Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0508 23:21:49
EUR 36.3722 23:21:49
USD 34.5902 23:21:49
ALTIN ONS $2627.7450 23:21:49

Konu: Gümüş Ons Elliot/2 Çalışmam (Boss. V_Paradoks)

Gümüş ons 1 St. Bu da 2. Elliot çalışmam olsun. Alta üste ihtimaller de simüle edilmiştir.

Kesin çalışır diyemeyiz, garanti yoktur, sadece bir senaryonun simülasyon çalışmasını içeren
kurgusal hayal ürünüdür. Hedef simülasyon hareketleri değişiklik içerebilir. Asla yatırım
tavsiyesi değildir, sonuçta bir yatırım uzmanı değilim. Potansiyel bir oluşum fikridir, eğitim ve
gelişim amacı da vardır. Sonuçta teknik bir grafiktir, teknik dışı gelişmeler bozabilir,
değiştirebilir. dolar ın durumu da tl bazında farklı sonuçlar verebilir...
Ben bile buna göre işlem yapmıyorken, buna göre işlem yapılmaması yönünde uyarayım.
Herkese bereketli kazançlar dilerim.

Yorumlar (118)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Morgana ()

Dolar bıraz daha cekılırse dolar almak daha mantıklı duruyor ne dıyorsunuz

ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Morgana ()

Dolar nereye kadar cekılır sızce

0BeğenmedimŞikayet

atmetmuti ()

Kaçtan alım düşünüyorsunuz sayın hocam usd

0BeğenmedimŞikayet

ticaret_adamı ()

Usd yi takipteyim o iş ben de dostum ddd

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İster gümüş ons çıksın ister dolar düşsün ya da tam tersi, Gümüş TL için aylardır önemli bir destek direnç seviyesi oldu 6.35 ve de 6.55. ytd

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

4 saatlikteki 2'li Dip hedefi de zaten 26.80 ler gibi olduğu için o seviyeler pek bi önemli bana göre oralara ulaşabilirsek, diğer taraftan doların salmasıyla yine 6.30 gümüş TL seviyesinde dolaşıyoruz oraya da gitsek fazla bir şey getirir mi bilinmez ama en azından gümüş ons yükseliş adına iyi olurdu. ytd

LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Biraz daha mi asagida yoksa biraz daha mi yukarda yazdigimdan. Gidisat ne teknik olarak bakmadan ytd olmadan :)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Günaydın hocam. Benim başlangıç seviyem farklı şubat zirvesinden itibaren o yüzden farklı değerler çıkacaktır ama çeşitli kombinasyonlar denemek daha verimli oluyor

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Est. şu an hala tepki hareketi olmakla birlikte düşen kamayı kırmış, yükselen trend içine geri girmiş vaziyette gibiyiz lakin risk de hala tam olarak geçmiş denemez yine de olumlu bir seyir içindeyiz. İşte 26.60-70 üzeri kapanışlarda daha olumlu olacak diye düşünüyorum. ytd

Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Gunaydin kardesim. Basladigimiz yer neresi bi 27.06 si var gibi gibi ytd ordan duserse 22.5 deger gibi gibi ytd

0BeğenmedimŞikayet

Azra35 ()

Inş efendim bekleyelim bakalim biraz daha

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Günaydın. Yazdığımız rakamlar hala doğru stabil şekilde ilerliyor. 26.60-70 ve üzerine gidersek kalıcı olduğumuz taktirde yükseliş devam edebilir. İnşallah gideriz.
Ytd

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Sorun degil kardesim ben hep parite yapiyorum ama gece parite yapmiyor bazen. Bir kere olmadi gecen sefer bilerek denedim 25.5 da aldi :) dolar 7.56 ya cikinca dedim 10 kurus duserse kar yaparim 200 gram fazla alirim dedim ama 40 gr az aldim :)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Kardesim 1560 a gelirse ben eminim ki cok degil 2 ay icinde 2000 i gecer :) ytd

0BeğenmedimŞikayet

ticaret_adamı ()

