Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3081)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()İzle dur bakalım ytd
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Ama bu orta vade en azından. Biz 23:00 a kadar olan süre içinde konuşuyoruz:)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Selma5377 benim yön bu sekilde . ytd.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tsk ederim . senin dolar aralıkları gorunce yazayım dedim . iyi kazanclar.
Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Ama sağlam hesap
Emeğine sağlık
Tebrikler hocam
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Lab_Tek_44 bakkal hesabı ne guzel demi?
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Spek cok iyi hesaplıyorsun . bakalım kacabilecekmisin elimden.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Emektar07 bu sayfaya bakabilirmisin ? teorik.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Abi hatta indikatör kodu bile çıkabilir bu teorilerden :)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Sayıların ilişkisi hakkında Teori yazacam bu gumuş yuzunden :)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()22.5 25.00 27.5 Yarımlarda 35 dolar .22.24.26 tamlarda 30 dolar seklinde bir teori olabilir . ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hmm bak doğru 2.50 2.50 diye gitse ki öyle görünüyor ama yatay da olduğumuzdan çok yavaşız üst sınıra bir türlü geçemiyoruz kolay kolay belki kırsak daha çabuk gidebiliriz ama bakalım abi
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Evet öyle gercektenzor 1 lira . . birde 35 dolar seklinde senin onslarda göre bir hareket 20.00 22.5 25.00 ve 27.5 30.00 seklinde olabilir. ytd.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hmm güzel olmuş üstadım yine eline sağlık. Yani 1 lira artması da ne zor oldu son zamanlarda ya
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@BossVurguncu buna bakabilirsin . yaklasık gibi . ytd.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tabloyu incelemek lazım . ytd.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()izle dur işte ..
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()eyw hocam çok kalabalık yapmayalım seyrek duralım spek uyanmasın :)))
Saygılar eyw hocam
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Layaline dusuncemiz aynı galiba . ytd.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Olmaz olmaz bu iş olamaz. spek ne zaman karar vereceksin ? . bidende oturdu koltuga . faizde gecti. sende bi hareket yok. dolunaya mı saklıyorsun yoksa?
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()ortalık durulsun diye bekliyorum. takip sadece ytd.
mamac için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
mamac ()Üstadım 6,0x ortalama ile cuma sattım 5,8x lerden hepsini topladım. 5,8x lerden aldıklarımın 1/6 sını 5,99dan TL ye çevirdim. Elde TL olsun kendimi psikolojik olarak rahat hissedeyim diye. Genel ortalamamı 5,925 e düşürmüş oldum. Düşerse 6kg alacak TL var elimde ama vallahi düşmesini istemiyorum çıksın millet zarardan kurtulsun. Bir çok arkadaşın grafiklerini takip ediyorum ama senin bu bakkal hesabın hep bir kenarda not olarak duruyor. İlk bakışta bakkalın veresiye defteri gibi duruyor belki ama o veresiye defterinde hazine yatıyor di mi? Tabi anlayana. Sen ne yaptın üstadım?
2BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@mamac dostum ne yaptın gumusleri beklemeye devam mı?
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bilgisayarlar yapay zekalar teknoloji var ya 7.24
heo_yekk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heo_yekk ()gece de spek olurmu
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Spek yine yaptın oyununu.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Amin kardesim insallah.
0BeğenmedimŞikayet
mamac ()Memleketimin güzel yürekli insanları her daim kazansın inşallah. Yüksekten alan kardeşlerimiz inşallah kısa zamanda feraha ererler.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()kaptırmayalım emeklerimizi hiç kimseye insallah kazançlı olur bizlere.
0BeğenmedimŞikayet
mamac ()Dostum bu gözler 30.000tl den fazla zararı gördü. Elimde 30kg var. Düştüğünde nasıl bir stres yapıyor insanda. 600-700 TL zararı gözüm görmüyor artık :))) Powell ve Bidon yükseltmeyince kızdım çıktım. Olay bundan ibaret. Allah biliyor yükselirse hiç üzülmem hatta sevinirim. Bu stresi ben zamanında yaşadım şu an bu stresi çeken arkadaşlar var. Ben yeter ki düşükten almayayım zararım yok zaten yükselsin 7,0x lerden alan insanlar zarardan kurtulsun.
Uzakdogulu34 için cevaplandı (yorumu göster)