Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (33)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Gumus ons grafikte dikkat edilmesi gerekli . ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkürler inşallah, bilmukabele
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()İnsallah herkes kazanır. iyi kazanclar . balinalara yem olmayız.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bir şey değil inşallah devamında kurtulur cümle tersteki arkadaşlar...
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Eline sağlık kardesim guzel gormussunuz
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()BossVurguncu
(4 hafta önce)
6.85 6.90 6.95 ve 7.00 hatta 7.05 civarı çok dikkatli olunması gereken noktalar, çünkü çift tepe yapma ve derinlemesine geri salma ihtimali oluşabilir, ama kırarsa 7.40 yolu açık olarak izlenebilir. Takipte kalamak gereklidir. ytd
https://altin.in/bossvurguncu/77
gibi...
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Öyle dostum tabiki malesef çok var hem de. Temkinli olmak iyidir takipteyiz devamlı ama bakalım bekliyoruz şimdilik sağolasın
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben de onu diyorum. Zamanında söyledik ama pek kaale alan olmadı, olsaydı çoğu kişi terse düşmeyecekti...
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ben gordugumuzu soyledim sadece okadar . ytd.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bilmez miyim dost bilmez miyim tetikte beklemeye devam. Şu an nötrüm makul görebileceğim zararda çıkarım düşerse tabi... ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Valla onlardan her şey beklenir rest de çekebilir blöf de...
0BeğenmedimŞikayet
Hüso4560 ()Beklemek en iyisi pirince giderken eldeki bulgurdan olmayalım
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İşte 7 üstünü gördüğü zamanlarda üstüne bastıra bastıra dikkat edin diye uyardığımız keyfi 2'li tepe oluşumu. Lakin pek dinleyen olmadı şimdi çoğu terste...
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Yanlış dusunceler . bir bak.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bununda belirttikten sonra iş beklemek
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Okumak gerekli 6.90 ile 7.14 yapmış bir gumus karsımızda TL bazlı ama sonucta zirve yinede dikkate almak gerekebilir . ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()40 kurus indi be
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Acaba acaba mı dedik bakalım . hafif bi hareket yaptı
0BeğenmedimŞikayet
Tuğbahazal ()Bana da ikili tepe çalışır gibi geliyor ama hersey mümkün bu piayasada. bekleyip görelim.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()7.14 ile 6.96 arasındaki fark 100 de 3 gorunuyor bakalım ne olacak
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()İşte o m sekli suan olusmakta gibi gorunuyor . o yüzden uyarı yaptım . sakat işe gelmeyelim diye . umarım yanılırım . ytd
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bende usta degilim ama sadece bir gorus bildiriyorum . yatırım tavsiyesi degil sonucta. Bi ongoru
Tyana için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()19,18 ons veya 20,90 ons gumus olabilir . sadece ytd
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tyana ()Ama burdaki ustalar daha yukselmediki onu cok acik diyorlar 28 29 onsu gorecegini on goruyorlar cunku Agustosta oyleydi.
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Bildiğiniz m bu :)