Gümüş 28 şubattan buyana zaten düşüyor :) ben gümüşte uzun vadeli giriş noktası arıyorum . Ve henüz karar aşamasına gelmedik . İzlemeye devam bakalım
es_ank için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hocam ben bunu unutmuştum bile siz çok dikkatlisiniz maşallah. Ters fincanı geçen haftalardan takipteyim ve aylık kapanış yine pek güzel olacak gibi durmuyor şimdilik.
Ama duruma göre yine değerlendiririz inşallah. Dolar, GAP doldurma durumu ve ekstra gelişmeler görebildiğimizce. Tekrar teşekkür ederim hayırlı işler güzel günler dilerim
0BeğenmedimŞikayet
es_ank ()Hocam gümüş de düşümü bekliyorsunuz?
6BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Sizinde emeğinize sağlık hocam . İhtimal dahilinde paylaşmış olduğunuz şu grafik aynı zaman da 4h ters fincan kulp ( çanak ) görünümünde çalışıyor son 3 haftadır . Yarın aylık kapanışı 24,90 altın da yaparsa nisan ayı İçin piyasadan teşvik , haber vs bi müdahale gelmez ise yeni değerlendirmeleri yapar istişare ederiz hep birlikte .
@Periyot @Lab_Tek_44 @USTAMM @SLAVE Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Valla ben de otobüse dahi binemedim bugün almadılar beni 13 km yürüdüm yağmurda ama tam 21'de ikametimde olabildim :))
Gümüş21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş21 ()İki gündür kıpırdayamıyoruz ki gümüşte. Ahh bizlerde turuncu bölgeden çıkabilirsek dükkanımıza gidip işbaşı yapıcaz. Şimdilik elimizdekini kaybetmemek için yatırımımızı çeşitlendiriyoruz.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alperen1 ()Sormayın birde 10unda ne var dedıgımızde gorursun dıyolar bısey gordugumuz yok duzgun cvp bıle yok terbıyesızlerden nick bayan ismi değil diye sanırım:((
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Valla işte sayılı günler kaldı 21 Mart Gündönümü ne yapar bakmak lazım... Yordu yine bizi ben başka yatırım araçları bakıyorum. Ya da altın Platin vs alıp uzun vade atacağım hiç uğraşmadan...
1BeğenmedimŞikayet
Gümüş21 ()10 11 mart dediler, kırılma dediler dolunay yeniay dediler. Stabilde kaldık!
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yeter valla usandım.
Gümüş kimin olursa olsun artık
Ben çıkacağım bu Matrix'ten inşallah
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Hepimiz aynı abi:(
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu gümüş resmen sabır taşına çevirdi. Yakında komple çıkacağım bu nedir ya
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim. Elbette esasında olan nasip...
Gulkcr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Ben de bilemiyorum hayırlısı nasipten öte yol yok bakıcam duruma göre sağolun hocam.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bilemiyorum. Belki acele etmemekte fayda vardır. İlla alınacak diyen varsa da parçalı daha iyi olabilir... ytd
0BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Evet indi biraz daha beklemekte fayda var sanki
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Artık dalga hareketi sona erdiğine göre benim simülasyonlar devrede olacak bu Matrix'te.
Bakalım kırmızı mı mavi mi...
Siz hangi hapı tercih ediyorsunuz? :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bak söylediğimiz seviyeye inmiş oldu şu an 25.75-85 bandına. İnşallah burası bari tutar diye ümit ediyorum 26.05-15 tutamadı. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Teşekkürler hocam bende bakıcam duruma göre ufak bir parça uygun gördüğüm yerden alırım.
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bereketi bol olsun :) Yön ılımlı yukarı gibi görünmekle birlikte hala düşüş tepki hareketinden çıkamamış olduğumuzdan dolayı aşağı riski de az olsa da devam etmektedir. O konuda dediğim gibi gerçekten bir yükseliş trendine girdiğimizi anlayabilmek adına 26.60-70 hatta 26.80 üzerinde kalıcı kapanışlar almak gerekecektir. Şu anda daha olumluyum ben sadece ama tam olarak kurtulduk denemez gümüşün de işi belli olmuyor bazen biliyorsunuz. Artık izleyeceğiz ve risk almak isteyen kararını kendi vermek durumunda. Kendim de dahil risk alsam dahi full risk almayı düşünmem bu noktada belki geri çekilmelerde ufak parça risk daha makul bir hareket olabilir. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Ben gönderdim elimdekileri hocam alım için bekliyorum ama sanki kafam karıştı yön yukarı mı aşağı mı :)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben teşekkür ederim. Yalnız risk hala devam ediyor olmakla birlikte daha olumlu bir havada olduğunu düşünüyorum kendi adıma. ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Pardon 26.60-70 diyelim ama 26.80 de çok önemli bir seviye olarak görüyorum. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Emeğinize sağlık hocam teşekkürler.
3BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()An itibariyle bu Elliot çalışmamdaki a, b, c düzeltme dalga hareketini de tamamlamış olduk. Bu beklediğimiz hareket hala tepki hareketi olarak kalmış oldu. Bundan sonrası için düşüşlerde bir alt destek olan 25.75-85 lere kadar geri çekilme olması ihtimalen beklenebilir. Lakin 26.05-15 bandı da esasen tutarlı bir seviye olup o kadar salmadan toparlama getirebilir.
Halen düzeltme tepkisinden çıkıp yükselişten bahsedebilmek adına 26.80 ler ve üzeri kalıcılık bana göre önem teşkil etmektedir teknik çalışmamdan çıkarımım bu yönde. ytd
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Ben 7.3xx lerde başlarım alıma ytd
Morgana için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Reform be mb nin faiz kararı etkili olacak bakalım
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()7.30 lardan parçalı ama reform ve mb önemli
atmetmuti için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kral_ekonomi ()Dolar 10 yıllıklar 1.400 evinde 7.20 ye kadar çekilir fakat onsda 27 yi rahat asar gümüş yine bu seviyelerde gezer çünkü bu işi 10 yıllıkları düşmesi yapıyor eğer yükselirse dolarda yükselir