Anlayamadım demin kusura bakma şimdi anladım

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Iste kardesim parite yapamadim ki :)7.56 dayken 7.53 dolari bozdum sonra 6.13 de tl ile aldim o yuzden parite yapmamis gibi oldum deger yok manasinda. Ama 25.5 da parite yaparak 82 de 600 gram aldim

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Onu çekerlerse o kadar acımasız olmalarını gerektiren bir durum olması gerekir ama yaparlar mı yaparlar hiç belli olmaz çünkü bizim bildiklerimizi bizden daha iyi bilip terse yatırmayı pek severler :)

0BeğenmedimŞikayet

ticaret_adamı ()

Hayır bankadan kaça yaptın onu merak ettim hani 0.80 0.81 0.82 gibi

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Korkmamin sebebi kardesim altini 1560 a cekmek isterlerse o zaman sıkıntili goruyorum. Iste 1775 i gecerse o sorunu ortadan kaldiririz. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Kardesim gece parite yapmiyor diye ben dolari sattim once sonra aldim alirken 25.2 di tl bazinda 6.13 du 6.16 ya almis oldum

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Altın ne sıkıntılı çıktı ya uzadıkça uzadı gerdikçe gerdi sündürdüler iyicene... Yine de bugünkü performansları iyi maşallah.
6.42 gümüş TL direncini aşarsak inşallah daha da güzel olurdu... ytd

0BeğenmedimŞikayet

ticaret_adamı ()

Usd yi gümüşe kaçtan parite ettin 82 mi aşşağisımı

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Haklisin belki kardesim de gordugum zaman birseyler korkmadan duramiyorum tedirgin oluyorum :) su altin 1720 once sonra 1775 i gecsin inan icim cok rahatliyacak :) ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

27 de korkma abi obo diyorsan ondan daha güçlü fmlar var bence. Hele bir yükselen kanal içinde kalıcı olalım da duruma göre yine değerlendirme yapmak gerekecek illaki belli seviyelerde.

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Aynen kardesim nasip kismet. Ben 27 den korkuyorum yoksa bence de buralar uzmez gibi ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bereketli olsun inşallah abi ne dersek diyelim sonuçta nasip kısmet, sen makul seviyeden girdin şu seviyeler bile üzmez şimdilik. Tabi bakarsın devamı da gelebilir çünkü güçsüz durmuyor bana göre. Risk görürsek de en kötü ana parada çıkmak da bir seçenek sonuçta... ytd

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Oyle kardesim biz elimizden geldigince tum durumladi inceleyip dogru yerde dogru karar vermeye calisiyoruz. Bir nebze de verdik zaten aldik 25 de dustu 24.8 e cikti iki kere 26 ya yani suan icin bile 180 dolar kar var. Insallah 1080 dolar kar olacak :) ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Abi zor işimiz ama imkansız değil. Günlük grafik çok güzel bence şimdilik ama sonrasında devam eder mi... Dipten dönmüş gibi görünüyor falan ama vs vs çok olasılık çok ihtimal var ya bilemiyorum ama iyi gitmediğini de söylemek zor riskten kurtulduk demek de... Zaman gösterecek artık biraz da galiba yapacak bir şey yok

1BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Bende son tepeyi baz aldim kardesim 28.3 u 26.55 e denk geliyor zaten en onemli destek 26.6 idi kirildi dustuk yine cikarken de zorlana bilir dusuncende haklisin. 50 gun bolinger yapiyorum ben kirmizi bant ustu bant tepesine degiyor. Bant daralmazsa 26.15 den sonra ustundeyiz ve yukari hedefe ulasmadan dusme cok cok nadir oluyor o yuzden ben simdilik risk teskil edecegini dusunmedim ama tabi bu yukselme sureci uzarda bant daralirsa o zaman onemli olur. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bana göre en önemlisi 26.60-70
Oranın üzerinde kalsak devamı gelebilir. En azından %50 almış oluruz, 4 şubat mıydı oradaki kısmı zirve alıp bakıyorum o açıdan yani en dip seviyesi ile.
Bu 2. deneme ama daha sağlıklı görünüyor. Hem 4s. deki 2'li Dip hem delen hacimler öyle düşündürdü bana. Zaten bazen 3.4. denemede kırabiliyor ama kıramazsa daha kötü aşağıya salabiliyor... ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum