Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0506 23:25:38
EUR 36.3498 23:25:38
USD 34.5735 23:25:38
ALTIN ONS $2626.1750 23:25:38

Konu: Gümüş Ons Elliot/2 Çalışmam (Boss. V_Paradoks)

Gümüş ons 1 St. Bu da 2. Elliot çalışmam olsun. Alta üste ihtimaller de simüle edilmiştir.

Kesin çalışır diyemeyiz, garanti yoktur, sadece bir senaryonun simülasyon çalışmasını içeren
kurgusal hayal ürünüdür. Hedef simülasyon hareketleri değişiklik içerebilir. Asla yatırım
tavsiyesi değildir, sonuçta bir yatırım uzmanı değilim. Potansiyel bir oluşum fikridir, eğitim ve
gelişim amacı da vardır. Sonuçta teknik bir grafiktir, teknik dışı gelişmeler bozabilir,
değiştirebilir. dolar ın durumu da tl bazında farklı sonuçlar verebilir...
Ben bile buna göre işlem yapmıyorken, buna göre işlem yapılmaması yönünde uyarayım.
Herkese bereketli kazançlar dilerim.

Yorumlar (118)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Bende iyiyim kardesim cok sukur okul ev calismaya devam :)

Suan bana da olumlu hava veriyor ama tepki 1. ydi pazartesi cikti silkelemesini de 24.9 a yapti 24.7 yapsa ben direk yukari derdim ama bir tur daha atacak mi izliyorum. 26.15 ustundeki gunluk kapanislarin 27.28 lere kadar cikartacagini dusunuyorum 27.06 onemli bi direnc oranin kirildiktan sonra destek olup kirilmamasi gerekiyor yoksa yukardaki hedeflere ulasmakta sıkınti yasayacagiz gibi.

26.6 dan donmez diye orayi yazmadim simdilik ama orasida onemli 0.5 acisindan fakat bolingerin kirmizi bandi ustunde tepeye yuzde 90 degiyor diye orayi simdilik es gectim. Ytd

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Teşekkürler hocam sen nasılsın. Şimdilik olumlu teknik olarak gördüğüm kadarıyla.
Böyle güzel güzel kapanışlar gelirse daha da olumlu gidebilir. 26.10-30 bandında biraz direnç bölgesi ama
önemli olan 26.60-70 bandı üzerinde kapanış almak ki 0.50 düzeltme seviyesi bende o seviye. Şimdilik hala tepki hareketi olarak görüyorum. Lakin bu 2'li Dip de yürürse tam o seviyeleri alacaktır.
Lakin dediğim gibi gelmesi değil kalması önemli olan. Ytd olmadan tüm dostlara bilen bilmeyen...

LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista60 ()

Kardesim nasilsin ne yaptin calismalar nasil. Gidisatta ne goruyorsun

6BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Gümüş onsta son durum böyle
Saat 21 de bu seviye hatta biraz daha üstte kalıcı olsak daha iyi olacak.

2 gündür bahsettiğim 2'li Dip boyun seviyesi üzerindeyiz şimdilik kalıcı kapanışlar kırmak demektir olacaktır.
Ve gelir 26.80 ler belki...ytd

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Ben teşekkür ederim çok sağ olun :)

Zezeze için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Teşekkür ederim inşallah iyi olur gönül öyle istiyor temenni ediyoruz hayırlısıyla

Aslan6363 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zezeze ()

Teşekkürler, aklınıza sağlık.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Altın ons derseniz sanki bi 1655-65 bandını arzuluyor olabilir lakin yükselme sıçraması adına iyi de olabilir belki her ne kadar riskli olabilecekse de tabi izlemek gerekecek. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Aslan6363 ()

Emeklerine sağlık abı, beklemedeyiz bakalım.

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İnşallah şu an için her şey tekniğe göre stabil ilerliyor ekstra bir durum olmazsa ama yine de risk var tabi çünkü 26.60-27 lere kadar yükseliş hala tepki hareketi olarak kalabilir, ama o seviyelerde güzel 4 saatlik kapanışlar olursa ve hacim iyi olursa yükseliş trendi tekrar başlamış olacaktır denebilir. Lakin kar satışları ya da satış baskıları olabilecek yerlerdir de aynı zamanda. Durum değerlendirmesi yapmak üzere izlemede olacağım inşallah.

