Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (108)
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Bugün sayfada fazla takıldım, yorumları bile okudum :) O ara göemüşken de iyi niyetiyle var olanlara bir selam vereyim dedim:)
Robin_Hood55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Robin_Hood55 ()En yetedesinden iyi akşamlar. saygılar:)
62Dersim için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
62Dersim ():)) En iddiasızı bizimki olsun dedim.
Sağ olasın. Güzel kazançlar...
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok naziksiniz teşekkür ederim hocam en yetedesinden tabiki sizin deyiminizle :)
62Dersim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Eline emeğine sağlık hocam.
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Güç seninle olsun altın lider :))
_izci_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Görünen o şekilde gibi hocam. ytd:) lakin inşallah fake değildir önceki mumlar çok sert delen şekilde oldu, nasıl da gözden kaçırmışız asıl Akşam Yıldızı oluşmuş 4 saat kadar önce saat 16 mumunda Death Star gibi zaten sonucunda baya salmış oldu.
Bakalım izlemeye devam :)
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_izci_ ()Eline emeklerine sağlık kaptan \o/
Galaksi birlikleri takipte , anlaşıldı tamam. :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim sevgili dostum
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Emegine saglık sn boss
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Son durum 1S grafikte, Üçgenin altını zedeliyoruz ancak hala iyi tutunmaya çalışıyor buralarda ve fake değilse tekrar yükseliş sinyalleri var gibi görünüyor şimdilik teknik görünümde.ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Güç bizimle olsun :)
Teşekkürler knk :)
ghostcrow için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hocam ah bir yazabilsek gümüş için şu zirvelere fermanı, dermanımız kalmadı
21erc06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Tamam anlaşıldı bu İmparatorluk Sith Lordu Dart Wader (ABD merkezli büyük ETF) bize izin vermeyecek galiba... @Saka_Er abi, ne dersin? :(
1BeğenmedimŞikayet
21erc06 ()Ferman yazmışsın hocam
1BeğenmedimŞikayet
ghostcrow ()Filmin sonunda ne olursa olsun, Force be with u bro.