Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0433 16:50:33
EUR 36.0771 16:50:33
USD 34.5554 16:50:33
ALTIN ONS $2692.0300 16:50:33

Konu: algo haftalık

şu grafiğin güzelliğine bakar mısın

Yorumlar (76)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Crypto_00 ()

Bol şansların kazançların olsun değerli dostum saygılar

blkstallion için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

blkstallion ()

eyw dostum uyarını dikkate aldım.

Crypto_00 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Crypto_00 ()

Heee anladım sen çok dikkat et ben kaldıraca karşıyım ben böyle acemi işi iyi siz profesyonellere tebrikler :))

0BeğenmedimŞikayet

blkstallion ()

dostum benim yatırımlarım hep kaldıraçlı adanın kaldıraçlı tokeni çok yüksekti o yüzden almadım. kaldıraçın tersi pistir tepeden mal alınmaz.

0BeğenmedimŞikayet

Crypto_00 ()

Değerli Dostum ada alınmaz mı hiç ben adayı bedava gibi bi rakama almıştım sayfaya geldiğimden berli ada dedim bu hafta ki kapanıs da güzel gelirse almayanı pişman edebilir inşallah tuzak değildir kapanıs öyle olursa 1 dolar kesin gözüyle bakarım beklerim sabırla sen yine de bi incele haftalık grafiğini ytd

0BeğenmedimŞikayet

blkstallion ()

etc bende de vardı kızdım saattım trx eos hala var ada hiç almadım. etc konusunda haklısın dostum kurumsallar etc aldı bunu biliyorum. eth yi pahalı bulan yatırımcı buda eht miş deyip alacakktır önü açık coinlerden ytd

0BeğenmedimŞikayet

Crypto_00 ()

Ada haftalık kapanışı çok güzel yaptı tuzak değilse eğer önümüzde ki hafta kapanışı belli edecek zaten bunu 1 dolara kadar bir engel yok önünde eos da 8-10 dolar etc 13-15 dolar trx 0.10 beklentim var grafikleri güzel duruyor takip etmeni öneririm bakalım kısmet diyelim ytd

0BeğenmedimŞikayet

blkstallion ()

anladım dostum portföyümde neo bulundurmasamda takibe aldım, izlemedeyim

0BeğenmedimŞikayet

Crypto_00 ()

Dostum TL bazında grafik olmaz yanıltır dolar bazında yapıyoruz sen borsanın dolar kuruna göre hesaplaman lazım

Grsynhr için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Crypto_00 ()

Şöyle geçmiş yorumlara bi bakayım dedim İnan su 3-4 gün önce ki yorumları bile dikkate alıp işlem açan herkes kar eder bir zarar çıkmaz hepsi gerçekleşmiş bşr kaç gün önceydi hatırlıyorum bir arkadaş neo satmıştı bana sormuştu bende ona kızmıştım hatta en mükemmel grafik onda neden sattın diye o arkadaş bura da mı neo da benim için önemli direnç 30-31 bandı dostum orayı kırması lazım kırarsa çok sert yükselişler bekliyorum ytd

0BeğenmedimŞikayet

blkstallion ()

yakaladım dostum haftalık tabloda tobo formasyonunun direnç bölgesi tam rakam 27,509

0BeğenmedimŞikayet

Grsynhr ()

TL bazında Neo nereye gider nakit vr elimde uygunmudr buralr alım için düşer mi bekleyimmi kardeş

0BeğenmedimŞikayet

blkstallion ()

crypto üstadın yorumuna yazdım. okuyabilirsin. tabi ytd olarak

Metin82 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

blkstallion ()

bende merak ettim paylaşırsan. 26,715 direnci neo nun başbelası olmuş geçit vermiyor. Bu rakamın üzerinde bişeyler deniyor. saatlik, günlük, yada haftalık bir retestin ardından 40-43 gibi bir formasyon hedefi var. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Metin82 ()

tahminiz varmi hocam neo ile ilgili

0BeğenmedimŞikayet

Crypto_00 ()

Bakayım bulabilirsem Neoyla ilgili aynı yorumu yapmıştım bir kaç gün önce sanırım hatırlamıyorum:))

1BeğenmedimŞikayet

blkstallion ()

bu arada neo grafiğini inceledim patlamaya hazır bir tablo var ytd

0BeğenmedimŞikayet

blkstallion ()

yok dostum allahtan bişey gelmezse vade sıkıntım yok düştükçe takviye yapıyorum. eğer istediğim rakamlar gelmezse 2021 yılı sonuna kadar satmayı düşünmüyorum. Cephane her zaman bulundururum elimde

0BeğenmedimŞikayet

Crypto_00 ()

Dostum neo ya zaman vermiyorsunuz hemen olsun isterseniz olmaz bizim istediğimiz de değil piuasa yapıcıların istediğin de olacak bazı şeyler neo da 31 üzeri kapanışlardan sonra yükselişler sertleşecektir ytd

jaw için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Crypto_00 ()

Estf dostum ne kusuru orta vade en iyisi zaten orda vade suan en uygun eos ada etc trx gibi görünüyor benim profile de bakabilirsin dostum sepetim kişisel kısmında var yardımcı olur ytd saygılar

Ömer_can için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Crypto_00 ()

Naçizane kardeş tavsiyesi vereyim Alımların eskiyse sepetine güveniyorsan fazla oynamamak lazım bence bende öyle yapıyorum sadece yüksek pump olduğunda ya da x2 olduğunda yüzde 60 satış yapıp düzeltme yaptığın da tekrar alarak sayı artırmak dışında çok fazla al sata girmem ben ytd

0BeğenmedimŞikayet

Crypto_00 ()

Wawesin boğada olduğunu ilk etapta 9 dolara kadar yürüyeceğini düşünüyorum ytd saygılar

Viran63 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Viran63 ()

Dostum mrb şu an alım seviyesidir diye önerebilecegin coin hangisidir waves nasıl duruyor sorumluluk bana ait

0BeğenmedimŞikayet

blkstallion ()

bakmamak en doğrusuymuş aslında, bilende bilmeyende öyle olumsuz yapıyorlar ki, teknik analizi unutup acaba benim göremediğim birşey mivar ? yükseliş trendi bitti mi ? yoksa diye sorgulamaya başlıyor insan

0BeğenmedimŞikayet

Ömer_can ()

Kusura bakma bizim gibi acemiler sizi çok yoruyor hakkınızı helal edin. Coin alıp hiç dokunmamak istiyorum hangileri iyi olur

0BeğenmedimŞikayet

Crypto_00 ()

Ben bu sayfaya yazmaya başlamadan önce hafta da en fazla 2 defa bakınıyordum detaylı şimdi arkadaşlar için her gün bakınıyorum herkes işlem yapıyor ben seyrediyorum kıskanıyorum da canım da cekiyor :))

0BeğenmedimŞikayet

Crypto_00 ()

Dostum benim profilde sepetimi görebilirsin sana yardımcı olacağını düşünüyorum ytd saygılar

Ömer_can için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

blkstallion ()

hiç sorma dostum o yüzden fazla al sata girmiyorum. diten toplayıp zirveden satmak en temiz iş. Arasıra güzel fırsatlar düşerse üçe beşe bakmadan alıp satıyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Ömer_can ()

Sepet yapmak istersek neleri secebiliriz çok coin var kafa karışıyor

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum