Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (69)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()bır mıktar fıyatladıgını dusunuyorum, ancak acıklanma olunca yıne devam eder. Yarın ıcın takıpte olmalı
xtkoluk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()saygılar dostum
Usta35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xtkoluk ()Usta yarın için fiyatlandırma şimdiden oldu mu sizce. Gramda düşüş yaşanır mı birde cevaplarsanız sevinirim
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Usta35 ()Aman efendim bahsetmeyin zaten o konu açıldı mı müdavimi de çok herkes bir anda işin erbabı gibi konuşmaya başlıyor sanarsın ki herkes galericilik yapıyor
Bırakın her işi gerçek erbabı yapsın
Efendim Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Usta35 ()Düştü efendim yazdım sitede birde o sorun başlamış bu nedendir onu anlayamadım bir sürü yazıyoruz faydamız olur belki diye ama düşmüyor maalesef
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()evet kardesım galerı devam, diger ıs yerlerını devrettık sadece galerı devam, pek galerıden bahsetmem burda ardından arac sohbetı baslıyo malum sıte kuralları geregı yasak:)
0BeğenmedimŞikayet
Usta35 ()Ne olsun vallahi koşturmaca devam piyasa çok hareketli bu ara insanlar devamlı bir şeyler alma telaşında dünyayı bol para dalgası fena hareketlendirecek herhalde pandemi nedeniyle kimse olmadık yerlerde para da harcayamayınca olacağı bu
Siz neler yapıyorsunuz galeri devam herhalde değil mi yanlış mı hatırlıyorum yoksa
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()yorumum dusmedımı dostum sen nasılsın durumlar nasıl
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Ve aleykum selam dostum evet gorusemıyoruz nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()buralara gelmesı cok surmez
Erdgn79 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Usta35 ()Slm görüşemiyoruz uzun zamandır nasılsınız
0BeğenmedimŞikayet
Erdgn79 ()Orda bir süre kalıcı olur mu hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Doruk3759 ()Teşekkür ederim çalışıyorum geriye dönük bakmadım sağolasın
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()su an 7,52 gorunuyor ama ne kadarını fıyatladı yarın ne kadar daha fıyatlar bellı deıl
Erdgn79 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erdgn79 ()Hocam 200 baz puan , dolar kurunu 7,6, -7,70 arasına atar mı? Sanki bu düşüş derinlesecek , son bir kaç gün yabancı yatırımcı sayısı da artış olduğu bilgisi var , özellikle banka hisselerine yoğun rağbet goruyormus...
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()arkadaslar aynı sorular aynı cvplar yazıyorum, yorumlarda var bı kac yorum once yazdım
NASRE60 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()yazdım kardesım
1,50 altın
200 kurus
Doruk3759 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NASRE60 ()kuveyt özel kur için ne kadar limit istiyor. benim daha önce vardı banka kafasına göre kuru kaldırıyor
0BeğenmedimŞikayet
Uygur063 ()Siz rakamı sormayın dediniz diye kendi rakamı yazdım sizinkine yakın mi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Doruk3759 ()Hayırlı akşamlar sayın vip sizin aldığınız özel kur gramda nedir şuan ve 24 saat aktifmidir
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşkron ()Güzel düşünce tebrik ederim
0BeğenmedimŞikayet
uraz06 ()Hocam hosgeldiniz, gözlerimiz yollardaydi, bilender kendksi cikti galiba ama cik degerli haberler, bilgiler paylaşiyordu kayip oldu site icin
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()bılemıyorum kardesım yazdım ama okumamıssınız sanırım. rakam sormadım bendekı rakam fena degıldı o yuzden ozel kur tanımladılar cok detaya gırmedım yardımcı oldu mudur bey saolsun
Uygur063 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uygur063 ()Hocam 200bin TL ye aynı kuru yapar karnı
1BeğenmedimŞikayet
Manga ()hayırlı olsun
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()bılemıyorum kardesım sormadım ben mıktarımı soyledım onlarda ozel kur verdıler, bu gun gectım henuz , mıktar sormayın rakam vermek hos olmuyor cunku, edep anlayısıma ters
tesekkur ederım sımdıden
Adrenalin11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adrenalin11 ()Özel kur için ne kadar olması gerekiyor en az
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()cıktım kardesım benım erken cıktım af cıktı saolsun
El_Dorado_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()evet komutanım kısa vade olanı sattım nakıtteyım.
orta ve uzun vade ıcın cok alttan olanlar var mart ayına kadar tutuyorum onları.
ama kısa vade ıcın olanları cıktım nakıtte onlar
Manga için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
El_Dorado_ ()Hoşgeldin ustam ciktinmi mapustan :)