Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (136)
0BeğenmedimŞikayet
Arslan_Bey ()Onur abi cvp verebilir misiniz
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()O bitki daha pahalı, nadir bulunur:)
Bayburt69 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YSNDĞN ()Hocam bundan sonrası için öngörünüz nedir 6.56 ortalama ile 6.87 den çıktım şimdi pusudayım bekliyoruz burdan bi yukarı daha yapıp öyle mi salar acaba
0BeğenmedimŞikayet
Bayburt69 ()Bitki çayı içmek isteyen etaya soracaksa kesin zıkkım için diyecektir :)
0BeğenmedimŞikayet
Kral26 ()Suanki gorusunuz nedir usta
0BeğenmedimŞikayet
Mura0762 ()Düşüş devam edermi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Arslan_Bey ()Yoksa alım yonundemi
0BeğenmedimŞikayet
Arslan_Bey ()Abi pozisyon gümüştemi şuan sizin
7BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()26,98 seviyesinde alt grafiği yayınladım ve beklentimi de açık net bildirdim, dernek üyelerimize keyif kahvesini içirdik 30 dolara ve 6,9a çıkan bir gümüş ile birlikte. Derneğimize başı dik giren tüm arkadaşlar yine başı dik şekilde çıktılar. Başkanımız olarak tüm üyelerimize, başkan yardımcısı arkadaşlara teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Kybsl42 ()Sitede konfordaki tek kişi var bende. Acaba yarın öbürgün gene dost şöylemi olur dost böylemi olur diye yazanlar olacakmı merak ediyorum. 6,7x 6,6x,6,5x,6,4x,6,3x,6,2x,6,1x,6x,5,9x,5 ,8x,5,7x,5,6x,5,5x... ve dahası bekle babam bekle
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()sayin onursal. düşerken düsecek bile denemiyor burada. kendi adıma soylemiyorum ama duserken de terste olanlarla mi dalga gecelim. her ikisini de dogru bulmuyorum. yapmayin lutfen
0BeğenmedimŞikayet
acemiso ()Hocam ozaman grafikte gördüğümüz fincana bakarsak orta ve uzun vadede ons bazında 31. 32 dolarların kapısı açık mı demek bu
0BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Siz 6.02 den girince bende girdim 6.05 den iyiki almışız
0BeğenmedimŞikayet
YSNDĞN ()Eta Yazarken zoruna gitmedi de üstat deyince mi zoruna gitti
Mavrick_fighter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mavrick_fighter ()Tavırlara bak tavırlara
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()ınşallah başkanım
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Kulp tepesi ile fincan dibi arası ortalama %27 fark var. 34 ons ortalama beklenilen seviye olur formasyona göre
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Hedef nedir başkanım 100 mu İNŞALLAH
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Yanılmıyorsam mayıs ayını da kaldı bi türlü çıkamadı oradan
Alp05 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Bakır fincan isteriz , ona da pahalı der getirmez:)
Alp05 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Fincanın yanına bir cezve lazım başkanım hayırlı sabahlar bol kazanclar
0BeğenmedimŞikayet
Serkan__bjk ()Prova/katör eta yüzünden millet inanıp almıyor. Bence adam yerine koymak kendimize en büyük kötülüktür. Engellemek lazım kitlesel olarak
2BeğenmedimŞikayet
Gündemim ()En iyi sakinleştirci çay melisa çayıdır, uykusuzluğada faydalıdır.
7BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()5,9xlarda daha da düşecek diyerek alım yapmayan veya yaptırılmayan arkadaşlara, hangi sakinleştirici bitki çayını tavsiye edelim arkadaşlar, rahat olun TL'leri fazla var , istediklerini alabilirler.
0BeğenmedimŞikayet
smsun55 ()hayırlı günler onur bey
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()@Keremini alt yorum sorunuza cevap olur galiba.
0BeğenmedimŞikayet
Keremini ()Onursal abi merhaba. Fincanin derinligi kadar yukarimi cikicaz yani? Buda 32 dolara tekabül ediyor sanırım.