Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0508 22:58:45
EUR 36.3578 22:58:45
USD 34.5768 22:58:45
ALTIN ONS $2625.5250 22:58:45

Konu: Gümüş ons Star Wars IV: Yeni Bir Umut Fm (Boss. V)

Merhaba Gümüş ve Bilimkurgu sever dostlar.
Yine can sıkıntısından yaptığım yatırım tavsiyesi olmayan
bir kurgusal paylaşım :)
Bir önceki StÅrgate, Star Trek,
severlerin paylaşımına sunduğum Fm'larımın
Star Wars IV: Yeni Bir Umut
filmindeki, Yavin Savaşı temalı olarak güncellediğim hali diyebilirim.
Bakalım Luke Skywalker, Han Solo ve Chewy'nin kullandığı Gümüş Millenium Falcon eskortluğunda İmparatorluk Yıldız Detroyer'inin lazer saldırılarından kurtulup atağa geçerek hiper uzaya atlayıp 31.50 parsek uzaktaki çekirdeği gümüş madendeninden olan Yavin Uydu gezegenine ulaşabilecek ve görevi tamamlayıp umutları yeniden yeşertebilecek mi?
Savaş tüm hızıyla devam ediyor,
Cumhuriyet Rebels birlikleri Altın ons X- Wing'ler ile İmparatorluk TİE Fighter'lar arasındaki çarpışmalar kritik destek/direnç bölge olan 27.75-28.00 arasında çok şiddetli geçmekte.
Malesef İmparatorluk (ABD) açılışı ile isabet alıp yıldız destroyerin alt sınırı olan 27.20 lere kadar irtifa kaybetmiş durumdayız ama tekrar güç topluyor gibiyiz.ytd

(Yavin, Yıldız Savaşları evrenindeki hayali gezegenin adıdır. Yıldız Savaşları: Bölüm IV - Yeni Bir Umut'ta görüldüğü üzere kırmızı bir gaz devidir. Gezegenin çekirdeği metalik maddelerden ve corusca cevherlerini de oluşturan karbon parçaları ve metalik hidrojenlerden oluşmuştur. Gezegendeki değerli taşların çıkarılması gelecek vadeden bir iş olmasına rağmen, Yavin daha çok Yavin IV uydusuyla bilinir. Bir asi gemisiyle çarpıştıktan sonra gezegenin çekirdeğine doğru yönelen Süper Yıldız Destroyeri Knight Hammer Yavin'de yok edilmiştir. Bir rivayete göre Sith Darth Maul bu bölgedendir. Yüksek hızdaki rüzgâr fırtınalarından dolayı gezegene hiç kimse iniş yapmamıştır.)

Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.

Yorumlar (108)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Onnbaşı ()

@Cekirge_58 Dolarda geri çekilme olur mu acaba?

Cekirge_58 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bugün de pek güzel istediğimiz yerde olmadı belki kapanışlar lakin belki de böyle olması daha iyi çünkü yarın yarın büyük gün hem haftalık hem aylık kapanış günü.
Haydi herkes için hayırlı bereketli olsun inşallah sevgili gümüş dostları :)

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Amin inşallah üstadım :)

Doğaaa için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

:)) hey maşallah demek ki nasip sizi çağırdı buldu hocam)

Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

1 saatlik tekrar güncelleyim bari 27.40 altına 27.27'lere kadar sarktı. İnşallah buradan güç alıp döner gümüş ons yukarı temennim ile :) ytd

0BeğenmedimŞikayet

Doğaaa ()

:))
Siz elinizden geleni yapıp kaleme döküyorsunuz. Gerisi bizim takibimize ve formasyonların oluşumuna bağlı.
En azından karanlıkta yürümüyoruz :))

1BeğenmedimŞikayet

Cekirge_58 ()

@Doğaaa hocam, kapanış gelmeden ikinci hedefte mi geliyor yoksa :)))

0BeğenmedimŞikayet

Doğaaa ()

Sizlerde varolun üstadım. Huzurunuz daim olsun..

2BeğenmedimŞikayet

Cekirge_58 ()

Benim çok öyle katkım yok, emekte sizin, yürekte sizin. Ben sadece bu güzel yürekli dostlarımla aynı gemide yol alıyorum. Kılavuz kaptan sağlam, mürettebat sağlam, yeni limanlara birlikte yolculuk ediyoruz. Varolasınız.

