Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (108)
1BeğenmedimŞikayet
Jack02 ()Bakırı 7-8 ay önce alacaktım bankaya sordum yok dedi ozaman alaydık çok güzel kar bırakırdı
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Arkadaşlar bu arada bakır epeydir çok çok değerlendi. Bankalara mail ile falan başvuru talep vs atalım bakır metali emtia olarak al sat imkanı vermeleri için ciddi pirim yaptı bakır. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Off ortalık yanıyor gümüş Millenium Falcon ışık hızına hazırlanıyor galiba inşallah diyelim :) ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gümüş ons 1S de son durum. Yükselen kanal alt band sınırını zedeleyip ABD açılışı ile yükselme tepkisi almış durumda. Geri yukarı dönüş sinyali var gibi görünmekte ama bir 16-17 saatleri arası Asya ve Avrupa ABD'ye sıra gelmeden hacimli satış yapmış durumda yine. ABD ise şimdilik alış pozisyonlu gibi görünüyor lakin gün sonuna kadar dikkatli takip etmek gerekli. Dolar iyi seviyede. Gümüş onsta kritik destek direnç bandı üzerinde kapanışlar almamız çok önemli 27.75-28 bandı ve üzeri yani. En az 27.75-85-28 bandı ve üzeri haftalık kapanış alsak çok iyi olacaktır inşallah. Alamazsak sorunlu bir süreç olması ihtimal dahilinde görünmekte teknik olarak.ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gördüğümüz gibi ABD'den önce Asya ve Avrupa yine sattı. Satması da bizi yine kritik direnç/destek altına itmiş oldu. Bu şekilde ABD inşallah fırsat bilip alttan alırlar açılışta yoksa sıkıntılar devam edebilir hafta kapanışı yaklaşıyor 2 güne kadar. Kritik bölge üzerinde kapanış çok önemli olacak. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet umut iyidir ama temkinli olmak da çok önemlidir mecburen hocam bu gümüş bıçak sırtı sonuçta
TheNeWYoRKeR için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Takip etmek lazım duruma göre ABD den önce Asya ve Avrupa da satabilir saat 16 önemli, 16 da geri çekilme olmazsa 17, ve ABD açılışı 17.30 18 arası ile dolar ve altının durumlarına da dikkat etmek gerekebilir. ytd
heo_yekk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah ama hala kritik destek/direnç bölgesi olan 27.75-28 bandı ömrümüzde aşabilmiş değiliz
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Beton ata ata gidiyor dur İNŞALLAH hocam
0BeğenmedimŞikayet
21erc06 ()Valla uzun zamandı tersteydim biraz rahatlayayım diye bozdum
Dongaja81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dongaja81 ()Aceleyle is olmaz destek direnc ogren 6.25 satilacak yer degildi 27.9 direnciydi risk alip orada satilabilirdi
21erc06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heo_yekk ()abd bu günde mı satacak
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()Umut yoksulun ekmeği hocam
Eline emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
21erc06 ()Hocam merhaba dün 6.25 'ten yolladım hepsini 117 bin var ne önerirsin dalayım mı biyerlerden
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim hocam bereketli kazançlar :)
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Saatlik grafikteki son durum anlık bu şekilde. Kritik direnç/destek bandı 27.75-28 aşmak için delen mumlarla yukarı doğru sondaj çalışmaları. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah yakındır hocam. Hep bekliyoruz aylardır ama bakalım hayırlısı ile gelsin de...
Kolay gelsin arada bakmak da iyi aslında sürekli takip edilmiyor
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Hocam 31 32 ons yakınıdır gelmesi bu ara takip edemiyorum malum iş yoğun tadilat yapıyorum arada vakit buldukça baka biliyorum
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hazır etmek lazım iyon toplarını ve turbo lazerleri. X- Wing kanatları saldırı pozisyonuna geçiriyorum ben de :))
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Lazer silahlarını hazirlayalimmi hocam
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ():)) güzel yorumlardı abi. Ay döngüsü durumu tabi esasen astro psiko sosyoloji temelli olsa bile yine de
bir takım dediğin gibi algoritmik matematiksel tabanlı olabilir.. Gann felsefesi de yine bu matematiksel döngüleri temel alıyor sanırım. Gerisi biraz da algısal olup çok defa tutarlı gitse de bazen tersi durumlar olması da kaçınılmaz olabilir. Benim asıl korkum geçen yıl Mart ayının bir tekrarı olabilecek bir senaryoydu hep. O durumda da geçen ağustos ayına kadar olan durumun tekrarı da beklenebilir belki de... ytd olmadan. Tabi bunlardan ziyade senin de üzerinde durduğun noktaların saatlerin dikkat çektiğin şeylerin çok önemli olduğunu düşünüyorum ve de tecrübe ettik bugün dün söylediklerini. Katkıların için çok teşekkür ederim
Saka_Er için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Hocam zaten uzağında değiliz. İğne atarak Nike gelmesi mümkün:) Ama bu kadar çok tek hedefe odaklanılmasun lütfen hem alım hem satış yaparken nacizane.
Ama elbette satıcı tarafında bir zayıflama görünüyor.
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()27.80 denemesi gelir mı, 27.72 den döndü 2 kez
62Dersim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet gerçekten seviyorum hocam
Sonuçta Matrix piyasa bana göre :)
Çok sağ olun
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İzleyelim bakalım hocam ama 28 üzeri kapatalım günü, hiç değilse haftayı 27.85 ve üzeri kapatalım inşallah :)
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Sen seviyorsun hem fantastik hem de bilin kurguyu:) Farklılık iyidir.
İyi akşamlar.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sizinkini görmemişim demek ki ama
Ben biraz fantastik takılıyorum bu aralar :) bilmukabele size de güzel kazançlar, iyi akşamlar hocam.