Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (69)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()hocam şuanda tl demisiniz
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()sormadım rakam yeterlı oldugundan
M_edis için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()reel ıslem yapıyorum param kadar. forex vıop kaldırac vs kullanmıyorum
NASRE60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LEKKE ()özel kur kac tl baslıyor ben telefon actım kuvete subeye gıdın dedı
0BeğenmedimŞikayet
M_edis ()V. katilim a 100 bin koydum özel kür için ama artık 250 bin istiyirlarmis . Küvette var bende , gidip bir konusayim bankayla. Geçiş yapmayı düşündüğüm için sordum hocam. Alt limit vardır ozel kür için.
0BeğenmedimŞikayet
NASRE60 ()forex te makas farkları çok daha düşük neden tercih etmiyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()bu gun gectım, rakam vermeyım fana deıl nakıt dıyeyım.
1,50 altın 200krs gumus makas var
M_edis için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_edis ()Kuveyt e ne zman geçip özel kur aldınız? Kaç lira hesapta olmali özel kir için. Ben de v. katilimda özel kur var. 5/24 işlem var. 3 krs makas var.
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Kardesım ben t. fınans tfx kullanıyodum, bu gun kuv turk trade ye gectım makası cok dusuk ozel kur aldım tavsıye ederım, dıger bankalara gece ıslem yapmaz, abd ve cın gece acık olduundan ıslem gece onemlı
Siyahbeyaz011 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Siyahbeyaz011 ()İyi akşamlar kardeş sorum olacak da iş bankası altın hesabı için iyi midir kullandın mı yardımcı olursan sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Aynı düşüncedeyim kardeşim hayırlı akşamlar.
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()@66vip eline sağlık
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()Usd yukselıs kanalını asagı kırıp dusus kanalına gectı,
Ons 1921 altında kapatmamalı kapatırsa ons ta yukselıs trendını boz mus olur ve düşüş derınlesme kor kusu baslar
Kapanıs rakamlarına bakıp tekrar degerlendırmek gereklı
Hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
Burakk1907 ()Anladım üstad alt banttaki yarın ki karar sonrası beklenen yer tahmini olarak teşekkürler üstadım
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()yazdıgınız grafıkte mevcut yorumları ve grafıgı ıncelersenız
Burakk1907 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Burakk1907 ()Üstadım yarın ki düşenceni de söyleyebilir misin nerelere kadar gelebilir doların düşüşü emtia ne olur yarın tahminimce şimddien teşekkürler üstad
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()eyvallah saolasın kardesım benım, senın emeklerın yabana atılmaz gonlu guzel dost
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Emeğine bilgine sağlık dostum. Senin gibi site emekçisine can kurban. Sağol varol.
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()malesef kac sefer paylastım ama cıkmadı
LeyL için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()eyvallah dostum, altının degerını sarraflar anlar
DUMRUL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()alt yorumdakı noktalara geldıkce kanal ust cızgısı sınırlarından dönüyor, kırmızı kanallar dusus mavı kanllar yukselıs bandı
1BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Iyi aksamlar hocam ellerinize emeklerinize saglik sirada 6.59 mu var gelse keske Teşekkürleer Saygilar
0BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Çıkmış Dostum... Emeğine sağlık Güzel bir çalışma olmuş...
0BeğenmedimŞikayet
LeyL ()Evet abi senin paylasimini bugun hic gormedim.
HARPUT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()10 seferdır yazıyorum
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()@admin düzeltti sagolsun yorumlarım dusuyor. sende bıldır ılgılenıyor
HARPUT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Cıktı geçmiş olsun
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()hos bulduk muradım saolasın.
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()cıktı dostum emegıne yuregıne saglık