Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0490 13:10:01
EUR 36.2984 13:10:01
USD 34.5778 13:10:01
ALTIN ONS $2672.6750 13:10:01

Konu: Gümüş Ons 1 HY

⭐⭐selcukcelik ()
Gümüş

Yorumlar (650)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 4 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

horozcu ()

Cok alsat firsati kaçırdık hocam bakalım telafi edecek mi

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

horozcu ()

Hamdolsun iyiyim hocam 6,96 hedefli bir tobomuz var 6,30 direncini geride biraktik sırada 6,51direnci var orayı da siintisiz gecersek günlük te tekrar bulutun ustune cikariz 6,66 gorulurse bir parca satılabilir

Anatolia_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Abi günaydın teyidi dün akşamki dusustemi aldınız? düşüncen hedef rakamin nedir?

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İyi maşallah bereketli olsun abi :)

horozcu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Anatolia_ ()

Değerli dostum @horozcu nasılsın
Bendede elde gümüş var senden bir kısa gümüş anatomisi rica edeceğim
Sağlıkla kal sevgiler

0BeğenmedimŞikayet

horozcu ()

Suan ful gümüş biraz satmistim o dususte geri aldim

0BeğenmedimŞikayet

horozcu ()

Suan hastaliktan bile kurtulamadı henuz dxy 88 alti aylik kapanis yaparsa ozaman tam nefesi açıldı diyebiliriz

RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Anladım hocam ya o riski ben yakaladığım halde almadım yükseliş teyidi almadan girmedim. Senin pozisyon nasıl ki?

0BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Hocam Hayırlı Bereketli bir gün olsun İnşaALLAH horozların nefesi açıldı nane yağımı koklattın

0BeğenmedimŞikayet

horozcu ()

Akşam ki dusus degil su elli kuruş bir liralık dususleri kastedtim hocam hayırlı sabahlar

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Abi akşam yorum engeli yemiştim yazamadım k. b. Ani düşüş ani gelişen bir şeydi :) o da FED den sonra ani daha da yükseldi maşallah

0BeğenmedimŞikayet

horozcu ()

Her ikisine ve dxy ve rasyoyada bakıyorum ama su ani dususleri bi yakalayamadim

1BeğenmedimŞikayet

Pınarbaşı ()

Onstaki agresif hareket korkutuyor insanı

selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Pınarbaşı ()

Selamün aleyküm Selçuk Bey, insan bilmediği şeyden korkar. Son bir fikrinizi istiyorum. Çünkü bilmiyorum piyasa hareketlerini. Nereden giriş yapılır. 0,74 ve altını görür mü ons gümüş. Hangi rakam uygun sizce.

1BeğenmedimŞikayet

zulkuforak ()

Hayırlı akşamlar

yyemliha için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

yyemliha ()

Umarım dediğiniz gibi olur, etrafımda terste olan çok kişi var onlarda kazanmış olurlar, teşekkür ederim hayırlı akşamlar size

zulkuforak için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

zulkuforak ()

Evet çok yorum yapmayı sevmem ama görünen o ki gümüş treni kalktı. Bu noktalar bile alım fırsatı gibi geliyor bana

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Ha evet onu belirttiğin iyi oldu ben genellikle onsa göre bakıyorum. İç piyasada dolar da etkili gümüş gram TL olarak dolar değişken olduğundan 2. planda kalıyor bende gram gümüş TL. Eskiden daha çok ona bakardım ama ons üzerinden değerlendirmeler daha etkili diye düşünüyorum artık o yüzden

0BeğenmedimŞikayet

yyemliha ()

Hocam buarada eski üyesini ama 6. yorumunuzu bana yazmışsınız sevindim bu uyarıyı da dikkate alıyorum küçük parça alım yaptım nede olsa 6.29 altındayız :)

1BeğenmedimŞikayet

theologİST ()

Bilen yine çoktur sn. @selcukcelik
İnanmıyorsanız sınav edin bizi. ))

Hurmetle ve muhabbetle selamlıyorum..

0BeğenmedimŞikayet

horozcu ()

Onsla gram grafikleri sekil acisindan tam ayni degil sekiller değişik izleyelim bakalım

0BeğenmedimŞikayet

yyemliha ()

Bu işte pişmanlık yok kardeş nasibin kadar yersin nasibin kadar nefes alırsın

0BeğenmedimŞikayet

zulkuforak ()

Yarınki rakamları görünce umarım saattigina pişman olmazsın

1BeğenmedimŞikayet

yyemliha ()

Hocam bu mesajı iyi hatırlıyorum çok şükür 6 dan aldıklarımı 6.29dan verdim şuan beklemedeyim full TL sizde bol bereketli kazançlar

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bir önceki haftadaki mumu mu diyorsun? Eğer onu diyorsan hocam o mezar taşı mı, yahut kayan yıldız mı emin değilim gerçi ikisi de aşağı dönüş sinyalidir tepe de oluşursa bu bağlamda tepede oluşmuş gibi durmuyor ters çekiç de denebilir o durumda iyi olur. Bakış açısına göre değişir yorumu ama bu mumların...

Yarasa Ayı fm sıkıntısı daha matematiksel olduğu için sıkıntı daha çok ihtimali yükseltiyor. Üstelik D bölgesi esnemeli bir band halinde olabiliyor. Diğer formasyonlara göre hocam o anlamda tırsıtıyor en çok. Yoksa tobodur, obo dur, çanak çömlek fincan her zaman %100 çalışır demek zor abi. ytd
Bakalım görelim inşallah iyi olur... ytd

0BeğenmedimŞikayet

_eren_erkam ()

Defterdarlık Maltepe deyim

RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Helalindens ()

Dağa kaçtı :))

arlon55 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Büyükşehir Belediyesi sizin hangi kurum Üstad

_eren_erkam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

horozcu ()

6,30 ve 6,51 de direncler mevcut lakin haftalık grafiteki mezar taşı mumu ihtiyat gerektiriyor

Kramer77 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

arlon55 ()

Helenidasin kardeşi leonidas:)

Helalindens için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum