Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3081)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Evet dogru diyorsunuz. o yuzden elinize saglık dedim guzel uyarılar. aydınlanıyoruz . balinaya yem yok .. iyi kazanclar
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Çıkacaksa çıkacak düşecekse düşecek diye yazıyorum sn m. yıdız yurdum insanı kaybetmesin
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()Mehmet hoca şuan sizin tablo ne diyor Açiklama yaparsanız
Sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Rica ederim ellerinize sağlık . iyi kazanclar.
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Eyvallah teşekkür ederim,
Evet senin tabloya göre de, kırılmadı TL olarak da yani 6.05 potada yine:)
Senin tablo gerçekten tıkır tıkır çalışıyor gerçekten tebrik ederim..
Hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()sn @Periyot @Bünyaminy eline saglık
Guzel uyarılar.
0BeğenmedimŞikayet
Cekirge_58 ()Üstadım ben tl bazlı takip etmiyorum. İşlemlerin ons bazlı yani dolarla al sat yapıyorum. @Yaseminnisa hocamın attığı grafikler hala geçerli ve formasyonlar iptal olmuş değil. İptal olduğunda zaten bilgi vermek adına yazarım.
OkanNako için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold_07 ()Evet yükseldi dip rakamlar. En son düşüşte 6,00altında anlık kalabildi.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Yukseldimi acaba? ? sizede iyi kazanclar
Gold_07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold_07 ()Haklısınız gümüşten bahsediyoruz ama, 3,5 _5,00arası fazla gelgit olmadı sadece 5,00_6,00arası çok gel git oldu gümüşte. Buna dayanarak diyorsunuz. Ama şu da bir gerçek gümüşte dip rakamlar artık yükseliyor. Sizede bol kazançlar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Aldıgın sey gumuş. her rakam gelebilir. bir habere bakar o işler . mesala yarın bi teşvik onaylanmaz yada Mart EFT ile ilgili bir durum cok farklı rakamlar gelir . iyi kazanclar.
Gold_07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold_07 ()Hala bu rakamların geleceğine inanıyormusunuz
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tsk ederim necimm. iyi kazanclar.
Necimm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Necimm ()Doğru hepsinin gelebileceği konusunda eminim. Emeğine sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Cok guzel kazanıyorsak sorun yok. tehlike hep vardır bunu unutma. full işlem yapma ytd . adı gumuş.
Cekirge_58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
OkanNako ()Hocam simdi ne oluyor
Daha yukarimi cikacak dersiniz yoksa
Asagimi yon acaba
Ytd
1BeğenmedimŞikayet
Cekirge_58 ()Onca veriyi sabahtan beri yazdık abim, ons dolar parite yapan arkadaşlar için herşey vardı. Hatta gram gümüş yorumu da yaptık. dolar için elliot sayımı yaptık. Bakıp inceleyen herkes için yeterince malumat verdim tüm gün.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Evet öyle . ama hepside olabilecek rakamlar gumus oynadıgı Aralık diyelim . ytd.
Necimm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cekirge_58 ()Varolasın abim. Bugün hamd olsun bereketli oldu. Rabbim herkesin kazancına halil ibrahim bereketi versin. Uzun süredir 1-2 aydır yoğun çalıştım ama kendimi kurtacak seviyeye geldim hamd olsun
0BeğenmedimŞikayet
Necimm ()Dostum emeğine sağlık güzel de ama uzun soluklu bir süreci hedef almış gibi değil mi
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Biliyorum . mamac . calısmalarını izliyorum . kolay gelsin.
1BeğenmedimŞikayet
Cekirge_58 ()ahahahaah bu liste hep çalıştı. İlk attığın günü hatırlıyorum. Vatandaşın biri bakkal hesabı demişti. Çatır çatır çalışıyor hala o liste. Beni hatırlarsın üstadım :)))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()En hassas yerlerden biri 7.36-37 abi dolarda
Burayı aşıp kalıcı olursa sonrasına bakılır bence ki burayı kırarsa hızlanada bilir. Yoksa bir alt desteğe çekilebilecektir. ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Cekirge_58 liste nasıl?
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Dolar 7.51 ile 7.60 civarları hassas yerleri . ytd.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Amma dolarda çok önemli bir kritik eşiğe geldik 7.36
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@BossVurguncu yine kırılım yok.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tabela sasırmaz . ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()İzle dur işte.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()İzle dur işte . fırsatları degerlendirene ne mutlu.