Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (56)
0BeğenmedimŞikayet
Kerembulut ()ama iyi geliyor.
0BeğenmedimŞikayet
Solo_Atak ()Dolar kurunda düşüktür şimdi tam alınmalı evet unutma dediğim miktarlar kadar parcali parçalı
Ali_Fırat_can için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rikebube ()Teşekkürler
Solo_Atak için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Fırat_can ()Başkanım BTC türk kullanıyorum .. USD cinsine çevirip işlem yapacam değilmi mantıklı olano
0BeğenmedimŞikayet
ZeBuN ()Ben de aynı durumdayım :)
Yardım..
0BeğenmedimŞikayet
Sessiz_Çıglık ()trx xlm eos cuzdana cokcekiliyor inceden ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Solo_Atak ()Tl den anlamıyorum ki :))) ama sepet iyi
Rikebube için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Solo_Atak ()Valla EOS öyle boş coin değil CEO'su gitmiş delist olmadı ya illa patlayacak yuakri
Sessiz_Çıglık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Fırat_can ()Çok sağol başkanım harfi harfine uyacam
0BeğenmedimŞikayet
Sessiz_Çıglık ()ustad bu eos bilinmeyen cüzdana cok gidiyor nedeni ne acaba talebi mi arttırmak
0BeğenmedimŞikayet
Rikebube ()Ltc ortalama 1.017 12 k
Dash 776 dan 12 k
Ada 2.5722 den 19k
Xlm 1.9987 den 16 k
Neo 182 den 1 k
Toplamda 60 k aldım. DAHA ÖNCE 20 K ZARARIM VAR. sizce bu sepet iyi mi
0BeğenmedimŞikayet
Solo_Atak ()Sana yapman gerekeni yazdım dediğimi harfi harfine yaparsan güzel olacak
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Fırat_can ()Yeni yapacam evet başkanım
0BeğenmedimŞikayet
Solo_Atak ()Ethaya Dalin atkadaslar dara düşen etha alsin
Kripto_muo için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kripto_muo ()Bu arada iyi geceler dedin ama seni bırakmıyoruz bizimlesin :)
0BeğenmedimŞikayet
Solo_Atak ()2 k lik trx 2 klik xtz 2 k ada bunlari al düşüş oldukça ekleriz fazla alma link son bit katakulle yapıp 18 lere alabilir geri kalan tüm parayı linke basarsın orası gelirse gelmezse ve sepettin çikarsa duruma göre ekleriz bukadar
0BeğenmedimŞikayet
Solo_Atak ()Buradan ltc al 5 k duserse 131 den bir 5k daha al bırak 142 direncini kirarsa ya da 5 k daha al toplam 30 klik sepet oldu
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Fırat_can ()Devamı gelsin başkanım
0BeğenmedimŞikayet
Solo_Atak ()Sonra buradan 5 k Neo al 20.30 a düşerse 5k daha al ya da 28 üstünde gün kapatırsa 5 Ka daha al 10k da bu
1BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()Benim hedefim 197 220 usdt
Ytd iyi alım yeri bekliyorum alım için hatta için rahat edecekse haftaya bir habere bakar :)) bence biraz hafif kaldı eth göre ama henüz ath yapmadı
0BeğenmedimŞikayet
Solo_Atak ()Buradan 5 k EOS al 2.50 lere gelirse bir 5 daha ekle 2.86 üstüne cikarsa ya da oradan 5 k daha ekle Total 10 k buna
0BeğenmedimŞikayet
Solo_Atak ()Ustam bir saniye bak ben bunları aldım sattım yeni alım mi yapacan peki yardım edeyim dur alma
0BeğenmedimŞikayet
Solo_Atak ()İçimi rahatlat:) 400 olur mu?
BROKER25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Fırat_can ()Aynılarını sepet yapıyorum bu sefer başkanım
0BeğenmedimŞikayet
Solo_Atak ()Yok bir aydir aldıklarımi yazdım arkadaşa ethada bekliyorum diğerleri terste zaten
EMRAHBEY için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EMRAHBEY ()neoyu simdimi aldin
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Fırat_can ()DOT Neo link bedavaydi alsaydim ekranı kapatacaktim en kötü 50 k belki daha fazla kar almıştık.. peki bura uygunmu başkanım biraz daha salmasinimi bekliyecem Alaçam 1 2 ay ekranı kapatacam
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()Senin ltc ben talibim gel anlaşalım
0BeğenmedimŞikayet
Solo_Atak ()Peki benim alım yaptikarimi gormedinmi? Neo aldım link aldım daha neler aldım buraya yazdım yahu akşam bile yazdım 1312 lerden bile etha aldım gözünü sevem
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Fırat_can ()Vallahi almadım keşke alaydim üstüne gelip btc ye girdim 15 bin daha zarar yazdım kendime