Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (277)
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()@muhendis1beyy Hocam alt yorumda bir de grafik var. Lütfen oraya da bakarak, kendi kararınızı oluşturun. Güzel kazançlar...
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()@muhendis1beyy Alt yorum lütfen. Diğer yorumlarda da açıklamıştım.
62Dersim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alixyz ()Hayırlısı olsun bende son bir atak bekliyorm 5. Deneme yine olmazsa parça çıkarım ytd
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()@Alixyz Hedef geldi, malûm... Ama tutunma çabası veriyor. Bir de Avrupa kapanış saatlerindeyiz. Ben az sonra bir parça gönderebilirim. Bu şekilde hem sana hem de soranlara yazmış olayım. Ben riski bölüyorum, tercih kişiyi bağlar elbette. O yüzden en yetedesinden diyerek çıkıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Ns00 ()Satış yaparken haber verirseniz sevinirim teşekkürler
Riskliyaşam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Sanki hep aynı şeyi konuşuyoruz hocam:) Anladım streslisiniz ama ben makûl seçenekleri söyledim. Seçim yapacak olan sizsiniz:)
förrü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Bu kadar detaya takılmayın, yatay direnç var, hareketli, fibo, günlük, 4 saatlik vs. Takibi genel olarak başladığınız grafikle bitirin ama bence. Yani 4h yatay ile başlayıp hedef koyduysanız, satışta da ona göre takip mantıklı şahsî olarak.
0BeğenmedimŞikayet
förrü ()40kğ dan 10 kğ cıkacam.7.05 maliyetli
doğrumu
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Ben bilmem. Full mü parçalı mı seçeneğini de gözden geçirerek ama... Yanlış hamleye, telafisi olması iyidir bence. En yetedesinden:)
0BeğenmedimŞikayet
förrü ()bazıları 27.700 bazıları 27800
sizde 28.00 dediniz kafam karıştı nerden satayım
1BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Dolar mevzusu karışık oldu. 7.09'a tutundukça daha aşağısı, 7.03 ve 6.80'ler görünmüyor. Ama bilemem. Onsun ivme kaybetmesine göre karar verin hocam dilerseniz. Karar sizin.
Yilxxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ahyalandünya ()28.70 olunca saticam
0BeğenmedimŞikayet
förrü ()28.00 olunca satacam
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Teşekkürler, evet geldi 27.52. Ama üç deneme yaptı. İzlemedeyim bakalım:)
Yalnızİnsan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Riskliyaşam ()ons- dolar birbirine bağlı daha güçlü ons için 27.70-80
0BeğenmedimŞikayet
Yilxxx ()Dolara parite mantiklimi sizce.. parça satışı parite olarak yapmayı düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Belki sen benden daha iyi yerden satarsın. Kendi hamlene odaklan bence hocam nacizane.
0BeğenmedimŞikayet
Yalnızİnsan ()Tebrikler, beklenti karşılanmış...
0BeğenmedimŞikayet
förrü ()6.36 üstü gwlebilmesi için onsun kaç olması gerekir
0BeğenmedimŞikayet
Riskliyaşam ()6.36 üstü atarsa yükselir yatay kalırsa 6.30 direnci buna göre karar verebilirim
Ns00 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan33 ()Kıracak mı dersiniz yarı yarıya gümüş TL deyim 6.18 den verdim azıcık küçük kovalamisim :)
1BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Sizde sağ olun bereketli kazançlarımız olsun.
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Sağlam orası evet, hiç yapmadım henüz. Pusudayım:)
hakan33 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ns00 ()Nerden satış yapacaksınız hocam
1BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Güzel kazançlar. Sağ olasın hocam.
Gulkcr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Rica ederim hocam. Faydası olması dileğiyle... Güzel kazançlar...
Ömer11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan33 ()Satış yaptınız mı çekilme olur mu kiramiyor 27.5 i sanki
0BeğenmedimŞikayet
Ömer11 ()Elinize sağlık. Teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
muhendis1beyy ()Beklentiniz ne yönde, bir miktar gümüşteyim