Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (76)
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_00 ()Var bir hayalimiz grafik baka baka gözümüzü bozmazsak inşallah:))
blkstallion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()doğru söylemiş dostum, kendin için yaşayacaksın bu hayatta
Crypto_00 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_00 ()Aklıma para beni bozsun ya çok param olsunda arkamdan dedikodu mu yapsınlar diyen adam geldi :)))
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()öyle tabii önce sağlık. Sağlık önemli
Biriyim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ():))) boğazda bir yalı dermişim :) şaka bi yana sağlıkla huzurla hayırlarla harcayağımız bol kazançlarımız olsun bu enflasyonda paramızı başka türlü değerlendiremeyiz maalesef.
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()inceleriz bir ara hepsini trx, eos bende de var :)) Jet benim hayalim kendine başka bir hayal seç :D
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ():))) inşallah inşallah :))
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_00 ()Teşekkür ederim Senin sepete havalimanı alabilirsek ben ülke alacağım inşallah:))
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Ahahahaha :))) hadi bakalım inşallah havalimanını alınca tüm uçuşların ücretsiz müessesemizden :))
1BeğenmedimŞikayet
Crypto_00 ()Üfff sepete bak bu sepetle havalimanı alınır :)))
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Sepetimde algo haricinde eth- eos- trx- xtz- audıo- ada- qtum ve one var sence bir kaç ay sonrası için bunlar olumlu mu peki? Ben de jet alabilir miyim :)))
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()0,47 yi takip et kırılmaması gerekiyor. (haftalık kapanış yapmaması gerekiyor) Bu arada ytd
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()O zaman ben de ekleme yapayım arada :)))
1BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()algoyu 5 ay önce aldığımda eos gibiydi bir aşağıya bir yukarıya delirtiyordu insanı. bak sabreden kazanıyor bu piyasada. Harika bir omuz baş omuz formasyonu var. Emek var sabır var. 5 ay sonra satıp jet alıcam :)))
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()5 aydır bekliyorum, gerekirse 5 ay daha beklerim. İnsan satmaya kıyamıyor.
0BeğenmedimŞikayet
Biriyim ()Harika umarım çabuk olur :)) teşekkürlee