Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (51)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Yok yok demezo
Konyalimm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Haftaya 7200/7300 arsi huzunbaz Usta'dan selam:))
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Abi 7 üstü yok o rakami geçirmezler 6.999 yaz kenara ytd
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()O hep dedi kardeşim onu biliyorum ama kimseyi zorlamadi demek istedim. neyse onu bunu boşver. bak dolar aldık çıkıyor dolar al onsa geç dedim :)bakalım bidaha hakli cikacakmiyim
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()1800 altına atsa alirim oralardan burada kaldi ytd
omubu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Var var gelcek gram 17 gram artti dahada artıyor dibi bulcaz az kaldi:)))
shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
omubu ()Çıkartacağız zararı EvvelAllah
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Abi 600 ler gelecek diyince onların dedi yerde zarar kes yapmak super oldu
omubu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Abi o ucacak dedi yorumlarını bulurum 600 650 diye ciglik atiyordu hala savunuyon birakmadi satin ordan iştah kabartti
0BeğenmedimŞikayet
omubu ()Gelecek beklenmekte olanlar. sabır:)
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Ben size söyledim daha önce hangi seviyeyi görebileceğimizi, altı var mı yok mu iyi biliyorsunuz :)
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()6.80'i görelim adet yerini bulsun :)
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()O şehir dışında kardeşim olmayacağını söylemişti. arkadan konuşmak hoş değil. herkesin iradesi var kardeşim kimseye aldırmadı sattrimadi zorla.
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Ne dediysek altı geldi hattalipi biliyonmu abi kayiplarda suan herhalde dedim 470 üstü yok son durak benle alay etti sizle küstürdü nerdeyse bak kral kardeşini dinlesen zararsiz kurtulcaktin
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Var kardeşim var tamam :))
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Hocam 400 'ün altı varmi dicem dejavu olduk:))
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Hocam dolar 6898 gördü yeterli degilmi:))
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Evet devam ediyor. O bölge kendi adıma beklediğim dip bölgesi. Bu seviyelerin altı görülse bile kalıcı olacağını düşünmüyorum Selamlar.
Osman_AK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Osman_AK ()Değerli bilgileriniz için teşekkürler Hocam. Hala Dolar 6.80 ons 1700-1750 seviyeleri beklentiniz devam ediyormu veya aşağı yukarı yönde değişmeler olabilir mi.
0BeğenmedimŞikayet
50mg ()Eline sağlık hocam.
1BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Tşk ederim Üstat hayırlı kazançlar