Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3081)
0BeğenmedimŞikayet
Mirabilis ()Inşaallah ben yanılırım keşke bu gün düşse sonra yarında satış yese de alsak ben de full tl de bekliyorum. insaallah yükselmez diyeyim de öyle olsun bari ytd.
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()3 senedir öyle bir söylenti var sn m. yıldız o doların durumu hakkında çeşitli söylentiler seyrediyoruz bunun fransısca ermenice ingilizce ibranice makaleleri çıktı çeşitli cografyalarda örnek kafkaslarda ortadoguda kuzey afrikada ekonomik degerlendirmeleri illaki olacaktır tabiki akdeniz ve karadenizde konferans degerlendirilmesi söz konusudur içimizdeki irlandalılarla ayrıca tercüman vasıtasıyla görüleşecektir ytd
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Hangi veri dostum yazarsan bende onlari takip ederim
Mirabilis için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mirabilis ()Bu günkü verilere göre tahminim yükseliş yönünde
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Neye gore kime gore hangi indikatorlere gore ytd olmadan soylerseniz ben de aydinlanirim.
Mirabilis için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Evet turkiyede sanirim onu cok yapiyorlar dengelemek adina.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Aynen . biz kazanmayalım sorun degilde ulke kaybeder. Umarım basımızdakiler ne yaptığını biliyordur . ytd
Ysnaga için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ysnaga ()Eğer bu haftayı 7,86 üstü kapatirsa artık yükseliş trendine girer altı kapatırsa da bir nebze ümit olur
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tabiki bizlerde asagı kırmasını isteriz lakin 8.05 kırılırsa ve zirveyide test ederde baskı gelirse 8.40 8.50 kırılırsa bambaska yerlere gidecek ve bu hiç iyi degil. ytd.
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()baktım da yukarı değil de aşağı kırılması hem beklentim hem de temennimdir.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@USTAMM bu duruma dusunceniz nedir grafik baktınız mı?
0BeğenmedimŞikayet
Mirabilis ()Bence yukarı yönlü gibi ytd.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Bünyaminy @Periyot. @66vip Boyle bir durum var gibi . bu konu için gorusleriniz nedir?
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()4 5 aydır yakın degerler diyelim calısıyor . dolar yükselirken ons ons duserken dolarla ayarlıyorlar . ytd
2BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Kirilim yeri tl bazli bilmiyorum da dostum 24.7 altina bence kesinlikle inmemeli ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@LosAnarquista60 Boyle bir tablo var. Olabilecek degerler suanlık . ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Korkulu rüya dolar .
8.75 ile 9.10
9.45 ile 9.80 umarım ucmaz bu kadar cozum bulunur . ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tsk ederim kardesim . bozulana kadar devam,
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()eline sağlık sağolasın Hocam takibimizde sizin listeniz
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Aklımızın hep bir ucunda olsun. gelecek diyemeyiz ama olmayacak birsey yok .
7.20 den 8.43 nasıl geldi dolarda ? Daha 2 gün önce bunu dusunmek lazım ytd
Hope12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()5.30 lar gelir mi gercekten
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Listemiz burda. ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ben bu listeyi yeniden gondereyimde . sonra oralar geldiginde sasırmayalım . ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Selma5377 kuvvetin makas ile benim Aralık birebir tutmus . bakarmısın?
1BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Sizede hayirli geceler syn periyot
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Size de Bereketli olsun
Hayırlı geceler
Mhmthsbhl için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Bereketli olsun . Biraz sirtimizi dinlendirelim o vakit . Zira hep tasi tasi nereye kadar
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Amin cümleten kardeşim
ÇağrıAy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Evet gaplı açtığı için ful indirdim
Mhmthsbhl için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ÇağrıAy ()Bereketli olsun inşallah.