0BeğenmedimŞikayet

Doğaaa ()

@Cekirge_58 hocam sağolsun..
Çok katkısı oluyor.
Sessiz gemide yol alıyorum.
Emek verenlerden ve vesile olanlardan Allah razı olsun inşAllah.

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

:)) eyvallah deriz tabi çalmaya devam üstadım :)

1BeğenmedimŞikayet

Doğaaa ()

Çalmaya devam ederiz, o zaman da Dost :))

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Allah razı olsun inşallah sizin de, sevgili @Ravza_ hocam :)

Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İsterseniz bunun adını Karayip Korsanları Siyah İnci Formasyonu da koyabiliriz yelkenli gibi olmuş zaten :)) lakin batarsak Titanic deriz artık :)(

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Allah razı olsun güzel dostum
Düşünceli insansın her zamanki gibi
Bilmukabele inşallah siz de:)

1BeğenmedimŞikayet

Doğaaa ()

Emeğinize sağlık Dost.

0BeğenmedimŞikayet

Doğaaa ()

Yarasada yaramasada üstadım :)
Yarasa bahane Dost, selam vermek istedim. Yerin farklı yanımda.
Emeğine sağlık, yüreği güzel insan.
Huzurla ve sağlıcakla inşAllah..

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Şöyle bakabilirsin güzel üstadım @Doğaaa :) ytd tabiki

1BeğenmedimŞikayet

Aslan6363 ()

bi anda yükseliş başladı 4 5 günde 50 kuruş yükseldi abı bu hızla 8 uzak değil. Hayırlısı olsun. Hayırlı geceler abım

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Ve aleyküm selam üstadım
Olmaz mı yarasa 1 saatlikte mi ararsın
4 saatlikte mi :)
Grafiklerimde var 4 saatlikteki
Kanat 29.65 civarında
Lakin kritik destek/direnç seviyesi
27.75-28 üzerinde kapanışlar
alabilirsek tabi
Bu yaramaz yarasalar bize
yarasalar diyebiliriz :))
inşallah tabi ytd olmadan

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bu arada dolarda tekrar belirteyim 7.36-37 çok önemli seviye, zurnanın zıt dediği yer :)) üzerinde kapatırsak güzel hızlı bir yükseliş gelebilir. Lakin altta kalırsa geri alt desteklere çekilme ihtimali de potansiyel dahilindedir. Şimdilik çok iyi tutundu. Bunlar teknik yorumlarım tabiki. Hayırlısı inşallah kardeşim. İyi geceler.

Aslan6363 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aslan6363 ()

Allah razı olsun abım dediğin gibi nasipte olanı yiyor insan. Ötesi yok.

0BeğenmedimŞikayet

Doğaaa ()

Selamlar Dost. Nasılsınız.
Yarasa var mı yarasa :)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bana göre 6.55 kar al noktası, dileyen full dileyen parça kar alıp yükseliş ihtimaline odaklı hala kar bırakabilecek gümüş bulundurma tercih edebilir. Misal ben 2. kısmı tercih ediyorum. Hatta 6.55 üzeri kalıcı kapanışlar olursa tekrar ekleme bile yapabilirim misal olarak tabiki duruma göre hacim vs.
Bereketli olsun kardeşim her şey nasip sonuçta aslında kar da zarar da. Biz ne dersek diyelim nasipte olan gelir bulur. ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Dibin dibi de evet düşünmek potansiyelleri bilmek lazım ama 6.35-6.55 ana istasyon bölgesi dediğim yerdeyiz şu an tabi bana göre. Bu Araf bölgede 6.35 altında kapanışlar 6'nın altında 5.50'lere kadar salma, 6.55 üzerinde kapanışlar 7'lere doğru yükselme potansiyeline sahip oluyor aylardır tecrübe ettiğim. Lakin dipler ve tepeler biraz yükselmiş durumda olduğu da aşikar. ytd

Semerkand1453 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Aslan6363 ()

Valla abı full de çıkabilirdim, gerek duymadım bi miktar çıkış yaptım. Ama ons sağlam duruyor ve bu ümit verici. ki dolar çok geri çekilmez hemen sanki

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İnşallah diyelim tabiki. Dolar ile ters gidiyorlar genellikle onslar ama dolar salmadan ons yükselse baya güzel olabilir bugün. ytd olmadan

Aboo29 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Teşekkür ederim dostum. Garip şeyler tuzak ve silkeleme olarak da kalabilir yahut ciddi anlamda sıkıntı doğurma ihtimali de vardır ama doların destek vermesi en azından bir nebze can verdi gümüş TL bazında. ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum