Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (56)
0BeğenmedimŞikayet
Solo_Atak ()Yapıyorum valla ustam yalan değil
kompedan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Solo_Atak ()Amin başkan
Kripto_muo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Solo_Atak ()Ustam peki sen bunu dedim diye hicmi birşey almadın ? Al neo al etha ben bu forumda yazıyorum slislarimi full maldayim ben. Ben onu bir sebepten ötürü demisimdir ama ne içinde başka birşey vardır sana öyle deyip ben niye mal alayım yoksa
Ali_Fırat_can için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Fırat_can ()Ya başkan bir iki aylığına 50 k dağitayimmi altlara geçen ay dedim olmaz dedin bir habere bakar dedin hala aynı fikirdemisin. 2e katladi 3 e katladı Nerdeyse geçen aya göre
Solo_Atak için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kripto_muo ()Ltc ethden sonra en iyi coin enseyi karartmayalım hocam 250 usd ye sat koy iki aya görecektir inşallah ytd
0BeğenmedimŞikayet
erk7575 ()Sendemi üstadım. biraz sabir
0BeğenmedimŞikayet
Solo_Atak ()O ltcnin ben ... İnşallah nerde o günler okadsr direnç varki önünde kaplumbağa oldu resmen
Kripto_muo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kripto_muo ()Hocam siz daha iyi bilirsiniz ama Ltc 250 usd görecektir :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Solo_Atak ()Sorma yedi beni
Harbi_Bjkli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Solo_Atak ()Güvenmiyorum terste kaldim
Gümüs_baligim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüs_baligim ()Hocam bu ltc de hacim aşiri dustu demisti birisi. Ama siz guveniyirsaniz vardir bi bildiginiz sanirim
0BeğenmedimŞikayet
Harbi_Bjkli ()Btc yükselişe geçtiğinde sanırım onun Btc pariteside yükselişe geçecek tamamen Btc bağımlı oldu 90 dan sonra nasıl ralli yapmıştı ethere devretti yükseliş ivmesini 182 falan görmüştü şimdiki hali fena
0BeğenmedimŞikayet
Ucuz_kahin ()Hocam o çizgiden düştük bugün sanırım.. yeniden görür mü görür inşallah. 40800 kırılırsa altlarda bekleyenler bayram eder.
Kerembulut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Solo_Atak ()153 151 arası yukluyim 145 lere kadar devam alış sonrası yok
Harbi_Bjkli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harbi_Bjkli ()Kaçtan alım hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Adgny ()Olursa süper olur inş. Yoksa dibe vuracaz kısacası,
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()O çizginin üstüne çıkarsa ne olacağını bilemeyiz elbette orası öyle. Ama o çizgiyi görebilmek mümkün olursa tabi :/
0BeğenmedimŞikayet
Kınıklı_ ()B tepesi gördüğüm kadarıyla 34k, o yüzden o direnç kırılmadan yükseliş diyemeyiz. Teşekkürler grafik için. Like.
0BeğenmedimŞikayet
Solo_Atak ()Olsun vallaha su ltcden kurtulmamin tek yolu bu
1BeğenmedimŞikayet
Kerembulut ()İhtimal veriyoruz kim bilir
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ucuz_kahin ()Hocam bu ath senaryosu. Eth de onu takip ederse süper olur. Evet olur mu olur.
0BeğenmedimŞikayet
Kerembulut ()Flat B line üstüne atarsa olur.
Kınıklı_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Flankes21 ()Yükselişmi bu hocam pek anlamıyorum anlatırmsınz
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Aman hocam yeni giren arkadaşlar bunu ytd olarak algilayabilir :)
0BeğenmedimŞikayet
Kınıklı_ ()31.600 üstünde kapatması lazım bu gece ve ardından 34k direncini kırması lazım. Ytd.