Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3081)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tsk ederim . dolardaki rakamlarda özel . ytd
ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Gerçekten güzelmiş trend rakamları na işaret etmişsiniz genel olarak teşekkürler:)
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@ALONE_EAGLE ne kadar yaparsan yap benim ki daha guzel :)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tablo ne demiş .7.20 vermiş doları
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Emektar07 tespitlerini cok guzel . ytd
@Lab_Tek_44 altın duzeltme 1856 ons ve doları takibiniz cok iyi . ytd
Emeklerinize tskler.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Nasıl bir tablo yaptıysak 6.56 :) 6.60
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tahteravalli mantıgı kulanan Spek
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tsk ederim .2.3 aydır en ufak bozulma yok ytd . Bakalım yanılacakmıyız?
mamac için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
mamac ()Bu efsane tabloyu unutmadık :)))
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()İşte tablo.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()7.37 dolarla. olmaz olmaz bu iş olamaz ytd.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()İşte tablo . işte dolar . izle izle dur . dolar 7.60 7.70 ustu olmadan gumus 6.56 6.60 kadar gider gelir . dolar 7.60 altında kaldığı sürecede 5.12 kadar gidebilir. ytd .
Spek oynasın dursun . taterevalli.
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Selma5377 benim bakkal hesabı nasıl . görüşlerin nedir bu resme?
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Elde yapılan fiziki çalışmaları da severim eskiden teknik bu kadar gelişmemişken ne üstadlar çıkmış Gann gibi :)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Evet boss ben yapmıstım halen gecerli. . kücük hesaplama :)
Bakalım işte bekliyoruz.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben buna epey oldu bir bakmıştım hatta çok iyi bulmuştum. Sen mi yapmıştın bunu epey de olmuş. Onsta sıkıntı olursa dolar zaten malum salıyor bunları takip edebilir kademe kademe. Ama ons bu hafta 26 özellikle 26.20 altı kalmamalı kalırsa dolara da bağlı diplere yürüme ihtimali kaçınılmaz olur. Çünkü geçen hafta haftalıkta doji vardı. Bu hafta daha güçlü başladı ama atak gelmiyor bir türlü 27 lere ama belki de gelmemesi de iyi çünkü dirençlerde satış vermesi kötü olur. Hafif yatay aşağı gibi bugün ama günlük ve haftalık kapanış önemli olacak daha net konuşmak için
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@BossVurguncu bakkal hesabımız.
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Ahmetr06 birde burdan bakabilirsiniz.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()denge politikası ytd.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Verdik emirleri bakalım gelecek mi ? Ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ne kadar güzel bir tablo
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Gumus aglatır da guldurur de . parcalı alım ve satım . her zaman TL bulundurmak buna dikkat eden kazanır . ytd.
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Sana dedigim gibi . dolar işte.
sozlesmeli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bu resmi begendim yeniden paylaşayım ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tamam mustafa okadar derin kısmını hesaplayamam. Yanlız 25.50 diyeyim sana. aklında bulunsun.
dtmustafa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()evet hocam tabi bunun birde dakikalıklarıyla ve saatlikleriyle hareketlerinide dahil edip yapmak lazım.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@dtmustafa senin mıknatıs direnclere örnek verebilirmiyiz bunları?
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Benim yaptığım da düşüş tamamlanana kadar beklemek, tamamlandıktan sonra her şey olumlu gitmeye başlamış yükseliş teyit edilirse alıma başlıyorum genellikle. Bazen düşerken de parçalı alım satım verebiliyorum ama duruma göre... ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tamam boss. emirlerimi koydum bekliyorum gelirse benim.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Benim felsefemin tersi bir şey yaptığın ama sonuçta parçalı işlem olduğu için çok da sorun yok bereketli olsun