Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 00:11:03
EUR 35.9598 00:11:03
USD 34.5191 00:11:03
ALTIN ONS $2717.4500 00:11:03

Grafiği gönderen: strategicaltrade

Yorumlar (54)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ALİ_SAMİ ()

tabiki kardeşim... kendine iyi bak... selametle...

üçkardeşler için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

üçkardeşler ()

bende memnun oldum kardesim haberlesirsen banada yaz. bende sana yazayım olur mu.

ALİ_SAMİ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ALİ_SAMİ ()

bilmukabele efendim...

Demliçay12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ALİ_SAMİ ()

sağolasın... umutum sayesinde tanışmak da varmış... Allah razı olsun senden de, ondan da... hayırlı geceler..

1BeğenmedimŞikayet

üçkardeşler ()

a. s kardesim nasılsın. benim profile gir . atım kişisel msj

2BeğenmedimŞikayet

Demliçay12 ()

Hayırlı geceler,
Teşekkür ederim.
Sanal alemdeki sevgimizin ve teşekkürümüzün tezahürü, like:))
Sağolun varolun Selametle..

0BeğenmedimŞikayet

ALİ_SAMİ ()

gecikmiş emanetleriniz gönderilmiştir... selametle...

0BeğenmedimŞikayet

ALİ_SAMİ ()

Selamlar Mustafa Kardeş... Umutum kendisini bulmak için sana yazmamı söyledi... nasıl ulaşacağını biliyormuşsun... yardımcı olur musun bir sakıncası yoksa...

0BeğenmedimŞikayet

gümüş_ytd ()

Hocam üçgen kırılmış gibi gibi

strategicaltrade için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

korfezli ()

@strategicaltrade hocam onslar aşağıya mi kiracak acaba sizce. Birde gram altinda orta uzun vade alti aya 540lar tekrar gelirmiki cevaplarsaniz mutlu olurum

strategicaltrade için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Deniz0655 ()

Malesef öyle kıymetlerini anladıklarında umarım geç olmaz

0BeğenmedimŞikayet

Deniz0655 ()

@Demliçay12 Aynı dili konuşabildiğimiz insanlar olması çok güzel teşekkür like ile bendende size

0BeğenmedimŞikayet

ALİ_SAMİ ()

eyvallah ama benim günlük like hakkım bitmiş... gece burdaydık çünkü... sonrasına sözüm olsun... iyi günler...

2BeğenmedimŞikayet

Demliçay12 ()

Teşekkür ederim, bilmukabele.
Biraz önce yazıştığım, değerli arkadaşlara da teşekkürlerimi like ile gönderdim, sağolsun lar, varolsunlar..
@ALİ_SAMİ
@Deniz0655, çok doğru, gölge etmeseler (
@Hazar2301
@RXZ5K2
@Selma5377

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Yanlış anlaşılma olmasın Hocam haksız eleştiriye maruz kalan @strategicaltrade Üstadın profilinde bahsettim al yok sat yok bilakis ikaz var anlayana
2. paragrafa tamamıyla katılıyorum Türkan Hocam
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan der Hz. Ali ne mutlu size ki Hakkı savundunuz.

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Aynen üstadım, 1 elin parmakları kadar kıymetli ve sayılı kişi kaldı zaten. Onları da küstürür isek halimiz nice olur:( Saygılar.
Tüm ikramlarınız yapıldı

1BeğenmedimŞikayet

Demliçay12 ()

Ahmet Bey, diğer yazılarını görmedim, siteye girdim ve bu yorumla karşılaştım, cevap yazmasaydım kendimi kötü hissederdim.
Bunu kendime görev telakki ettim, ne binaen derseniz;
"Görevliler kendilerini görevli zannetmezse , görevsizler kendilerini görevli zannedermiş"
Böylelerine pabuç bırakmamak lazım..

RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Demliçay12 ()

Değerli Deniz,
Ben teşekkür ederim, haklısın , derler ya kelimeler kifayetsiz kalıyor bu şekilde davrananlara((

Deniz0655 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Bunlar gece açık havada
Kutup yıldızının önüne bulut gibi gelir milletin yönünü şaşırtır

1BeğenmedimŞikayet

Deniz0655 ()

Tebrikler piyasa ne yönde belli değil insanlar emeğe hala saygısızlık peşinde sen seçimini ne yönde yaptıysan bekle emek veren insanlara saygısızlık etmesin kimse ltf tebrikler yorumunuz için

0BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Hocam zararına suçlu arıyor kendi aklını mesul tut değil mi adam al dememiş hatta aksine grafiklerini yeni takip ediyorum geçmişinde de var hep ikaz eden birisi düşüş bekleyen analizleri net birisi
Başkaları yazdı yazdı 7lerden alanlar oldu bide şimdi demez mi faiz de şuda buda

0BeğenmedimŞikayet

ALİ_SAMİ ()

bilmukabele... hepimiz inş. sağolun...

0BeğenmedimŞikayet

Demliçay12 ()

Ben de duyarlılığınız için teşekkür ederim, yatırımlarınızın hayrını, bereketini görün inşaallah..

1BeğenmedimŞikayet

ALİ_SAMİ ()

haklısınız.. bundan sonra bu tarz insanlara daha duyarlı olmak lazım... çünkü gerçekten faydalı bilgi paylaşanlar bir elin parmakları kadar bile değil..

1BeğenmedimŞikayet

Demliçay12 ()

Ali Bey,
Sitede değerli kişiler gidince, sen, ben , bizim oğlan kalıyoruz.
Birisi bir grafik , bir değer paylaşsın diye dört gözle bekliyoruz.
Ama bu şekilde sabote can sıkıcı oluyor, adaletsizlik ise insanları bezdiriyor, hep beraber tepki verelim.
Ben teşekkür ederim Selametle

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Amin kıymetli üstadım. Cumlemizin inşaallah.

1BeğenmedimŞikayet

Demliçay12 ()

Sevgili Yasemin,
Sende varol, sağlıklı ol.
Yatırımlarının hayrını gör..

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Sonra olan biz küçük ve acemi yatırımcıya oluyor, bir iki kişinin olumsuz elestirilerinin acısını çekip, kıymetli değerleri küstürüyorlar yada sikayet edip paylaşım yapmalarını engelliyorlar, ne yazık ya, emeğe saygı nerde kaldı:(((

0BeğenmedimŞikayet

ALİ_SAMİ ()

aynen katılıyorum ve çok üzülüyorum... tepkiniz için de sizi tebrik ederim...

1BeğenmedimŞikayet

Demliçay12 ()

Ahmet Bey,
Anlamak istemez , bu böyledir şu şöyledir diye izah edersin, nafile(

RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum