Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3081)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tsk ederim Egecan.
Egecan59 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Orasıda guzel bir nokta.
Acemi_gümüş_tüccarı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Egecan59 ()Gordum bakkal defterini hocam benimde formasyon hedefi var eline emegine saglik bu arada
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()benim beklentim ons 26,55 dolar 7,20 gümüş 6,1450 bakalım gelecekmi
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tsk ederim . iyi kazacnlar.
dewaju için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dewaju ()aylar önce kaydetmiştim, harika çalışıyor . saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Egecan59 benimde bir bakkal hesabım var . ytd.
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bu rakamlar güzeldir . ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Kürşat58 ()Takibimdesin hemşerim Allah a emanet ol iyi geceler
Cekirge_58 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Cekirge_58 ()Günlük yorumları takip edersen en azından gümüşü etkileyen enstrümanlardaki durumu görmüş olursun. Daha sağlıklı karar almak adına. İnşallah bir çayını çorbanı içmek nasip olur.
Kürşat58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kürşat58 ()Allah razı olsun hemşerim zara ya Sivas merkeze yolun düşerse yemek sözüm olsun Teşekkür ederim cansin
1BeğenmedimŞikayet
Cekirge_58 ()Güzel hemşehrim, senin adına çok mutlu oldum. Rabbim bereketini de beraberinde versin. Ben sadece o anki verileri yazar sitenin dikkatine sunarım. Değerlendirip değerlendirmemek kişinin kendi kararı. Kararınız isabetli olmuş. Çok sevindim. Elin conisi kazanacağına memleketimin güzel insanları kazansın.
Kürşat58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kürşat58 ()Toprağım selamün aleyküm dün gece senin sayende sonradan aldığım gumusleri 6.49 dan gönderdim bugün 6.28 den yarı gümüşe gecdim elimdeki gumusleri de pazartesi gecesi göndermeyi düşünüyorum teşvik sonucuna göre Allah razı olsun toprağım iyi geceler
0BeğenmedimŞikayet
Hedef_12 ()Ora öy
öyle zaten dip gelen bir şeyi kimse affetmez tepe gelen
direnç
lerde kim
kimse affetmez satar Eliot dalga sayımı ile ilgili dip ve tepe rakamlar I olsa daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum
1BeğenmedimŞikayet
Cekirge_58 ()Senin rakamların aklımda zaten :))) Kağıda yazıp attığın o rakamlar aklımda, 4 ay önce attın hala takır takır çalışıyor :)))
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tamam dostum aklında bulunsun iste . gelirse beni hatırla :)
3BeğenmedimŞikayet
Cekirge_58 ()Abi, ben tl ile işlem yapmıyorum. Dolardan gümüşe , gümüşten dolara zıplıyorum.
ons yatay destek dirençlerine, indikatör dirençlerine, trendlerime bakıyorum birde formasyon oluşumu varsa onlara, iki yönlü hedefler oluyor bazen ne yöne gideceğine de o günün haberlerini takip ederek karar vermeye çalışıyorum. Dolar biraz değişken eğer dolarda düzeltme gelirse 7,25 civarlarına inerse tüm rakamlar değişebilir.
6,13 - 5,66 gelebilir duruyor yaklaşık olarak grafiğe baktığımda ama diğer değerler için derin düzeltme gelmesi lazım. DXY, us10yıllıklar bu hızla yükselirse dolar çok aşağılara inmeyebilir.
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Asagıda ve yukarıda Bu gordugunuz aralıklardaki rakamlara kadar oynarım diyor.
Hedef_12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Abi ben niyetim 590 l80 lerde fullemekdi aslinda ama dolari hesablari karisitiriyor 6 610 felan iyi gibi bu dolara gore dedim abi iste sen niye oyle dedin peki:)
Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tsk ederimde pek tutarlı hesaplarım yok . senin kadar bilgim yok basit yatırımcıyım sadece.
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Nereye düşerse alacaksın kardeşim sen onu de
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Abi bu kadar dusermi arada caktirmadan rakam yinede ver:)
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Takibe başladım seni hocam:)
Haberin olsun
0BeğenmedimŞikayet
Hedef_12 ()Şair ne demek istiyor burda
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Bende seni takip ederim dolaylı yoldan beni takip edenler seni de takip etmiş olur olmaz mi hocam:)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Sen Verme verirsen ortalık karışır takipcin cok . bizim az pek sıkıntı olmaz gibi.
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Bende de bişeyler ama rakam vermemeye karar verdim hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Lab_Tek_44 @Cekirge_58 . bende bunlar varmış . ytd.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Yukarıda 6.41 asagıda sırala dur .6.13 onun altı 5.66 dibi 5.03 en dip 4.76 ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Hassas kırılım durakları ve Gumusün alabileceğini degerleri gösteren bir tablo. ytd.
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ için cevaplandı (yorumu göster)