Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3081)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_beyfendisi_06 ()Buraya göre hareket edersen zarar edersin kardeşim
Kimi uçurur gümüşü
Kimi düşürür gümüsü
Son kararini kendin vermelisin.
eda08 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eda08 ()kimseyi sorumlu tutmuyorum yanlis anlasildim sordum sadece ben zorla almadim tabi
ElifBlt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tekmami ()Dolarda 7,35 gerileme kötü ihtimalde gelse bile orta ve uzun vade yolu açık.
Ful dolarda değilim %30 dolardayım
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Edacım keşke iyi takip edip öyle karar verseydin bende dolar almayı düşünüyorum ama şuan bence alım riskli o yüzden almadım ama alsaydımda kimseyi bunun sorumlusu tutamam bu bencillik olur neticede son karar bizim kendi alış satış yerlerin olsun emin ol ozaman güzel kazanırsın
0BeğenmedimŞikayet
eda08 ()nasil yani ben uyelik acali fazla bi zamn olmadi sizin baya takiciniz var kotu niyetli demedim ben yanlis anlamyin sadece fazla beklermiyim
Tekmami için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muhendis1beyy ()Takipçisi olabilir, haklı da olabilir kendisi almıştır buna diyecek bir şey yok ama herkese göre hareket etmeniz riskli olur böyle uzun süre takip etmeden, ben şahsen kendi koyduğum ölçüler vardır buna benzerini takip Ettiklerim diyince girerim gerçekten birilerini dinlemek kötü olur
0BeğenmedimŞikayet
eda08 ()cok takipcisi vardi bide ucacak aldim falan diyince bende aldim napalim saglik olsun
muhendis1beyy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tekmami ()Aldığınıza dair foto atın aynen benim yaptığım gibi.
Yarın MB kararı var eminim iyimser hareket edecektir YTD.
Elimde sadece %30 TL vardı şansımı dolarda kullanmak istedim ve alış yaptığım 7,53 lerden 7,65 fırladı. Burada suçum ne?
0BeğenmedimŞikayet
eda08 ()haklisiniz
muhendis1beyy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muhendis1beyy ()Burda birilerini dinlemeden önce onları uzun süre takip etmeniz gerekir, çünkü kar ederseniz ben derdim derler, edemezseniz susarlar, burda gümüş düşünce gelip yükselince ortada olmayan çok yatırım tavsiyecisi var
0BeğenmedimŞikayet
eda08 ()anlamadim simdi 7.55 den dolar aldik 8 dedin simdi ne oldu
0BeğenmedimŞikayet
Tekmami ()Hepsi oyalama bağlayıcı taklit.
Gümüş kıymetli az ve öz dedikçe, bakır ve platinde aynı artış oldu. Hepsi boş hikaye
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Evet farkındayım . millet oyalansın diye yapıyorlar zaten.
Maksat millet alısverişte gorunsun . ytd
1BeğenmedimŞikayet
Tekmami ()Ne kazancı kaşık ile ver göz boya, kepçe ile al. Durum açık açık ortada
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Tekmami iyi kazanclar.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Artık ben de düşünüyorum başka yatırım aracı abi ama bakalım.
Layaline hoca da haklıydı zaten
Çok sılıldım fizana süreceğim gümüşü :))
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@BossVurguncu ..
Paradoksa cevap )
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Gece bakalım derim
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Orası gecebilirse üst peryota geçiş yapar . ama suanlık gecebilecek gucu varmı supheli . ! ytd
sadeceseyir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()6.41 den sonra ne gelir
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()6.13 geldi 6.02 olarak geldi aldı millet . sonra 6.41 bugün geldi . Ytd.
RG58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Merhaba gardaş söylediniz rakamlar ne zaman gelir sizce teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Sırada 6.56 mı görüyorum
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Gumus Kaca gelmiş bak adrese teslim.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bizdeki rakamlar bunlar. ytd.
0BeğenmedimŞikayet
İstanbul_un_babası ()Rakamlar yerli yerinde... matematiğin zevkli yanı ve altın oran gibi !
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Aynen diyebiliriz. ytd . iyi kazanclar.
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Teori dogru kırıma ugrayan onsun şu anda 24.6 dan dönerse bende maksimum gidebilecegi 27.5 ve dolar kuru 7.3 iken sonra dolar kuru 7.7 çıktıgında dip 21.8 iken maksimum 26 dolar gümüş ve bunu ayarlıyan trde aynı zamanda birini çıkarırken birini düşürüyor ve eldeki gümüş miktarını sabit kg bırakıyor aşsatçıyı şaşırtmak için gümüşü dip yaptırırken doları yukarı çekiyor dibin %50 sini hissetmiyor karşılık olarak yatırımcı yanlız kendisi tam dip yaptıracagı ve dibi sıyıracagında usd kurunu ve onsu tam aşagı çekerek pariteli işlemi kısıtlıyor sn m. yıldız teorim şu tam dip yapacak diyelimki 22 ons ozaman diliminde muhtemelki usd 7.2 veya 7.1 olacak devamlı sizdeki tablonun sabit tl degerlerinin çıkma sebebi budur diye düşünüyorum bol kazançlar ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()7. 7.30 7.60 .7.90
Tam onslarda kullanıyor galiba .22.24.26.28.30
veya 7. 7.35 .7.70 8.05 gibi bir ilişki var.
Daha cozemedim ama .22.50 25.00.27.50 gibi
@Bünyaminy bakarmısın.
0BeğenmedimŞikayet
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()Usta şun gelecek raksm hangısı
Yaxdıgınız 595 mı gelecek hangısı