Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (62)
0BeğenmedimŞikayet
gulummm ()Edecem inşallah hocam, sizlerden öğrenmeye çalışacam, çok büyük hedeflerim olmasa da ne öğrensem kâr diyorum :) çok güzel açıklayarak yazıyorsunuz eğitim gibi oluyor bizler için siz de devam edin ki bize rehber lazım :)
strategicaltrade için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()Biraz müdürum
sxman24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esenadam47 ()Evet aldım full dostum
PesimisTr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sxman24 ()Bereketini görürsün inşallah
Esenadam47 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sxman24 ()Keyfin kaçmış senin valla ne yalan emtia bıktırır insanı
Atakan_07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
PesimisTr ()Dostum sen aldın mı gümüş?
0BeğenmedimŞikayet
Esenadam47 ()Aynen nasip artık:)
Edese için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esenadam47 ()Evet ama üstüne tl koydum tabi :))
Bollingerbandi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Edese ()Sizin adınıza sevindim, haftalardır yorumlarınız üzüyordu beni.. şimdi artık hepimiz kadar zarardasınız:))
Tabi satmadığımız sürece hiçbirimiz zararda değiliz.. sabırla bekleyeceğiz:))
0BeğenmedimŞikayet
Bollingerbandi ()Sukur dusurmussun baya bekle sabir insallah zararini cikarir birde kar edersin
0BeğenmedimŞikayet
Esenadam47 ()Yani şoyle ben ilk alışı 6.85de yaptım sonra altan aldım aldım ortalama 6.6 oldu sonra düştü 6 ekimde 5. ler geldi bende altan alırım diye 5.89da zararkes yaptım ve yükseldi tlde kaldım 1 buçuk aydır bekliyorum 2 3 sefer al sat yaptım geçen biraz tl yukseldi sonra 6.13 çıkış yaptım almadım bekledim bu gün aldım 5.84 den suan ortalamam 6.45 orta
0BeğenmedimŞikayet
uraz06 ()Bu yorumlara ihtiyac var arkadaslarin , son alimimi yaptim, duserse diger yatirimlarimida aktarrim suan benim acimdan cok guzel firsatlar
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()Ben hicbirşey almadim hocam dusunmuyorumda bi müddet ocak şubata kadar izlemedeyim
sxman24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Hayır olsun İNŞALLAH ev için birikim yapıyorum tabi bu süreçte bilgi desteklerinizide esirgemesenizde sevinirim
1BeğenmedimŞikayet
Bollingerbandi ()zararini hesapliyarak soyluyorsun yani?
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Zaman veremem. Düşüş bekleyen Ensar hoca bile gelcek sene için 49$ vermişti :)).
Bekleyelim. Dayanalim seneye güzel olacak. Yeşil enerji
Kaynağı gümüş değil mi. ? Belki bügün düşünün son günü de olabilir. Kim bilir. Düşse bile çok az kalmıştır. 4 ay bekledik. Daha az bir sabir. En az 34$ satarim ben. Ytd
@Zezeze Çok naziksiniz. Ben teşekkür ederım.
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alp_58 ()Birinci cümledeki vurgulama güzel olmuş Aynur hnm.
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Altının yükselişi bu hastalıkla başlamadıkı aşıyla bitsin.
Aylık ve haftalık gırafıklar muazzam.
Günlük ve 4 saatlik sat veriyor evet. Dayanalım. Hem yatırım sadece altın gümüş değil. Çeşitlendirmek te iyi bir şey aslinda
eNeRJi71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()34 $için 1 yilmi bekleyeceğiz:))
0BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()O kadar değil. Bence. Ons altın 1250 den başlayan 1450 sonraki düzeltmesini yapıyor. Şu an düşüş tren e girmedi henüz. 2075 ın düzeltmesi son olarak 1771 lerden geçiyor. 200 günlük ortalama üstünde daha.
Ana tren yukarı. Hem altının büyük çanak kulp formasyonu var. Çanak bittı. Kulp un dibi 1835 lerden geçiyor. 4 ay oldu. Tamamladıktan sonra çanak boyu yukari gidecek inş.
Patlamak üzeri olan ons gümüş var. Yeterki bunun yönü değişsin. Yükari dönsün. Gümüşün Ne kadar patliyacağini gördük. Alim firsati vermeden gidecek bir gün.
Ne yapalım yıne 2 ay bekleriz artık. Amma 34$ hiç te uzak değil Seneye daha güzel günler göreceğiz hep beraber. Ytd. ..
malimevzuat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()aynen. şart "ana trend üzerine toparlayamaz ise"
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esenadam47 ()Benim 6.85di zararkes yapmıştım eskiden sonra 6.6 oldu şimdi 6.45
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()%50 4.76 ... %61 5.38 ... %76 6.04.
0BeğenmedimŞikayet
strategicaltrade ()rica ederim bakalım kısmet izleyip görücez:)
0BeğenmedimŞikayet
eNeRJi71 ()Bu saatten sonra öyle yüksek rakamlar gelmez gibi görünüyor bakan açıklama yaptı 10 milyonlardan bahşediyor Çin'den aşı geliyormuş bir de Türk doktorun bulduğu da 15 ocaktan sonra gelecek 1 milyon doz diyor
0BeğenmedimŞikayet
malimevzuat ()hocam teşvik ocak şubata kaldi, aralikta piyasa onsu 18 lere getirip aga babalara ordan toplatacak, ben de araya sıkışma hedefindeyim, teşvikle hedef 27 ons, artik 34 ons hedefleri suya düştü. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Yani. Ons yönünü değiştırecek şey o kaldı. Erken çıkması çok iyi olacaktır.
eNeRJi71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eNeRJi71 ()İşimizi teşviğe kaldı artık
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Teşvik haberi gelirse ons siçrar yukari
Fikko için cevaplandı (yorumu göster)