Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (63)
0BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Bu nasıl bir kabus okurken korktum ))
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()tamam abi peki bu senaryonun gelişimi burdan bir daha yükeliş 1900 üstü oh çektirip sonra size rahat yok hop 1796 şeklinde olabilir mi sence mümkün mü
0BeğenmedimŞikayet
Nurnasip ()Siz alışıksınız da biz napıcaz yandık
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Muradım geldi mi?
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Yazdım gitti. Hayırlı geceler dilerim.
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Muradım, senaryo şöyle. Daha öncede yazdım. Bu derin düşüş gramda dolarla oldu. Daha bizi onsla korkutmadılar. Ons haftalık grafiğe baktığım zaman, çanak tamam kulpla uğraşıyoruz. Senayoyuda bu tez üzerine oturtuyorum. Aşı onayı gelecek. Ons da 1848 altını göreceğiz.1796 kadar gidecek. Korkudan ödümüz patlayacak.1500 ler geliyor diye. Sonrasında buralardan aldığı destekle, kulpun dönüşü tamamlanarak, yukarı dönecek. Sonrasında 2100 üzerini rahatlıkla konuşabiliriz. Adranalin, panik, stres hepsi bir arada. Abd de teşvik paketi 5 ocaktan önce olmaz görünüyor. Zaman da uyuyor. Korku filmi gibi. Ya da ışıkları aç(1900 üzeri kalıcı olalım) oh be kabusmuş diyelim:)))
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Söyleme dese de söyleyin lütfen, vaziyet aldım bekliyorum. :)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Aleyküm selam kardeşim valla ben bunun ile ilgili video vs çok izledim internetten hala da denk gelirse izliyorum , birde bu sitede özellikle Hakan7038 mao ve 66vip ve denk gelirsem diğer arkadaşların grafikleri ile kıyas yapıyorum yani bende öğrenmeye çalışıyorum,
ozgrylmz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Düştü kardeşim emegine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Eyvallah ablam eksik olma bu arada usd grafiği attım o düştümü
Nur_71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ozgrylmz ()Selam kardes merhaba
Bir ricam olacak sifirdan teknik, grafik, analiz de kendimi gelistirmek istiyorum onerebileceginiz bir egitimci yada tavsiyeniz var midir
0BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Ben her şekilde yanılmadığıni burda oldugunu biliyorum şimdi son söylediğini bekliyorum rüyamın çıkması))
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()söyle abi tabi ki İnsallah kafamı okursun
0BeğenmedimŞikayet
Nurnasip ()Cevapsız bırakmazsınız biliyorum. mj gitmedi sandım. sizinki gelmedi
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Eyvallah abim baştacısın yol gösteren kaptan iyi olunca arkadakilere yol bulmak rahat
1BeğenmedimŞikayet
Faruk_2525 ()Bana da söyle atlama beni
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Murat, kafamdaki senaryoyu sana söyleyim mi?
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Kardeşim, bana ise geldi, cevapta yazdım. O zaman benim mesaj sana gelmedi.
Nurnasip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()İyi yaptın kardeşim. Benden daha yakışıklı, daha akıllı, daha ileri görüşlü, senin gibi canlar, başımın tacı. Kendi adıma değil, ülkem adına seviniyorum. Sorgulayan, araştıran, bilinç li, ülkesinin gerçekleriyle dünyanın gerçeklerini örtüştürebilen. Ne güzel, ne güzel.
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()herkese yazıyorum cevap yok
Faruk_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Faruk_2525 ()Ola murat sana yazıyom cvb yok
0BeğenmedimŞikayet
Nurnasip ()Hakan kardeşimize gitmedi
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()bana mı hakan abiye mi gitmiyor neden se
Nurnasip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()siz varken ben grafik falan atmam abi aslında ama @66vip at dedi kırmam dedim
bide @Nur_71 bu rakamları benden en çok duyan o artık bu da başka rakam bilmiyor demesin diye attım :)
0BeğenmedimŞikayet
Nurnasip ()Benimki de gitmedi sanırım
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Gelmedi kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Afiyet olsun kardeşim emek verip yoruluyosun iyi gelir
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()cevabım gelmedi demi abi
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Eline sağlık ablam teşekkür ederim
Nur_71 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Eyvallah abim valla sizin grafik attığınız yerde ben grafik atmam aslında ama @66vip at dedi kırmam dedim ayrıca bu rakamları en çok @Nur_71 ablam duydu benden birde böyle anlatayım istedim