Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (650)
0BeğenmedimŞikayet
Uzakdogulu34 ()Çok fazla kullanım alanı var. Günes enerji panelleri, otomotiv , sağlık, elektronik vs vs..
Boady için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Boady ()Demek ki çok daha değerli olması gereken bir emtia. Jp morganin tekelinde kalması maddi değil daha büyük bir oyun planlaması. maddi değerinden ayrı stratejik öneme sahip.
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()22.50 bende var dostum :)
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Buna benzer kullanımları halen arzı karşılamıyor. her yıl çıkarılan gümüşün bir kısmını JP Morgan stoğa atıyor.
Boady için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Emeğine sağlık usta
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Boady ()Şimdilerde anti bakteriyel özelliği nedeniyle bazı ambalaj, bazı mutfak tezgahları. bardak vs sahada çoğaltılması mümkün. gumus anti bakteriyel dir.
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Kinaye değil de grafiği açıklayan bir bilgi. Gümüş kullanımının büyük kısmı fotoğrafçılıktaydı. Dijital fotoğrafçılık başlayınca gümüş talebi çıkarılan gümüşün aşağısında kaldı.
Sener81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uzakdogulu34 ()Almak için bekliyorlar.2011 de 48 dolar görmüş. Oraları gosterirler mi bilemem. Grafik falan hikaye kaç kere 23-24 gördü döndü. Abd faizleri ve altına tslebin olmaması gümüşü etkiliyor. düşse bile kalıcı bir düşüş olacağını sanmiyorum. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Fatma71 ()Şuanda kullanıldığı yere bakın çinko iyonları olarak sağlıkta kullanılıyor. temizlik hijjen ürünlerinde kullanılıyor.
0BeğenmedimŞikayet
Sener81 ()Elektrikli aletler, fotoğrafçılık, ilaç sanayi gibi yerlerde kullanıldığını biliyorum. Sizce ? Yani arabalar da daha çok kullanılmaya başlanması günes enerjisi gibi alanlar talebin artacağına işaret değil ? Sorunuz biraz kinayeli olmuş çelik bey
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Gümüş şimdiye kadar en çok nerede kullanılıyordu?
0BeğenmedimŞikayet
Sener81 ()Yani sırf teknik böyle söylüyor diye dünya da kullanılacak olan gümüş mü azalacak üstad. Teknige saygım sonsuz fakat bazen saçma geliyor. Gunes enerjileri, elektrikli araçlar otobüsler derken bir çok alanda gümüş yaygın kullanılacakken gümüşe bu kadar korkutucu bakmak yanlış diye düşünüyorum. Nereye düşerse düşsün geri çıkacaktır
1BeğenmedimŞikayet
İstanbul_un_babası ()Üstad emeğine sağlık... düşüş devam edecek galiba cuma günkü kaldığı yerden abd açılışı ile birlikte... ç içisiniz o yüzden bir değerlendirme alalım :)) prof olan 2-3 kişi var yorumlarınız çok değerli böyle bıçak sırtı olan bir zamanda... tşk ler
1BeğenmedimŞikayet
41_emin_42 ()üstad bu çok açıklayıcı oldu, teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
OkanNako ()Tsk ler hocam
29BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()iyi geceler arkadaşlar.
Nereden alalım nereden satalım diye sorular geliyor. Size alıp satacağınız hiç bir seviyeyi söyleyemem. Seviye verebilene de itimat etmeyin. 4 ay önce 18-22 aralığını işaret etmiştim , Bu bir olasılıktı ve en azından 22 usd gibi yakalayabilen ihya oldu. Şimdi ben kalkıp size 26-27 usd civarından alım yapın diyemem.
30x denendi kıramadı
29x denendi kıramadı
28x 2 kez denendi kıramadı
Piyasa heybesini boşaltacaksa sabırla izlemek en mantıklısı.
Her hareketi değerlendireceğiz. Lakin Aylık kapanışa göre tablo paylaşımıda yaptım
tepesi 28,171 ( Görebilirmiyiz bilemem ) Dip 25,171
25,171 altında fiyatlama başladığı zaman bulaşmayın uzak durun. taki düzeltmesini bitirinede dek . 28,171 üzeri kalıcılık sağladığı taktirde afaki rakamlar için konuşulabilir. bol kazançlar iyi haftalar dilerim. ( YTD diyelim)
1BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Allah ıslah etsin :)
3BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Yatırımını insanlardan medet umarak yapar. yaşadığı pişmanlığın sebebini başkalarında arar. Gidin eta ya sarın :) dimi hocam adam 6 aydır 4,30 gelecek diyor :)))
The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ynsbjk1903_ ()Bosver abi uğraşma bunlarla bir bitmediler zaten
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Bu şahıs gecen hafta bana sarmıştı maksadi belli ...
9BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()@ZİDAN_ Neden zihnin bulandı. al yada alma demedim demem ki ?
Alt yorumda orta vade için 6,30 dan çıkış yapılıp 5,80 den alınabilir yönünde kendi görüşümü belirttim . En yakın geçmişte 27 ocak ta neden almadın ? Şuan 6,40-50 aralığından satış yapabilirdin. Sizin burda maaşlı elemanınız mı var. saygısızlığın lüzmu yok isteyen alsın isteyen satsın. işine gelmeyen yorumlardan zihni bulanan engellesin .
Ben analizlerimi günlük rakamlar üzerine yapmam. sana yeterinden fazla açıklama yaptım. engelliyorum seni.
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()eyvALLAH Hocam elinize sağlık ALLAH Razı olsun
zaten sizi göremeyince ara ara profilinizden geçmiş grafiklerinizi yorumlarınızı okuruz sizle yazışınca Ensar Hocam geliyor hep aklıma ona da ALLAH ın Selamı ile selamlıyoruz iletirseniz sevinirim Hayırla kalın selametle Hocam
1BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Teşekkürler hocam :)
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()@RXZ5K2 Hocam selamlar. Buralardayım takip ediyorum. günlük yorum yapmak mantıklı gelmiyor. Grafikler ve öngörüler uzun vadede çalışıyor. misal Alt grafiği2 ay önce paylaşmıştım . Üçğen kırılımının 27, xx rakamına götüreceğini işaret ediyor idi grafik. Şuan buralardayız. Ve son grafiği takip ediniz. Yön bulmamızda yardımcı olacaktır. iyi akşamlar.
1BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Selçuk hocam iyi akşamlar
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Selçuk gardaş şimdi alınırmı teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hayırlısı abi makul işlem iyidir izleyelim
horozcu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Hayırlısı hocam izleyelim bakalım
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Al sat evet çok fırsat verdi ama küçük meblalar için riske girmek gram kaybetmek de vardı işin içinde abi. Elimizde olan bizimdir nasip diyelim...
horozcu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yok hocam geçen ayki 5.50 lere düşüş bittikten sonra dip olduğunu teyit etmek üzere yükseliş bekledim 5.85 e gelince yükseliş teyit olarak düşündüm ve kademeli giriş yapmaya başlamıştım. Yani benim 5.50 dip ve yükseliş teyit olayı 4 hafta önceydi... ytd
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)