Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (78)
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Bekledin geldimi)
Özlemm34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AmedLy ()Ne bilim abla eta zihniyetinde olan kişilere gıcık alıyorum böyle kanıt olmadan yorumlar görünce bana sıkıntı geliyor
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özlemm34 ()Öyle mi diyorsun hayallerde iyidir gerçekleşirse süperdir :)
Tunçum için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efelik ()Her daim yükselişte beklerizde düşüşte kimseyi etkilemek gibi niyetimizde yok ztn ben biliyorum niyetini senin belki burda en kötü yerlerden terste kalanlardan birisin
0BeğenmedimŞikayet
Tunçum ()Hayeller Paris yaşantı Somali ozlem
0BeğenmedimŞikayet
Özlemm34 ()Sağol arkadaşım beni Bilen biliyor tıpkı senin gibi Gerisi boş
Efelik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efelik ()Boşver özlem burda düşüş bekledin mi taşlanırsın sabahtan beri diyorum ya bazi arkadaslarda sorun var isteyen istediğini bekler takma kafana boşver gereksizleri kendi hedeflerini kendin belirle bol kazançlar şimdiden
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()yarım saat sonra Abd'den 3 tanE 3 boynuzlu veri var! bakalım ne olacak!
0BeğenmedimŞikayet
Özlemm34 ()Aynen hocam boş verdim artık pek yorum da bu saatten sonra yapmam sadece belli saatlerde girmek lazım bazı takip ettiğim arkadaşlarla fikir alış verişi onun dışında burası fazlası zarar :)
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mrt197 ()he biraz okuma yazmam var yani:):)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()anlayıp dinlemek önemli! neyse boşver...
0BeğenmedimŞikayet
mrt197 ()burda saldırı hali hep mevcut. mesala babayiğit42 bu arkadaşla benim hiç bir alılş verişim yok çünkü tarzlarımız farklı o grafikçi ve analizci ben ise okulunu okuduğum halde sevmiyorum ve onlara bakarakta asla yatırım yapmam daha çok realiteye bakarım yani dünya gerçeklerine. fakat bakıyorum adama habire saldırıyolar ayaıptır yaaa. gördüğüm kadarıylada gayet iyiniyetli bişeyler yapmaya çalışıyor ve hala saldırı hali.
0BeğenmedimŞikayet
Özlemm34 ():))) sağol
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Konfor kullan derim bu arada dolar ile gelen dolarla gider bilesin
0BeğenmedimŞikayet
Özlemm34 ()Sinirden yazamıyorum şuanda balla sen anlamışsınız gerçi yazdığımı
mrt197 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özlemm34 ()Teşekkür ederim abi ben de kendimden eminim ama işte böyle insanın günahına giriyorlar insanı geriyorlar malesef
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Ben şahidim çıkmadı
0BeğenmedimŞikayet
Özlemm34 ()Arkadaş okuma yazması yok direk ön yargıcı neyse bu tarz insanlarla en iyisi muhatap olmamak büğün kadar ağzımdan bir kere anlıyorum çıkmadı bana yazmış sen insanların günahına giriyorsun :)) gülüyorum artık sinirden
mrt197 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özlemm34 ()Evet ya sorma okumadan direk iftira en sevmediğim şey haksız yere suçlanmak
0BeğenmedimŞikayet
Özlemm34 ()Bu arada ilki arkadaş bana yazdı ben bilmiyorum dedim ben de yardım aldığım arkadaşlar var sen benim günahıma giriyorsun benim vebalim senin boynundadır günahımı aldığın için ne kadar saçma bir yorum sanki ben biliyorum dedim buğün ne kadar ne zaman biliyorum dedim ya ben hep denize soru sorarı bilen arkadaşlara gündemi bile sormuşumdur acemi olduğumu hep yazıya döktüm neyse
0BeğenmedimŞikayet
mrt197 ()özlem ben ona yazdım zaten. sen 5:30 bekliyorum demiştinya bu arkadaşta gümüşte 5,30 beklediyini sanmış saydırmış sana:)bende dedimki iyi oku sonra yorum yapp:):)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Saat konuşuyorlar, sen niye celallendin:)
AmedLy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()şelaleci oldun yani onun gözünde:)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()sen saat 17:30 dan bahsettin o da 5,5 tl anladı:)
olay bu:)
0BeğenmedimŞikayet
Özlemm34 ()Anlamadım me demişim ben milletin ne günahına girdim lime ne dedim pardon da
1BeğenmedimŞikayet
mrt197 ()sen konuyu hiç anlayamamısın kusura bakma saçmalamıssın. o saatten bahsediyor 5:30 dediği saat yani amerikanın açılışı.
0BeğenmedimŞikayet
Yilxxx ()Şu anda 15.25 125 dk sonra 5.30 olur saat?
0BeğenmedimŞikayet
AmedLy ()Elindeki malzemeye göre yorum atıpta hiç mi düşünmüyorsun burda milyonlarca acemi yatırımcı var onların kafası karışırda vebal alırım diye
Sana geçen gün yardımcı olacam dedim sonra senin bu hareketlerini görünce yazmaktan vazgeçtim senin gibilere iyilik yaramıyor yazık gerçekten yazık kendi menfaatine göre hareket ediyorsun neyse engellendin
0BeğenmedimŞikayet
bayeko ()Ya 5.30 bekliyorum diyosun 5 kuruş çıkınca hemen velvereye veriyosun ortalığı. Sen zarar etmeye mahkumsun bu kafayla
0BeğenmedimŞikayet
Özlemm34 ()Yok ya 4 gelmesin tabiki
f_TAPAR için cevaplandı (yorumu göster)