Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (65)
1BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()halısın ne desen kabülüm kadeşim nsaip değilmiş diyelim ben anlamadım hepte bekledim bu ltc ve xrp de ama hep yanlış zamanda işlem yaptım hayırlısı
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Xsamedspmaz ()İçimize su serpildi teşekkürler hocam
1BeğenmedimŞikayet
KriptoPara ()Teşekkürler hocam
1BeğenmedimŞikayet
_GaZoz_ ()Merhaba hocam EGLD destekten tepki aldı sizce bu olumlumu gideceği yer neresidir bugün içersinde?
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()ADA- XLM'ye ekleme yapman veyahut LTC ve düşük seviyeli majörlerde tercih sebebin olabilir portföyün gayet iyi ama BTC aşağı salinimlarinda dikkatli olman önemli yakalayabilirsen ekran başında daha iyi olur..
KriptoPara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
benico42 ()Teşekkürler hocam
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Sizi üzmeyecek bir şekilde ve sepetler halinde olabilir BTC yeter ki stabil kalsın yeterli..
benico42 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()OmG günlük görünümde hala nötr görünüyor günlükte ki dirence gelmiş 3.44$'a yakın bu seviyenin üstünde özellikle 3.48$ gün kapanışlari yukarı yönlü ivmesi devam edebilir.. ilk hedef 4.03$..
Xsamedspmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
benico42 ()Hocam merhaba buradan altcoinlere girilirmi
0BeğenmedimŞikayet
Kskn55 ()Rpx merak ediyorm az önce kilavve harasi
0BeğenmedimŞikayet
KriptoPara ()Hocam ben %70 eth %15 Ltc %15 xlm deyim. Etha dan biraz çıkıp başka coine girmek buradan mantıklı olur mu?
0BeğenmedimŞikayet
Walter_w ()tamamdır abi teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Ben son günlerde genelde önerimi sundum dostum LTC- ETH- ADA- LİNK- NEO'da uygun..
Walter_w için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Xsamedspmaz ()Hocam kolay gelsin Omg için yorumunuz varmıdır dominansın düşmesi halinde
0BeğenmedimŞikayet
Mustafatk ()Teşekkür ederim hocam çok sağolun
0BeğenmedimŞikayet
Walter_w ()codex abi %50 nakitteyimde alım yapsam mı yoksa beklesem mi birazz kararsız kaldım tavsiyen var mıdır?
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Altlar toparlar dostum şuan yay gerildikce ve BTC DOMİNANS düştüğü sürece altlara olumlu yansıması olur özellikle majorlere diğer jetonlar daha sonra..
Mustafatk için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Sabahta belirttiğim gibi dostum 94$'i asmasiyla birlikte 100$ rahat gelecektir diye şuan 108$-122$ hedefleri var önünde.. Soluklanmasi yolcu toplaması geriye çekilmesi olmalı sağlıklı yükseliş için şart..
karesibey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafatk ()Hocam pozitif dediğin gibi btc 20lere doğru çekilirse bundan nasıl bir ders çıkarmamız gerekiyor altlara nolur
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Dominans düştüğü takdirde alım noktaniz iyiyse tutmanız sizin faydanizadir.. LTC güven veren bir majördür..
Hatice44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karesibey ()Hocam ltc 100 buldu . Devam eder mi yoksa bi soluklanır mı?
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Salarsa zaten görüyorsun şuanlik EMA200'e gelmeden red yedi bu altlar için pozitif..
Mustafatk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafatk ()Domi daha salarmı hocam
1BeğenmedimŞikayet
Hatice44 ()Ltc nerden çıkalım hocam düşecek diye korkuyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@fırat33 umarım dün dinlemişsindir beni LTC almış olduğunu umuyorum kardeşim..
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()tamam kardeşim bakayım sağol
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Bence Paypal'in listesine aldığı ve aklına yatan ETH- LTC- BCH şaşma LTC analizi paylaştım profilimde var detaylı olarak bakabilirsin..
fırat33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()eyvallah satıp ltc mi alayım tekrar sorumluluk benim
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Fırat uzun zamandır RVN'nin kendi içinde gelişen birtakım olumsuz durumları var bu da ister istemez RVN'yi etkiliyor milletten para toplayıp duruyorlar.. Haftalık nötr durumda günlük grafikte 0.14$'in üstünde kapanışlar yapması gerekiyor kısa vadede çok zararın yoksa LTC'den sasmayacaktin devam etmen senin faydana olacaktı bugünde LTC analizi paylaştım yukarı sert hareketler yapması yüksek diye belirttim hala ivmesi devam etme durumu mevcut..
fırat33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Bugün detaylı olarak analiz ve yorumum mevcut profilimden bakabilirsiniz..
Sinan_472 için cevaplandı (yorumu göster)