Aslan6363 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Aslan6363 ()

Abı yükseltelim şu gümüşü Perşembe nakite ihtiyacım var :)

4BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Mükemmel şekilde stabil ilerliyor bakalım grafiğimdeki seviyeler şimdilik. Eğer yine doğru gitmeye devam ederse 26.10-26.30 bandına kadar bir yükseliş de gelmesi beklenebilir bugün içinde diye umuyorum ama bakalım. ytd

1BeğenmedimŞikayet

Can7 ()

Haklısın dostum. Tl herzaman can'dır. :))

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Kaan Sarıaydın ilginç bir adam keyif veriyor dinlemesi :)
Nereye kadar yükseliş tepki hareketi olmaktan çıkar 26.60-70 ile 27.00 civarında kapanışlar geldiği zaman ama... ytd risk her zaman vardır kar ve zarar da ama elde TL olması önemli garantör olur

Can7 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Can7 ()

Evet o baskıyı hissetmeyen yok. Sanki ani olacak gibi. O zaman kehanet kaan sarıaydın dediği gibi mi olur bakacağız.. teşekkürler ytd yatırım risksiz olmaz. :)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Güzel işlem yapmışsınız en iyi trader da olsa mükemmel ve kusursuz yapması çok şans işi aslında. En azından elinizde TL varmış alttan da toplamışsınız :) ya full tepeden girseydiniz... Fazla bir şey kalmadı 6.35 e ama alttan aldıklarınızı da aynı mantıkla kar gördükçe risk de varsa parça parça çıkmak da bazen iyi oluyor duruma göre yani. ytd

Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Rica ederim. Bazen beklemek iyidir ama riskli olduğu düşünülürse bir parça çıkış da düşünülebilir. Parça işlem mantığı bu süreçte pek yararlı olmaktadır. Lakin full işlem her zaman sıkıntılı olmaktadır. Şu an geçen mart yükselen trend eğrisi sınırında ve 10 yıllık 49 dolardan düşen trend eğrisi altında baskılandığımız da bir gerçek ama inşallah tekrar aşabiliriz. Önemli olan bu seviyelerde 3 günlük kapanış almamamız. 1 gün almış olduk geçen cuma ama haftalık kapanış da almış olduk, 2 gün de risk taşır tabiki. Lakin teknik görüntüde dirençlere kadar tepki yükselişler illaki olacaktır. Sonrası durum değerlendirmesi tekrar yapmak yerinde olur... ytd

1BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Iste o ben o ben farkedemedim:)6.34 askida kaldım ama 6.18 6.12 6.07 6.03 den alip bekliyorum suan:)bunlarlada askıda kalırsam vay halime hic tl. yok:)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Rica ederim. Şöyle de bir not düşeyim, genelde derin bir düşüş olup alta delen tarzda mum bırakıp bir sonraki saatler yükseliş bitecekmiş gibi duraklayıp hatta bir miktar da yükseliş olup daha sonra ise tekrar üzerine bir derin düşüş olabiliyor, işte o aradaki hareket fake oluyor. Bunu bir çok defa tecrübe ettik hatta bu durumdan yanlışlıkla girip ya da çıkmayıp çok zarara düşen oldu. En son geçen hafta oldu.

0BeğenmedimŞikayet

Can7 ()

Teşekkürler. Fazla bekleyince korkuyor insan. ytd

3BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Şöyle söyleyim alt dklıklara çok bakamadım ama benim beklentim 25.75-85 bandına kadar yükselmesi sonra 25.40-50'lara kadar bir geri çekilme. Bunlar tepki hareketi oluyor ve sonra 26.10-26.30 bandına kadar yükselişti gümüş ons bazında ama sarkma taşmalar olabilir illaki. yts

1BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Tşk. ederim.

1BeğenmedimŞikayet

Can7 ()

Uyarınız için teşekkürler. Tabiki bir yorum. Yatırımcının kendi kararı çok önemli ama sağlam hareketler lazım gibi siz ne dersiniz 15 dk kalma kuralı uygunmu bu noktada fazla beklemesi eskileri hatırlayıyor; ) ytd

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Yo dolar ile değil gümüş ons sabaha doğru yaklaşık 70 kuruş yükselip direnç bölgesinden hafif satış yedi ve 30 kuruş civari geri çekilmiş oldu. Dolar şu an etkilemiyor ama destekli

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Gelmeden anlaşılmaz. Sonraki saat düşüş olursa fake oluyor onu tam olarak önceden kestirmek pek zordur. Lakin sanmıyorum yine de...

0BeğenmedimŞikayet

Can7 ()

Dolar zıkkımına bağlı yükseliyor sanırım dikkatli olmakta fayda var. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Bekliyoruz ama nasıl anliycaz fake mi değil mi?

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bu saat itibariyle gelişen sinyal fake değilse yön yukarı olması muhtemeldir

3BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Günaydın. Şöyle 25.35-45 bandına kadar salıp sonra 26.10-26.30 lara kadar stabil şekilde ilerler mi ki acaba bu çalışmamdaki gibi şimdilik stabil gidiyor gibi. ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Abi ben o pakete vs adı her neyse hiçbir zaman güvenmedim paket haberleri her daim aksine düşüşü destekledi. Ha yasalaşırsa iyi olur dense de güvenim yoktur bu saatten sonra da güvenim olmaz. Malum ünlü derginin kapağında kumar makinesini çalıştırmak için Teşvik Paketi atın yazdığından beri algım tersinedir.

Saka_Er için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum